Chabarovsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.) | Jokerit – Minsk 2:1 (po pr.) | Petrohrad – CSKA Moskva 3:2 (po pr.)
Spartak Moskva – Ufa 3:2 (3:2 po s.n.) | Viťaz – Riga 2:3 (po pr.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
2:1 (1:1, 0:0, 0:0 - 1:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 22.12.2021, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:32 Kalle KOSSILA - 2:1
     
    61:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Teď už ale Alexej Kolosov zasáhnou nedokáže! KALLE KOSSILA založil pžečíslení 3 na 2, vyměnil si puk s Juliusem Junttilou, vyšachovali obranu soupeře a první jmenovaný skutečně zametl puk do prázdné brány! Jokerit nakonec přeci jen vítězí! Asistence: Julius Junttila.
     
    55:51
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Jordan Schroeder – 2 min., hrubost).
     
    54:44
    Adam Almqvist si sjel do velmi dobré pozice napravo, dostal ideální přihrávku, ale ve vyložené šanci také netrefil!
     
    Jokerit hraje 5 na 3!
     
    51:24
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Lukas Bengtsson – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:23
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Suvorov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    46:11
    A další tutová šance! Teemu Turunen projel obranou soupeře jako nůž máslem a v rozhodujícím okamžiku ještě předlal na Markuse Hännikäinena, který ale nezpracoval a Minsk ustojí i tohle!
     
    45:07
    K dalšímu vyhození byli hosté blízko nyní, puk ale vyzobl Nicklas Jensen, projel se až do brankoviště a nechybělo mnoho aby zasunul za Alexeje Kolosova. Ten si nakonec poradil, Jensen upadl a je po šanci!
     
    44:17
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Mattias Tedenby – 2 min., hákování).

    Teď už se vylučovat bude, Mattias Tedenby se zaklesl do soupeře v mezikružíé což rozhodčím neuniko. Jokerit čeká další početní výhoda.
     
    38:18
    Obrovská šance při vlastním oslabení! Domácí se hnali do přečíslení, Markus Hännikäinen se uvolnil, zamíchal s pukem, přechytračil soupeřova brankáře a pak zbývalo to nejjednodušší – zamést puk do prázdné brány. Jenže.... Finský forward nezamířil přesně a trestuhodně trefil tyč!
     
    37:05
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Kristjan Kombe – 2 min., hákování).
     
    34:19
    Výtečný pokus před branku sjíždějícího Kalle Kossily vychytal fantastickým přesunem Alexej Kolosov.
     
    33:21
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Dmitrij Korobov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:55
    Další tutovka na finských holích! Jokerit se hnal do přečíslení 3 na 1, Kristjan Kombe dostal přihrávku do druhé vlny, z mezikruží vypálil, ale trestuhodně minul tři tyče!
     
    23:18
    Obrovská šance domácích! Po skrumáži v brankovišti se pro puk z mezikruží natáhl Nicklas Jensen, hráči Dinama sborově padali do této tutovky, nakonec to však nebylo nutné jelikož dánský snajpr z vyložené pozice minul tři tyče!
     
    09:33
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Anton Lindholm – 2 min., podrážení).
    08:51 David SKLENIČKA - 1:1
     
    08:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Jokeritu stačila chvíle na rozestavení přesilovkového obrazce a hned se prosazuje! DAVID SKLENIČKA dostal na modré čáře nalito od Iiro Pakarinena a z první vyslal nechytatelnou bombu směr Alexej Kolosov. Český zadák se prosazje po čtvrté v ročníku a vrací domácí do zápasu! . Asistence: Iiro Pakarinen a Teemu Turunen.
     
    07:12
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Dmitrij Korobov – 2 min., hákování).
    02:58 Denis MOSALJOV - 0:1
     
    02:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Máme tu první gól! Domácí zazmatkovali ve vlastním pásmu, Alexandr Suvorov ukořistil puk, elegantně prošel před branku a předal na druhou stanu na úplně volného DENISE MOSALJOVA, jenž už s uklizením kotouče do poloprázdné klece z první neměl problém. Hosté vedou 1:0!. Asistence: Alexandr Suvorov.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 9. D. Sklenička (Pakarinen, Turunen), 62. Kossila (Junttila) – 3. Mosaljov (Suvorov)


    Jokerit Helsinky: Juvonen (Tervo) – Lindbohm (A), P. Holm, O. Leskinen, D. Sklenička, Friman, Kivistö – Kossila, Junttila, Nicklas Jensen – Schroeder, Turunen, Pakarinen (A) – M. Anttila (C), Savinainen, Norman – Hännikäinen, H. Ikonen, Tenhovuori – Kombe.
    HC Dinamo Minsk: Kolosov (S. Bolšakov) – L. Bengtsson, D. Korobov (C), Sapego, Almqvist, A. Lindholm, V. Jerjomenko, Šinkevič (A), J. Krejčík, Děmkov – Strömwall, M. Kempe, R. Gorbunov – Tedenby, Usov, T. Beck (A) – K. Voronin, Alistrov, Graovac – Mosaljov, Suvorov.
    bahis siteleri