Toronto – Ottawa 6:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:6 (kon.) | Seattle – Vancouver 2:5 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 6:3 (kon.) | NY Rangers – Tampa 4:0 (kon.) | Detroit – Boston 1:5 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 8:5 (kon.) | Colorado – Anaheim 4:2 (kon.) | Washington – New Jersey 3:4 (po pr.)
Vegas – Winnipeg 4:5 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
8:5 (6:1, 0:1, 2:3)
San Jose Sharks
Neděle 02.01.2022, 19:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Bryan RUST - 8:5
     
    59:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Zbytek čepicí na led, také BRYAN RUST dovršuje HATTRICK! Americké křídlo zamířilo přes Brenta Burnse do opuštěné klece. Asistence: Sidney Crosby a Kris Letang.
    57:59 Evan RODRIGUES - 7:5
     
    57:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Čepice na led, EVAN RODRIGUES v osmadvaceti letech vsítil první HATTRICK v NHL! Kanadský útočník totiž přesně zamířil z pravého kruhu k zadní tyči a už může oslavovat 7:5. Asistence: Kris Letang a Bryan Rust.
    44:09 Logan COUTURE - 6:5
     
    44:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A už je to pouze o jednu trefu! Timo Meier předskočil obránce a jednou rukou přihrával na zadní tyčku, kde se nacházel pohotový LOGAN COUTURE. Casey DeSmith neměl šanci se přemístit – 6:5. Asistence: Timo Meier.
    43:01 Jacob MIDDLETON - 6:4
     
    43:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme zaděláno na drama, jelikož Pittsburgh znovu inkasoval! Od modré čáry se napřáhl Erik Karlsson, jehož pokus jemně tečoval JACOB MIDDLETON. Puk se poté otřel o tyčku a zamířil do sítě. Asistence: Erik Karlsson a Timo Meier.
    40:20 Matt NIETO - 6:3
     
    40:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci dávají šťastnou branku, kterou stahují vedení soupeře! Od modré čáry vyslal nepřesnou střelu MATT NIETO. Avšak kotouč se od zadního mantinelu odrazil před branku, kde si jej do branky betonem kopl Casey DeSmith. Asistence: Jacob Middleton a Andrew Cogliano.
    34:27 Brent BURNS - 6:2
     
    34:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vyloučení českého útočníka je potrestáno! Nick Bonino přihrál na modrou čáru, odkud BRENT BURNS zamířil do pravé šibenice. Casey DeSmith nemohl reagovat, jelikož měl před sebou dvojici hráčů – 6:2. Asistence: Nick Bonino a Noah Gregor.
     
    19:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kdyby Žraloci mohli, vhodí na led ručník a jedou domu! Od modré čáry se napřáhl BRYAN RUST, jehož pokus byl nešťastně tečován a James Reimer nestihl reagovat. Asistence: John Marino a Marcus Pettersson.
    16:29 Kasper BJÖRKQVIST - 5:1
     
    16:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je první střela v NHL, která končí gólem! Zpoza branky přihrával Radim Zohorna, který na hranici brankoviště našel KASPERA BJÖRKQVISTA, jenž zamířil mezi brankářovy nohy a zažívá premiérovou radost – 5:1. Asistence: Radim Zohorna a Sam Lafferty.
    15:33 Alexandr BARABANOV - 4:1
     
    15:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují a Penguins už vedou jen o tři zásahy! Nahozením před branku se prezentoval Timo Meier, jehož snažení si sklepl ALEXANDR BARABANOV, jenž napodruhé zasunul kotouč za brankovou čáru – 4:1. Asistence: Timo Meier a Marc-Édouard Vlasic.
    06:09 Bryan RUST - 4:0
     
    06:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jestliže Žraloci v moři vládnou, tak tady si je Tučňáci dávají k večeři! Odraženého puku se mezi kruhy chopil BRYAN RUST, který zamířil přesně nad lapačku brankáře. Asistence: Kris Letang a Brian Dumoulin.
    04:11 Evan RODRIGUES - 3:0
     
    04:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Žraloci snad ještě zůstali v autobuse, protože znovu inkasují! Danton Heinen najel do útočného pásma, kde si za obránce odskočil EVAN RODRIGUES. Kanadský útočník už byl sám před brankářem, kde si stáhl puk na bekhend a zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Danton Heinen a Dominik Simon.
    03:12 Jake GUENTZEL - 2:0
     
    03:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Také druhá střela Tučňáků končí vstřelenou brankou! Bryan Rust přihrála z pravé strany do levého kruhu, odkud přesně zamířil JAKE GUENTZEL. James Reimer se nestihl přesunout a znovu loví černou gumu z branky – 2:0. Asistence: Bryan Rust a Sidney Crosby.
    01:03 Evan RODRIGUES - 1:0
     
    01:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní začátek domácího mužstva, který odskakuje do vedení. Kotouč za brankou získal Marcus Pettersson, který o mantinel přihrál do středního pásma. EVAN RODRIGUES v přečíslení ujížděl s Dominikem Simonem. Avšak situaci vzal na sebe, když nabruslil na osu hrací plochy, odkud trefil milimetrově přesně levou šibenici. Asistence: Marcus Pettersson a Danton Heinen.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Rodrigues (Letang, D. Heinen), 4. Guentzel (Rust, Crosby), 5. Rodrigues (D. Heinen, D. Simon), 7. Rust (Letang, Dumoulin), 17. Björkqvist (R. Zohorna, Lafferty), 20. Rust (Marino, M. Pettersson), 58. Rodrigues (Letang, Rust), 60. Rust (Crosby, Letang) – 16. Barabanov (T. Meier, M.-É. Vlasic), 35. B. Burns (Bonino, Gregor), 41. Nieto (J. Middleton, Cogliano), 44. J. Middleton (E. Karlsson, T. Meier), 45. Couture (T. Meier)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Domingue) – Letang (A), Dumoulin (A), Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Matheson – Rust, Crosby (C), Guentzel – D. Simon, Rodrigues, D. Heinen – B. McGinn, D. O'Connor, Aston-Reese – Lafferty, R. Zohorna, Björkqvist.
    Trenér: Mike Sullivan

    San Jose Sharks: J. Reimer (21. Sawchenko) – B. Burns (A), R. Šimek, E. Karlsson (A), J. Middleton, Meloche, M.-É. Vlasic – T. Meier, Couture (C), Barabanov – Gregor, Hertl, Dahlén – Nieto, Bonino, Cogliano – Viel, Pederson, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Rozhodčí: Skilliter, Dunning – Mills, Kelly

    Diváci: 18 066
    bahis siteleri