Arsenal – Manchester City 1:2 (kon.) | Watford – Tottenham 0:1 (kon.) | Crystal Palace – West Ham 2:3 (kon.)
konec
Watford FC
0:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Sobota 01.01.2022, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+10
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Ken Sema, přichází Cucho Hernández.
    90+6. Davinson SÁNCHEZ - 0:1
     
    90+6
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham v 96. minutě otevírá skóre utkání a vede 1:0! Son Hung-min skutečně poslal ostrý střílený centr na malé vápno, kde se na přední tyči vyšrouboval do vzduchu DAVINSON SÁNCHEZ, jenž tvrdou hlavičkou zavrtal balon z bezprostřední blízkosti hluboko do sítě a posílá Kohouty do vedení, tady Bachmann nemohl dělat nic! Možná jsme právě viděli klíčový okamžik celého utkání. Asistence: Son Hung-min.
     
    90+2
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Imran Louza, přichází Tom Cleverley.
     
    90+1
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Lucas Moura, přichází Bryan Gil.
     
    83
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Sergio Reguilón, přichází Giovani Lo Celso.
     
    81
    Po levé straně se hnal jako vítr kupředu João Pedro, jenž dostal prudkou kolmou přihrávku do šestnáctky, kde se mu pod nohy vrhl Hugo Lloris, jenž rukama trefil balon i nohy soupeře, sudí Jones penaltu nejspíš správně nepíská.
     
    73
    Tohle byla obrovská šance! Lucas Moura vyslal na pravé straně oblouček do šestnáctky Watfordu, Son Hung-min na malém vápně zakončoval na přední tyči z voleje, jenže jistý gól mu neskutečným zákrokem sebral skvělý Daniel Bachmann, jenž vyráží mičudu na rohový kop! Nádherná akce.
     
    70
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Oliver Skipp, přichází Harry Winks.
     
    67
    Harry Kane a Son Hung-min se chytají za hlavu, po hlavičkovém souboji ve vápně Sršňů se balon dostal na kopačku Emersona, jenž vyslal střílený pas z pravé strany, který se druhý jmenovaný snažil v předbrankovém prostoru patičkou usměrnit do klece Watfordu, ideálně však míč netrefil a klec soupeře minul!
     
    61
    João Pedro se teď hodně zlobí na sudího Jonese, který sice Skippovi ukazuje žlutou kartu, jenže forvard Watfordu mohl dostat výhodu a jít do obrovské šance. Místo toho mají Sršni standardku ze zatraceně nebezpečné pozice. Skipp může být rád, že za zatažení zezadu za dres Pedra vidí jen žlutou, svým počinem zmařil velkou příležitost Sršňů.
    54. Kingovu ránu Lloris vyrazil konečky prstů.
     
    54
    Watford jde kupředu po levém křídle, Joshua King se dostal ke střele zpoza vápna, kterou nádherně kroutil k zadní tyči, Hugo Lloris předvedl zatím nejkrásnější zákrok odpoledne, když skvěle umístěný projektil vytlačil efektní i efektivní robinsonádou na rohový kop doslova konečky prstů! Krásná akce z obou stran, klobouk dolů.
     
    52
    Harry Kane se nyní zády k bráně Watfordu na hranici velkého vápna šikovně vykroutil a z otočky poslal ránu krásně umístěnou pod břevno svatyně, kterou Daniel Bachmann vytěsňuje jen na rohový kop!
     
    51
    Lucas Moura se nyní dostal k balonu na hranici šestnáctky Sršňů, obešel jednoho bránícího hráče a přes dalšího poslal přízemní projektil, který ale pohodlně zaplul do náruče pozorného Bachmanna.
     
    46
    Harry Kane zpracoval vysoký pas na levou stranu šestnáctky soupeře, předal balon Sonovi, jenž přihrál za sebe, odkud pálil Sergio Reguilón jen do boční sítě klece Watfordu!
     
    46
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Emmanuel Dennis, přichází João Pedro.
    31. Harry Kane nepotrestal hrubku Imrana Louzy.
     
    31
    Obrovská minela Imrana Louzy ve středu trávníku při rozehrávce, o balon ho obral Oliver Skipp, který míč okamžitě posunul na Kanea. Forvard Spurs pálil z hranice velkého vápna a před sebou měl jen Bachmanna, přízemním projektilem však trestuhodně minul vzdálenější tyč svatyně Watfordu!
    26. Reguilónovu střelu Bachmann vyrazil.
     
    26
    Kohouti už jsou zase natlačení na útočné polovině hrací plochy a Emerson krásně zalepil centr na pravou stranu, následně přihrál na osu hřiště, kde zpoza šestnáctky nebezpečně pálil Sergio Reguilón, jehož ránu Daniel Bachmann vytěsnil jen s velkými obtížemi!
     
    25
    Ken Sema se dostal ke střele zpoza vápna Tottenhamu, jeho rána však šla po zemi do středu svatyně Spurs, takže to byl pro Huga Llorise snadný zákrok.
     
    19
    O balon se nyní bojovalo ve vzdušných soubojích na levé straně hrací plochy. Nakonec si merunu zpracoval Harry Kane, jenž si míč navedl na roh velkého vápna a vyslal tvrdou ránu na klec Watfordu, která však nebyla dobře umístěná a Daniel Bachmann ji chytá!
     
    17
    Lucas Moura poslal centr z pravé strany do šestnáctky Watfordu, domácí obrana balon odrazila na hranici velkého vápna, kde se do míče z voleje opřel Pierre-Emile Höjbjerg, jehož pumelice šla jen těsně nad břevno svatyně Sršňů!
     
    2
    Emmanuel Dennis se hnal kupředu po pravé straně, kde byl křížen dvěma obránci, mezi kterými si ale nakonec našel prostor a v šestnáctce vyslal přes jednoho clonícího hráče přízemní projektil, který však Hugo Lloris bez potíží chytá a připisuje si první zákrok utkání.

    Petr Šatalík

    Branky: 90+6. D. Sánchez (Son Hung-min)

    Karty:   61. Skipp (TOT)


    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:9.
    Watford FC: D. Bachmann – Masina, Cathcart, Sierralta, Troost-Ekong – Moussa Sissoko (C) – J. King, Louza (90+2. Cleverley), Kucka, Sema (90+10. Cucho Hernández) – Dennis (46. João Pedro).
    Náhradníci: Angelini – Morris, Ngakia, Cleverley, Gosling, Tufan, João Pedro, A. Fletcher, Cucho Hernández.

    Trenér: Claudio Ranieri.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – B. Davies, Dier, D. Sánchez – Reguilón (83. Lo Celso), P.-E. Höjbjerg, Skipp (70. Winks), Emerson – Son Hung-min, Kane, Lucas Moura (90+1. B. Gil).
    Náhradníci: Gollini – Doherty, Rodon, Tanganga, Winks, Lo Celso, Alli, Ndombèlé, B. Gil.

    Trenér: Antonio Conte.

    Rozhodčí: Jones – West, Hopton.

    Diváci: 20 391
    bahis siteleri