Toronto – Ottawa 6:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:6 (kon.) | Seattle – Vancouver 2:5 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 6:3 (kon.) | NY Rangers – Tampa 4:0 (kon.) | Detroit – Boston 1:5 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 8:5 (kon.) | Colorado – Anaheim 4:2 (kon.) | Washington – New Jersey 3:4 (po pr.)
Vegas – Winnipeg 4:5 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
Philadelphia Flyers
Neděle 02.01.2022, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 Viktor ARVIDSSON - 6:3
     
    58:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek tento zápas vyhraje, bekhendovou střelou poslal kotouč do branky soupeře VIKTOR ARVIDSSON. Asistence: Trevor Moore.
    56:01 Ivan PROVOROV - 5:3
     
    56:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek bojuje dál, nyní snižuje na rozdíl dvou branek, tvrdou ránou od modré čáry překonal a možná také překvapil brankáře Kings IVAN PROVOROV. Asistence: Joel Farabee a Cam Atkinson.
    51:17 Phillip DANAULT - 5:2
     
    51:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají další branku, Moore našel před brankou najetého spoluhráče, kterým byl PHILLIP DANAULT. Jeho zakončení do odkryté části branky bylo přesné a pro brankáře nechytatelné. Asistence: Trevor Moore a Viktor Arvidsson.
    42:42 Kevin HAYES - 4:2
     
    42:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek proměnil rychle přesilovku pět na tři a snižuje. Po rychlé kombinaci se tvrdou ránou prosazuje aktivně hrající KEVIN HAYES. Jeho rána končí v horní části branky. Asistence: Claude Giroux a Cam Atkinson.
    33:27 Brendan LEMIEUX - 4:1
     
    33:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Po rychlém přenesení hry navyšuje domácí celek své vedení, po pěkné individuální akci se prosazuje BRENDAN LEMIEUX. Kotouč poslal na branku a od tyče se odrazil za brankovou čáru, gólman dokázal zasáhnout pozdě, puk přešel brankovou čáru. Asistence: Arthur Kaliyev a Drew Doughty.
    20:46 Adrian KEMPE - 3:1
     
    20:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Krásná rána a domácí celek navyšuje své vedení, tvrdou ránou od modré čáry se prosazuje ADRIAN KEMPE. Asistence: Anže Kopitar a Drew Doughty.
    14:27 Trevor MOORE - 2:1
     
    14:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté dávají gól a znovu se dostávají do vedení, prosazuje se po rychlé akci TREVOR MOORE. Před brankou zůstal neobsazený a dokázal si poradit. Asistence: Phillip Danault a Viktor Arvidsson.
    12:57 Joel FARABEE - 1:1
     
    12:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tentokrát to hostům už vyšlo a je vyrovnáno, prosazuje se po nepřehledné situaci před brankou aktivně hrající JOEL FARABEE. Dostal se k puku a dokázal dorazit střelu. Asistence: Cam Atkinson a Claude Giroux.
    00:12 Viktor ARVIDSSON - 1:0
     
    00:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení hned v první minutě hry. Po pěkném obkroužení branky se prosazuje rychlou střelou VIKTOR ARVIDSSON. Asistence: Phillip Danault a Trevor Moore.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. Arvidsson (Danault, T. Moore), 15. T. Moore (Danault, Arvidsson), 21. A. Kempe (Kopitar, Doughty), 34. B. Lemieux (Kaliyev, Doughty), 52. Danault (T. Moore, Arvidsson), 59. Arvidsson (T. Moore) – 13. Farabee (Atkinson, Giroux), 43. K. Hayes (Giroux, Atkinson), 57. Provorov (Farabee, Atkinson)


    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Anderson, Doughty (A), Wolanin, M. Roy, Björnfot, Durzi – Iafallo (A), Kopitar (C), A. Kempe – T. Moore, Danault, Arvidsson – Grundström, Turcotte, Kupari – B. Lemieux, B. Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    Philadelphia Flyers: M. Jones (Sandström) – Provorov (A), Braun, Sanheim, Ristolainen, Yandle, Connauton – J. van Riemsdyk, Giroux (C), Atkinson – Willman, K. Hayes (A), Farabee – Lindblom, Frost, Konecny – J. Cates, P. Brown, MacEwen.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Rank, Hebert – Nagy, Suchánek

    Diváci: 14 301
    bahis siteleri