Montreal – Boston 0:0 (odl.) | Carolina – Los Angeles 5:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 4:3 (po pr.)
Detroit – New Jersey 5:2 (kon.) | Dallas – Chicago 4:3 (po pr.) | Seattle – Edmonton 3:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:4 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 1:0)
Ottawa Senators
Neděle 19.12.2021, 01:15 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:35 Travis SANHEIM - 4:3
     
    61:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ve Wells Fargo Center je rozhodnuto, bod navíc putuje na konto domácího celku! Po chybě Chabota se ke kotouči v útočném pásmu dostal Atkinson, který prorazil před brankoviště a pryž naservíroval k opačné tyči na volného TRAVISE SANHEIMA. Ten už pak měl hodně jednoduchou práci, Forsberg se nestačil přesunout včas – 4:3! Asistence: Cam Atkinson.
    54:35 Joel FARABEE - 3:3
     
    54:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a nutno dodat, že Flyers teď pomohla obrovská dávka štěstí! JOEL FARABEE totiž puk na Forsberga nahodil z takřka nulového úhlu s minimální šancí na úspěch, jenže pryž se následně od bruslí hned dvou protihráčů odrazila do úzké škvíry u bližší tyče – 3:3! Asistence: Sean Couturier, Travis Sanheim.
    53:43 Arťom ZUB - 2:3
     
    53:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sanforda jeho promarněná příležitost nemusela mrzet dlouho, hosté se totiž jen krátce nato prosazují! Z modré čáry domácího brankáře krásnou střelou překonal ARŤOM ZUB – 2:3! Asistence: Dylan Gambrell, Zachary Sanford.
    23:22 Alex FORMENTON - 2:2
     
    23:22
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Ottawa se po neskutečně bídném výkonu v první třetině vzpamatovala a během necelých čtyř minut kompletně vymazala dvougólové manko, přičemž vyrovnání přichází dokonce ve vlastním oslabení! Po chybě Yandla se k puku dostal ALEX FORMENTON, který vyrazil do úniku a zakončením k tyči překonal Jonese – 2:2! Bez asistence.
    22:09 Tim STÜTZLE - 2:1
     
    22:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól je na světě, tohle byla hodně velká paráda z dílny TIMA STÜTZLEHO! Talentovaný německý mladík se ujal kotouče ve středním pásmu, projel až k brankovišti a dotěrnému protihráči navzdory z hodně ostrého úhlu puk poslal přesně na zadní tyč – 2:1! Asistence: Alex Formenton, Connor Brown.
    07:32 Oskar LINDBLOM - 2:0
     
    07:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Senátoři jsou zralí na ručník, OSKAR LINDBLOM zvyšuje na 2:0! Konecny nabídl švédskému útočníkovi pryž na modrou čáru a ten následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:0! Asistencee: Travis Konecny, Ivan Provorov.
    04:19 Claude GIROUX - 1:0
     
    04:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers trestají hodně laxní hru soupeře a hned zkraje páté minuty utkání jdou do vedení! Jako první se na střeleckou listinu zapisuje kapitán Philadelphie CLAUDE GIROUX, který zachytil Lindblomovu přihrávku zpoza branky a z pozice těsně před klecí hravě překonal hostujícího gólmana – 1:0! Asistence: Oskar Lindblom.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Giroux (Lindblom), 8. Lindblom (Konecny, Provorov), 55. Farabee (Couturier, Sanheim), 62. Sanheim (Atkinson) – 23. Stützle (Formenton, C. Brown), 24. Formenton, 54. Zub (Gambrell, Sanford)


    Philadelphia Flyers: M. Jones (Sandström) – Provorov (A), Braun, Sanheim, Ristolainen, Yandle, Connauton – Farabee, Couturier (A), Konecny – Lindblom, Giroux (C), Atkinson – Laughton, K. Hayes, J. van Riemsdyk – J. Cates, P. Brown, MacEwen.
    Trenér: Mike Yeo.

    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Chabot (A), Zub, Holden, Bernard-Docker, Heatherington, Mete – B. Tkachuk (C), Norris, Batherson – Formenton, Stützle, C. Brown – Sanford, Tierney, Ennis – N. Paul (A), Gambrell, Watson.
    Trenér: D.J. Smith.

    Rozhodčí: Syvret, Brenk – Baker, Apperson.

    Diváci: 18 437
    bahis siteleri