Granada – Atlético 2:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Real Madrid 1:2 (kon.)
konec
Granada CF
2:1 (1:1)
Atlético Madrid
Středa 22.12.2021, 19:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 17:7. (21:01:54)
     
    Je konec! Granada předvedla další výborný výkon a poráží Atlético Madrid 2:1. Atlético vlétlo do utkání jako velká voda a hned v úvodu poslal hosty do vedení Félix. Za domácí celek ale krásnou střelou vyrovnal Machís. Hostující mladík Félix měl následně další šance, ale podruhé se podle pravidel netrefil. Po změně stran totiž Félix poslal střelu do tyče. Na opačné straně navíc udeřil Molina. Atlético poté tlačilo, ale své náznaky nedotáhlo k přesnému zakončení.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Raúl Torrente (Granada CF).
     
    90+4
    Cunha po pravé straně prošel do pokutového území, ale neuspěl v souboji se stoperem, který míč následně odkopl na rohový kop.
     
    90+3
    Félix zahrával přímý kop Atlética. Na míč si naskočil Hermoso, ale jeho možnost zhatil ofsajd.
     
    90+2
    Do rozehrávky Atlética se zapojil i brankář Jan Oblak, ale jeho nákop na levou stranu skončil u obránců soupeře.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Luis Javier Suárez, přichází Carlos Bacca.
     
    89
    Felipe chyboval při rozehrávce na vlastní polovině a nabídl míč soupeři. Defenziva Granady si na delší dobu může oddechnout.
     
    88
    Trippier se náběhem dostal až do pokutového území, ale v zakončení míč netrefil vůbec čistě a sklidil jen posměch domácích fanoušků.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Monchu (Granada CF).
     
    86
    Lemar prošel na hranici velkého vápna, jenže důrazný obránce domácího celku mu míč špičkou kopačky ukopl do zámezí.
     
    84
    Lemar se uvolnil na levé straně, ale zpětnou přihrávkou do vápna nenašel nikoho v tmavém dresu madridského mužstva.
     
    83
    Hosté zahodili stoprocentní šanci! Lemar odcentroval z levé strany na malé vápno, ale nikým nehlídaný Ángel Correa z voleje přestřelil!
     
    82
    Domácí zahrávalo rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, ale defenziva Atlética si bez problémů poradila.
     
    81
    Luis Javier Suárez se dostal do ojedinělého protiútoku. Jeho ránu nakonec tečoval obránce Atlética Lodi na rohový kop.
     
    80
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Renan Lodi.
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Jorge Molina, přichází Yan Eteki.
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Isma Ruiz, přichází Monchu.
     
    79
    Félix se z hranice velkého vápna položil do odraženého míče, ale jeho technický pokus skončil vysoko nad brankou. Granada už pouze brání.
     
    77
    Další akci Atlética zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si snad počtvrté v utkání nepohlídal mladík Félix.
     
    76
    Trippier z pravé strany pro změnu centroval do vápna, ale jeho přízemní pobídku zablokoval hned první zadák v červenobílém dresu.
     
    75
    Koke poslal přihrávku na Trippiera, ale ten odfláknutou zpětnou přihrávkou daroval míč domácím zadákům. Granada si může oddechnout.
     
    74
    Atlético nyní pořádně zvýšilo rychlost a tlačí se do pokutového území. Před Cunhou na poslední chvíli odehrál míč na rohový kop obránce.
     
    73
    Herrera chtěl přihrávkou na levou stranu najít Lemara, ale jeho pobídka byla nepřesná a míč prosvištěl až do zámezí. Vhazuje domácí Granada.
     
    72
    Na přihrávku za obranu Granady si nabíhal Cunha, jenže pobídka byla nakonec o něco delší a prosvištěla až do rukavic připraveného brankáře.
     
    71
    Hosté kombinují kolem velkého vápna a pomaličku se tlačí do ofenzivy. Domácí Granada už brání snad v deseti lidech ve vlastním pokutovém území.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Isma Ruiz (Granada CF).
     
    69
    Atléticu už moc času na vyrovnání nezbývá. Hostující celek se navíc v posledních minutách hodně trápí v přechodové fázi.
     
    68
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, přichází Héctor Herrera.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Matheus Cunha.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Ángel Correa.
     
    67
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Darwin Machís, přichází Sergio Escudero.
     
    66
    Atlético se ihned po rozehrávce hnalo vpřed se snahou o odpověď. Prudká přihrávka však skončila v rukavicích připraveného brankáře.
     
    64
    Granada právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Granada nakonec otáčí vývoj dnešního souboje! Na přihrávku do pokutového území si naběhl JORGE MOLINA, který ve skluzu z těžké pozice překonal Jana Oblaka!
     
    63
    Domácí na opačné straně dostali míč do sítě, ale branka zatím neplatí kvůli ofsajdu!
     
    62
    Obrovská šance Atlética Madrid! Félix si překvapivě troufl na zakončení z velké vzdálenosti, ale jeho dělovku zastavil branková konstrukce!
     
    61
    Lemar poslal překvapivou přihrávku do pokutového území, ale jeho spoluhráč Suárez se zrovna rozběhl opačným směrem.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme parádní duel. Atlético se i po změně stran tlačí do útoku, ale zatím se nemůže dostat do vyložené šance.
     
    59
    Kondogbia uspěl v dalším hlavičkovém souboji na vlastní polovině. Stoper Atlética následně nakopl míč na polovinu domácího celku.
     
    57
    Koke trefil na polovině Granady jednoho z domácích hráčů šlapákem přímo před očima hlavního rozhodčího. Domácí hráč bude potřebovat ošetření.
     
    56
    Darwin Machís si naběhl na skvělou přihrávku, ale v rychlosti si míč zpracoval daleko před sebe a pod tlakem obránce už nedokázal zakončit.
     
    55
    Germán Sánchez na polovině hřiště sklepl míč na pravou stranu, kde měl Luise Millu. Granada dokázala otupit sílící snahu Atlética.
     
    54
    Milla udržel pro Granadu míč v blízkosti velkého vápna, ale jeho spoluhráčům chybí větší aktivita. Defenziva Atlética je zatím pozorná.
     
    53
    Jan Oblak si zakřičel na své stopery, aby k němu nechali propadnout průnikovou přihrávku. Hostující brankář okamžitě rozehrál na levou stranu.
     
    52
    Félix je v dnešním utkání velmi aktivní. Portugalský mladík si chtěl obhodit jednoho ze soupeřů, ale ten zůstal stát a sklepl míč do autu.
     
    51
    Po delší době se do útoku dostala domácí Granada. Hostující Kondogbia si ale na jedničku splnil své defenzivní povinnosti a rozehrál vpřed.
     
    50
    Atlético zahrávalo další rohový kop. Lemar hledal centrem do pokutového území Luis Suáreze, ale hráče Atlético uhlídal jeho jmenovec z domácího mužstva.
     
    49
    Atlético vhazovalo na pravé straně. Vhazování se chopil Lemar, nicméně jeho pobídka skončila u prvního hráče v červenobílém dresu.
     
    48
    Domácí Victor Díaz vhazoval na pravé straně. Míč se k němu rychle vrátil, ale následná přihrávka střídajícího hráče skončila v zámezí.
     
    46
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Santiago Arias, přichází Víctor Díaz.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavý duel. Atlético vlétlo do utkání jako velká voda a hned v úvodu poslal hosty do vedení Félix. Za domácí celek ale krásnou střelou vyrovnal Machís. Hostující mladík Félix měl následně další šance, ale podruhé se podle pravidel netrefil. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Carrasco parádním sólem prošel do pokutového území, předložil míč do jasné šance Félixovi, jehož rána levačkou skončila nad břevnem!
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu zahrávalo Atlético Madrid přímý kop ze zajímavé pozice. Centrovaný míč přiletěl na zadní tyč, ale Félix si k dosažení branky pomohl faulem!
     
    44
    Na levé straně byl faulován Carrasco, kterému jeden ze soupeřů přišlápl pravou nohu. Atlético tak bude rozehrávat přímý kop.
     
    43
    Hermoso si míč navedl z levé strany do pokutového území a zakončil placírkou. Jeho technický pokus proskákal kolem zadní tyčky!
     
    42
    Carlos Neva sklepl míč na levou stranu, kam mu spěchal jeden ze spoluhráčů, ale důrazný Hermoso do boje vložil své tělo a odklidil míč do autu.
     
    41
    Trippier ve sprintu z pravé strany sklepl míč pod sebe do pokutového území, kam si naběhl Félix, ale mladík z Portugalska napálil míč vysoko nad břevno.
     
    40
    Darwin Machís se na levé straně zbavil obránce a odcentroval. Jeho pobídku si Jan Oblak s přehledem ze vzduchu stáhl do rukavic.
     
    39
    Joao Félix se sice v pokutovém území dostal do zakončení, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    38
    Sudí si ještě po předchozí akci nechal poradit kolegou u videa, ale penalta se nakonec skutečně kopat nebude.
     
    37
    Hosté reklamovali pokutový kop! Yannick Carrasco upadl po souboji na hranici velkého vápna, ale sudí zatím nechává pokračovat ve hře.
     
    36
    Hermoso se na polovině hřiště otočil před soupeřem a pomohl si rozehrávkou na Oblaka. Atlético v posledních minutách hodně polevilo.
     
    35
    Lemar si pohybem znovu řekl o přihrávku na levou stranu, ale důrazný soupeř jej tělem dokázal odstavit od míče. Vhazovat bude domácí Granada.
     
    34
    Carlos Neva prošel s míčem na polovinu soupeře a chtěl vyslat přihrávku za obranu Atlética Madrid. Hostující defenziva včas vystoupila.
     
    33
    Luís Maximiano se vydal na hodně riskantní výlet, ale za hranicí velkého vápna odkopl míč před rozběhnutým soupeřem čistým způsobem do autu.
     
    32
    Kieran Trippier se snažil míč na pravé straně udržet ve hře, nicméně hlavou jej poslal jen k soupeřům. Granada se tlačí do ofenzivy.
     
    31
    Zadáci Granady uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Domácí celek se nedostává do blízkosti velkého vápna Atlética Madrid.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina a zatím sledujeme dramatickou podívanou. Atlético sice rychle udeřilo, ale Granada od té doby vystrkuje růžky.
     
    29
    Právě Jorge Molina na opačné straně upadl v souboji se stoperem Atlética Madrid, ale podle rozhodčího se nejednalo o nedovolený zákrok.
     
    28
    Trippier dostal přihrávku na pravou stranu, odkud vyslal přihrávku na Kokeho, ale toho ustrážil důrazný Jorge Molina.
     
    27
    Carlos Neva dostal přihrávku na levou stranu, kde riskoval při rozehrávce, ale napadající Joao Felix jej od míče odstavit nedokázal.
     
    26
    Lemar dostal přihrávku na levou stranu, krásně se otočil kolem obránce a přenesl hru na pravou stranu. Jeho pobídka skončila v zámezí.
     
    25
    Lemar se na levé straně zbavil obránce a odcentroval. Jeho pobídku si domácí brankář pohlídal a dokráčel si pro míč na značku pokutového kopu.
     
    24
    Machís se znovu dostal na hranici velkého vápna, kde se zbavil obránce a zakončil. Jeho projektil ale zablokoval hned další zadák.
     
    23
    Atlético zahrávalo rohový kop. Hosté zvolili rozehrávku do kombinace, jenže domácí výborným napadáním zatlačili hráče Atlética na jejich polovinu.
     
    21
    Geoffrey Kondogbia poslal přihrávku na levou stranu, jenže Félixův náběhm si pohlídal domácí zadák Milla, který míč odkopl do bezpečí.
     
    20
    Domácí fanoušci jsou po vstřelení vyrovnávací branky nabuzení a hlasitým skandováním ženou své oblíbence do ofenzivy.
     
    18
    Granada právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí se rychle dostávají zpátky do zápasu! DARWIN MACHÍS prošel s míčem u nohy do blízkosti velkého vápna a nádhernou technickou střelou nedal Oblakovi šanci!
     
    18
    João Félix sprintoval za přihrávkou do pokutového území, ale domácí stoper Torrente se s ním tentokrát včas vrátil a zakopl míč do bezpečí.
     
    17
    Carrasco výborně vystoupil na levé straně a zastavil průnikovou přihrávku do pokutového území. Defenziva Atlética zatím nedává domácím hráčům prostor.
     
    16
    Kieran Trippier dostal přihrávku na pravou stranu, kde si míč výborně zpracoval a pomohl si rozehrávkou do zadních řad. Defenziva Granady je zatím důrazná.
     
    15
    Luis Suárez se v pokutovém území dostal k odraženému míči a střílel z krkolomné pozice. Jeho pokus srazil obětavý stoper Granady na roh.
     
    14
    Carlos Neva si v pokutovém území naskočil na povedený centr z pravé strany, jenže jeho zakončení postrádalo razanci. Jan Oblak měl snadnou práci.
     
    13
    Darwin Machís dloubl míč na hranici velkého vápna, ale nikdo v červenobílém dresu domácího celku se k jeho pobídce nedostal.
     
    12
    João Félix na polovině hřiště zkoušel dohnat prudkou přihrávku, ale nepotykal si se zpracováním. Defenziva Granady vystoupila včas.
     
    11
    Molina poslal přihrávku do pokutového území, kam sprintoval domácí kapitán Sánchez, ale jeden z obránců před ním míč zakopl na rohový kop.
     
    10
    Domácí Granada se usadila na polovině soupeře a postupnou kombinací si hledá prostor pro zakončení. Atlético brání velmi dobře.
     
    9
    Granada zahrávala další přímý kop. Jeho rozehrávky se ujal Molina, jehož vysoký centr skončil na hlavě připraveného Hermosa.
     
    8
    Žlutou kartu dostává Rodrigo de Paul (Atlético Madrid).
     
    8
    João Félix se na polovině hřiště chytrou kličkou zbavil obránce, předkopl si míč před sebe a poroučel se k zemi. Sudí odpískal domácímu hráči edovolený zákrok.
     
    7
    Neva vhazoval na levé straně hrací plochy. Na jeho pobídku si naběhl Luis Javier Suárez, jehož přízemní centr zadáci Atlética odehráli do bezpečí.
     
    6
    Poprvé v utkání se do zakončení dostali také domácí. Z ostrého úhlu zkusil štěstí Jorge Molina, ale jeho projektil prosvištěl nad břevnem.
     
    5
    Domácí jsou špatným vstupem do dnešního souboje poněkud zaskočení. Fotbalisté Atlética se hnali vpřed, ale Suárez na prudkou pobídku nedosáhl.
     
    3
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético Madrid se hned v úvodu utkání dostává do vedení! JOAO FELIX se parádním zpracováním zbavil Sáncheze, potáhl si míč na hranici velkého vápna a přízemní střelou rozvlnil síť!
     
    3
    Následný rohový kop rozehrál Carrasco. Jeho přízemní pobídka prolétla velkým vápnem, aniž by se někdo z hráčů na trávníku míče vůbec dotkl.
     
    2
    Luis Suárez se hnal za nákopem na polovinu soupeře, ale nezpracoval si míč do střelecké pozice. Atlético zatím vytěžilo jen rohový kop.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Atlético Madrid v něm bude chtít přerušit sérii nepovedených výsledků.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Granada CF: Maximiano – S. Arias, G. Sánchez, Torrente, Neva – Puertas, Milla, Ruiz, Machís – J. Molina, Suárez.
    Náhradníci: A. Escandell – Bacca, Abram, Butzke, Díaz, Escudero, Eteki, Monchu, Soro, Zaragoza.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Felipe, Kondogbia, Hermoso, Carrasco – de Paul, Koke, Lemar – Félix, L. Suárez.
    Náhradníci: Lecomte – Camara, Á. Correa, Cunha, H. Herrera, Martín, Lodi, Serrano..
     
    Granada CF

    Domácí Granada je na tom mnohem hůře. Po sedmnácti odehraných duelech má na svém kontě devatenáct bodů a drží patnáctou pozici ligové tabulky. Na svém stadionu si však letos vyšlápla třeba na Sevillu. Granadu letos brzdí defenziva. Dosud inkasovala už dvacet pět branek. V posledním kole doma přehrála výsledkem 4:1 Mallorcu. Hattrickem se blýskl nestárnoucí Jorge Molina.
     
    Atlético Madrid

    Hostující Atlético Madrid letos neprožívá tak povedenou sezónu jako loni. Obhájce ligového titulu letos zatím odehrál sedmnáct zápasů a vybojoval v nich dvacet devět bodů. S tímto ziskem patří Atlético pátá pozice ligové tabulky. Na vedoucího rivala Real Madrid navíc ztrácí už čtrnáct bodů, takže na obhajobu to letos moc nevypadá. Poslední dva duely navíc Atlético nezvládl. Po porážce v městském derby s Realem padlo i na půdě Sevilly.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání La Ligy mezi Granadou CF a Atléticem Madrid.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 18. Machís (J. Molina), 64. J. Molina (Suárez) – 3. Félix (Lemar)

    Karty:   70. Ruiz (GRN), 87. Monchu (GRN), 90+5. Torrente (GRN) – 8. de Paul (ATM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 17:7.
    Granada CF: Maximiano – S. Arias (46. Díaz), G. Sánchez, Torrente, Neva – Puertas, Milla, Ruiz (80. Monchu), Machís (67. Escudero) – J. Molina (80. Eteki), Suárez (90. Bacca).
    Náhradníci: A. Escandell – Bacca, Abram, Butzke, Díaz, Escudero, Eteki, Monchu, Soro, Zaragoza.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Felipe, Kondogbia (68. H. Herrera), Hermoso, Carrasco (80. Lodi) – de Paul (68. Cunha), Koke, Lemar – Félix, L. Suárez (68. Á. Correa).
    Náhradníci: Lecomte – Camara, Á. Correa, Cunha, H. Herrera, Martín, Lodi, Serrano.
    bahis siteleri