Sparta – Jihlava 4:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 02.01.2022, 13:00 • Sportovní hala v Holešovicích, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    56:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dnes přeci jen hlavní město bez vstřelené branky neopustí, Jakub Krbeček necelé čtyři minuty před koncem přichází o čisté konto! Jen krátce po vyhraném buly se prosazuje JONÁŠ JUNGWIRTH – 4:1! Asistence: Marek Melenovský.
     
    49:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že v Bubeneči máme rozhodnuto! Tomáš Tomek našel u tyče volného JAKUBA ZEMBOLA, který své následně zakončení zvedl nad Maláčův beton a uklidil puk přesně do odkryté horní části branky – 4:0! Asistence: Tomáš Tomek.
     
    35:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané svou početní převahu na rozdíl od soupeře bleskově přetavují v další zásah a i tentokrát u toho nebyl nikdo jiný než PETR HAUSER! Talentovaný domácí mladík kompletuje hattrick – 3:0! Asistence: Tomáš Tomek, Filip Ducháč.
     
    15:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté s protihráči přestávají držet krok a po chvíli opět inkasují! Zembol najel před branku a poslal puk na hokejku volného PETRA HAUSERA, od které se se štěstím odrazil do úzké škvíry mezi betony jihlavského brankáře a projel do klece – 2:0! Asistence: Jakub Zembol, Michal Vitouch.
     
    13:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovickým hráčům se daří aktivitu přetavit v gól a v polovině čtrnácté minuty jdou do vedení! Maláče střelou z pravého kruhu překvapil PETR HAUSER, jehož rána do horní části branky rozvlnila jihlavskou síť – 1:0! Asistence: Michal Vitouch, Jakub Zembol.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 14. Hauser (Vitouch, Zembol), 16. Hauser (Zembol, Vitouch), 36. Hauser (Tomek, Ducháč), 50. Zembol (Tomek) – 57. Jungwirth (Melenovský)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov, Šindelek, Tůma, Port, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C) – Mácha, Hauser, Krupička, Bareš, Fábry, Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička.

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Černý) – Kerber, Sapík (A), Zeman, Vovsík, Matějíček, Chvátal (A), Šabatka – Baťa, Melenovský, Zdarsa, Jungwirth, Menšík (C), Pavelec, Rauš, Čermák, Peš, Nevšímal.
    Trenér: Michal Broš.

    Rozhodčí: Battěk, Jechoutek – Svobodová, Ondráček.
    bahis siteleri