Kladno – Liberec 0:8 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Třinec – Salzburg 6:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 2:4 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:4 (kon.)
Zlín – Plzeň 4:2 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (2:3 po s.n.)
HC Litvínov – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 19.12.2021, 14:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Partner:
     
    53:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrovský klid v zakončení prokázal JAKUB MALÝ, která dostal z levého mantinelu od Jana Sedláčka přihrávku do předbrankového prostoru. Tam nezaváhal a s ledovým klidem zakončil pod víko. Asistence: Jan Sedláček, Ivo Sedláček.
     
    41:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z rychlého protiútoku se podařilo prosadit Západočechům. V situaci 2 na 1 předložil Kupčo puk na MICHALA KUSAKA, jenž krásným bekhendovým blafákem vyšachoval gólmana a skóroval. Asistence: Lubomír Kupčo.
     
    39:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velký tlak domácích v závěru třetiny vyústil v "gól do šatny". Malého šance po křižném pasu ještě gólem neskončila. Ale následná souhra už si ale svoji cestu našla. Jakub Malý nabil do mezikruží, kde byl připraven IVO SEDLÁČEK, jehož střela z první doputovala až do sítě. Asistence: Jakub Malý, Jan Sedláček.
     
    29:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dvoubrankový náskok hostí je zpět. Kometa si vytvořila tlak v útočném pásmu, Bartes ale při pokusu o vytočení z rohu ztratil puk a Vary se tak dostaly do protiútoku. Bulka objel branku a nabídl puk Šmajdovi, ten ještě posunul na LUBOMÍRA KUPČA, který už měl před sebou jen prázdnou branku. Asistence: Kryštof Bulka, Samuel Šmajda.
     
    25:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe teď padla kontaktní branka Komety. Dybalovi se puk zamotal pod bruslemi a důrazný JAKUB MALÝ ho dostal do branky. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    11:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Převaha hostí pokračuje. Do samostatného úniku se dostal LUBOMÍR KUPČO, který sám před gólmanem zachoval chladnou hlavu a prostřelil ho střelou těsně nad beton. Bez asistence.
     
    08:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary zatím mají více ze hry a v polovině prvního dějství to potvrzují i prvním gólem. Do rychlého útoku se probruslili Šlechta s Lukášem Adámkem a ROBERT ŠLECHTA s nabídnutým pasem naložil skvěle – skóroval. Asistence: Lukáše Adámek.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 26. Malý (Fajmon), 40. Sedláček (Malý, Sedláček), 54. Malý (J. Sedláček, I. Sedláček) – 9. Šlechta (L. Adámek), 12. Kupčo, 30. Kupčo (Šmajda, Bulka), 42. Kusak (Kupčo)


    HC Kometa Brno: Postava (Petržílka) – Řehák, Fajmon, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček, Svoboda, Němec – Cápay, Bartes, Hrnčíř, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Otava, Boltvan, Nesvadba, Rakus.
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Ebenstreit) – Benda, Bulka, Pohanka, Kočí, Dorot, Zolnaj, Vogel – Botoš, Šlechta, Šmajda, Príhoda, L. Adámek, Seidler, Varvařovský, M. Adámek, Kupčo, Kusak.
    Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Reich, Kohoutek – Smetková, Viskot
    bahis siteleri