Vel. Meziříčí – Žďár n/S 3:5 (kon.) | Cheb – Kobra 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 7:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Opava – Nový Jičín 4:3 (2:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Kometa Brno B 3:0 (kon.)
Děčín – Letňany 3:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Bílina 13:3 (kon.) | Nová Paka – Hronov 6:5 (po pr.)
Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 6:1 (kon.) | Příbram – Tábor 4:2 (kon.) | Řisuty – Klatovy 2:5 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:5 (0:0, 1:4, 1:1)
HC Klatovy
Středa 22.12.2021, 19:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Petr Eret se ve středním pásmu dostal k odraženému kotouči. Střelou do prázdné brány trefil jen tyč, naštěstí pro něj ale byl před bránou MATĚJ KOLDA, který doklepl puk do odkryté svatyně. Asistence: Petr Eret.
     
    47:28
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí snižují a oživují své šance na bodový zisk! František Matula nahozením hledal Patyka. Už to vypadalo, že se kotouče zmocní obránce, ten ho ale minul a tak se k němu nakonec dostal PETR PATYK a ten povedeným backhandovým blafákem překonal Lokajíčka! Asistence: František Matula a Pavel Řepka.
     
    39:54
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté se zmocnili kotouče ihned po vhazování navyšují své skóre! Druhý gól hostů během šesti sekund vstřelil JIŘÍ UHLÍK! Asistence: Petr Eret a Matěj Kolda.
     
    39:48
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hostující hokejisté se prosazují ještě před koncem třetiny! Po pasu Josefa Roubala před bránou přesně zakončil DAVID MICHEL! Asistence: Josef Roubal.
     
    35:14
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se dočkali snížení! Pavel Řepka objel ležícího obránce, který chtěl zabránit přihrávce před bránu. Tam totiž byl PETR PATYK, ke kterému se nakonec kotouč dostal a domácí kapitán se nemýlil. Asistence: Pavel Řepka a Petr Janeček.
     
    24:07
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A prosazuje se i JOSEF ROUBAL! Po pasu Jana Waltera se trefil přesně a po pouhých 19 sekundách využívá přesilovou hru! Asistence: Jan Walter a David Michel.
     
    20:23
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Bleskový vstup Klatov do třetiny! Hosté se ihned po vhazování vydali do útoku a po přihrávce Jiřího Beránka se zleva přesně trefil DAVID ROUBAL! Asistence: Jiří Beránek a Jiří Uhlík

    David Klier

    Branky a nahrávky: 36. Patyk (Řepka, Janeček), 48. Patyk (Matula, Řepka) – 21. D. Roubal (Beránek, Uhlík), 25. J. Roubal (Walter, Michel), 40. Michel (J. Roubal), 40. Uhlík (Eret, Kolda), 60. Kolda (Eret)


    HC Řisuty: Pánek (Novotný) – Malovický, Zich, Houška, Matula (A), Škutina – Řepka, Patyk (C), Janeček – Čermák, Fortelka (A), Rendla – Náprstek, Kučera, Výrut.
    Trenér: Jan Boháček

    HC Klatovy: Lokajíček (Jiří Brtník) – Jan Brtník, Houfek, Vajner, Houdek, Kovářík, Walter – Kaiser, Michel, Uhlík (A), Procházka, Beránek, Eret, Kolář, Kosnar, D. Roubal (C), Kolda, J. Roubal.
    Trenér: Michal Straka

    Rozhodčí: Battěk – Žídek, Goltsch
    bahis siteleri