Montreal – Boston 0:0 (odl.) | Carolina – Los Angeles 5:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 4:3 (po pr.)
Detroit – New Jersey 5:2 (kon.) | Dallas – Chicago 4:3 (po pr.) | Seattle – Edmonton 3:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:4 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 19.12.2021, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:13 John KLINGBERG - 4:3
     
    62:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Tak tohle byla nádherná kombinace v podání domácích hokejistů. HIntz poslal puk do levého kruhu Paveslkému, který ihned z první křižně nahrál JOHNU KLINGBERGOVI, jenž si pro jistotu ještě puk zpracoval a poté jej poslal za bezmocného Lankinena. Asistence: Joe Pavelski, Roope Hintz.
     
    51:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks srovnávají stav zápasu! Hintz nebyl schopný vyhodit puk z obranného pásma Dallasu a víceméně jej daroval Hagelovi, který nad ničím nepřemýšlel a poslal puk na bránu Stars, kde se ještě lehce otřel o DOMINIKA KUBALÍKA a následně skončil za Oettingerem. Asistence: Braden Hagel.
    26:47 Dylan STROME - 3:2
     
    26:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující hokejisté se opět přibližují na rozdíl jediné branky, když se Hawks dostali do rychlého přečíslení ve dvou na jednoho, kde Hagel nakonec přihrál DYLANU STROMEOVI, kterému se podařilo okamžitou střelou překonat Oettingera. Asistence: Brandon Hagel, Caleb Jones.
    25:21 Jason ROBERTSON - 3:1
     
    25:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars však mají připravenou okamžitou odpověď, když se domácí hned dostali do svého útočného pásma, kde se nakonec JASON ROBERTSON z rohu kluziště nacpal před bránu Chicaga a zde poté bekhendem poslal puk k vzdálenější tyči Lankinenovy brány. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
    25:04 Alex DEBRINCAT - 2:1
     
    25:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks využívají přesilovou hru! Hosté poté předvedli velmi rychlý přesun do útoku, kde nakonec Gustafsson nahrál na pravou stranu Kaneovi, jenž ihned križně našel zcela volného ALEXE DEBRINCATA, jenž už měl před sebou zcela prázdnou bránu. Asistence: Patrick Kane, Erik Gustaffson.
    07:24 Joe PAVELSKI - 2:0
     
    07:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté se ve své dlouhé přesilové hře prosazují ještě jednou. Radulov posunul puk do útočného pásma Hintzovi, který poté přihrával před bránu JOE PAVELSKÉMU, jenž tečoval kotouč za záda Lankinena. Asistence: Roope Hintz, Alexander Radulov.
    05:16 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    05:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Domácí se dostávají do vedení, když Klingberg zavezl puk do útočného pásma, kde nahrál na pravou stranu JOE PAVELSKÉMU, který poté chtěl přihrát Hintzovi, jenže jeho pas si do vlastní brány srazil Seth Jones. Asistence: John Klingberg.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Pavelski (J. Klingberg), 8. Pavelski (Hintz, A. Radulov), 26. J. Robertson (Hintz, Pavelski), 63. J. Klingberg (Pavelski, Hintz) – 26. DeBrincat (P. Kane, E. Gustafsson), 27. D. Strome (Hagel, C. Jones), 52. D. Kubalík (Hagel)


    Dallas Stars: Oettinger (Holtby) – J. Klingberg, R. Suter, M. Heiskanen, Lindell, Hakanpää, Harley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Jamie Benn, Seguin – Glendening, Faksa, M. Raffl – A. Radulov, Kero, Tufte.
    Trenér: Rick Bowness

    Chicago Blackhawks: Lankinen (M.-A. Fleury) – S. Jones, C. Murphy, C. Jones, McCabe, E. Gustafsson, R. Stillman – P. Kane, D. Strome, DeBrincat – Entwistle, J. Toews, Hagel – Kurashev, Dach, D. Kubalík – R. Carpenter, Jo. Slavin, Brett Connolly.
    Trenér: Derek King

    Rozhodčí: O´Rourke, Hanson – Marquis, McNamara

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri