NY Rangers – Vegas 2:3 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Buffalo 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Washington 2:5 (kon.)
St. Louis – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 2:3 (po pr.) | Anaheim – Arizona 5:6 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Dallas Stars
Sobota 18.12.2021, 02:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:17 Ivan BARBAŠEV - 4:1
     
    57:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak Blues velmi rychle potvrzují své vítězství, když hostující kapitán Benn ve středním pásmu přímo nahrál na hůl IVANA BARBAŠEVA, který už měl před sebou hodně lehký úkol. Bez asistence.
    55:37 Vladimir TARASENKO - 3:1
     
    55:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Krug na modré naznačil střelu, ale poté přihrál na levou stranu Bučněvičovi, který ještě našel křižným pasem VLADIMIRA TARASENKA, kterému už jen stačilo poslat puk do horních pater branky, protože Holtby už byl zcela na ledě. Asistence: Pavel Bučněvič, Torey Krug.
    52:11 Jason ROBERTSON - 2:1
     
    52:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    A tak máme drama na světě! St. Louis se nepodařilo vyhodit puk ze svého obranného pásma, když kotouč na modré čáře sebral Klingberg, který jej ihned poslal na bránu Blues, kde ho Lindgren jen vyrazil vedle sebe přímo na hůl zcela volného JASONA ROBERTSONA, který už měl před sebou hodně jednoduchou úlohu. Asistence: John Klingberg.
    39:49 Vladimir TARASENKO - 2:0
     
    39:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues ještě v závěru druhé třetiny odskakují na rozdíl dvou branek, když Tarasenko za bránou přihrál Barbaševovi, který poté hledal Bučněviče, jenže tomu se puk nepodařilo zpracovat, a tak se díky tomu ke kotouči dostal na hranici pravého kruhu VLADIMIR TARASENKO, jehož následná střela trochu překvapivě překonala Holtbyho. Asistence: Pavel Bučněvič, Ivan Barbašev.
    23:35 Logan BROWN - 1:0
     
    23:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A tak se do vedení dostávají domácí hokejisté, když Saad vybojoval puk v rohu kluziště, přihrál jej do kruhu O´Reillymu, který poté posunul kotouč na modrou Paraykovi, jehož dělovku Holtby vyrazil za svou klec, kde si ho sebral LOGAN BROWN, jenž se poté natlačil před hostující klec a pod betony Holtbyho se mu podařilo propasírovat puk do brány. Asistence: Colton Parayko, Ryan O´Reilly.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 24. L. Brown (Parayko, R. O'Reilly), 40. Tarasenko (Bučněvič, I. Barbašev), 56. Tarasenko (Bučněvič, Krug), 58. I. Barbašev – 53. J. Robertson (J. Klingberg)


    St. Louis Blues: Ch. Lindgren (J. Hofer) – Mikkola, Parayko, Krug, Faulk, M. Scandella, Bortuzzo – Saad, R. O'Reilly, L. Brown – Bučněvič, I. Barbašev, Tarasenko – N. Walker, Bozak, Sundqvist – Peca, Joshua, Toropčenko.
    Trenér: Craig Berube

    Dallas Stars: Holtby (Oettinger) – R. Suter, J. Klingberg, Lindell, Hakanpää, Harley, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Peterson, Jamie Benn, Seguin – M. Raffl, Faksa, A. Radulov – Tufte, Glendening, Gurjanov.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: O´Rourke – Fournier, Hunt

    Diváci: 16 852
    bahis siteleri