Chelsea – Brighton 1:1 (kon.) | Brentford – Manchester City 0:1 (kon.)
konec
Brentford FC
0:1 (0:1)
Manchester City
Středa 29.12.2021, 21:15 • Brentford Community Stadium, Brentford • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Branka Aymerica Laporta byla odvolána kvůli těsnému ofsajdu.
     
    87
    Manchester City sice vstřelil branku, ale podruhé v utkání je odvolaná kvůli ofsajdu. O vítězi ještě není definitivně rozhodnuto. Další ukázka fotbalové geniality Kevina De Bruyneho bude muset nějakou chvíli počkat, Aymeric Laporte totiž po centru Belgičana hlavičkoval z ofsajdového postavení, což odhalil až VAR.
     
    82
    Čtvrtý sudí si popletl číslo, když původně uvedl trojku, kterou dnes nikdo v sestavě Brentfordu nemá. Thompson navzdory tomuto problému odkulhá za čáru a nahradí jej Sámán Ghoddos.
     
    75
    Znovu to jsou domácí, kdo dodávají do své sestavy čerstvou sílu. Nese jméno Mads Bidstrup a na trávníku nahradí Franka Onyeku, který se dnes opravdu vydal pro svůj tým.
     
    69
    Je tu vůbec první střídání v zápase, a to více než 20 minut před závěrečným hvizdem. Yoane Wissa má pro dnešek splněno, na travnatém pažitu se představí Sergi Canós.
    66. Kevin De Bruyne pálil do tyče.
     
    66
    Rozduněla se tyčka! Kevin De Bruyne velmi strategicky strhl svou ránu na bližší část brankové konstrukce a Álvaro Fernández se natahoval marně. Štěstí teď stálo při brankáři Brentfordu, hosté mohli rázem vést o dvě branky.
    50. Foden tentokrát skóroval z postavení mimo hru.
     
    50
    Nebezpečný Phil Foden sice uštknul podruhé, ale tentokrát už byl prokazatelně v ofsajdu, což okamžitě naznačil pomezní. Přihrávku nenačasoval ideálně Gabriel Jesus, takže následná trefa Fodena hlavičkou samozřejmě nebude platit.
    16. Phil FODEN - 0:1
     
    16
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hosté se proměnili v učitele a ukázali, jak se těží z dobrého centru do šestnáctky. Ihned poté, co přežili infarktový moment po rohovém kopu, se na druhé straně dostal ke slovu Kevin De Bruyne a lahůdkovým centrem uvolnil PHILA FODENA, který se tak vrací do sestavy tím nejlepším způsobem. Jeho umístěná teč na přední tyč rozpálila domácího manažera doběla. Asistence: Kevin De Bruyne.
    16. Hosté s vypětím všech sil přežili rohový kop bez úhony.
     
    16
    Citizens přežili další obrovskou šanci. Míč skotačil po brankové čáře, ale Nathan Aké společně s João Cancelem zabránili nejhoršímu. O hlavičku se v malém vápně marně snažil Ivan Toney.
     
    15
    Centr z levé strany srazil Rúben Dias skoro do vlastní sítě. Připravený Ederson předvádí reflexivní zásah, za který mu obrana děkuje.

    Patrik Czepiec

    Branky: 16. Foden (De Bruyne)


    Držení míče: 23 % : 77 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:10.
    Brentford FC: Fernández – Pinnock, P. Jansson (C), Sörensen – Rasmussen, Baptiste, M. Jensen, Onyeka (75. Bidstrup), Thompson (82. Ghoddos) – Wissa (69. Canós), Toney.
    Náhradníci: Cox – Bidstrup, Canós, Forss, Ghoddos, Peart-Harris, Stevens.

    Trenér: Thomas Frank

    Manchester City: Ederson – Cancelo, Rúben Dias, Laporte, N. Aké – De Bruyne, Fernandinho (C), B. Silva – Foden, Jesus, Grealish.
    Náhradníci: Carson, Steffen – Mbete, Palmer, Mahríz, Sterling, Zinčenko, Gündoğan.

    Trenér: José Guardiola

    Rozhodčí: Coote – Burt, Hopton
    bahis siteleri