Black Angels – Ostrava 6:4 (kon.) | Česká Lípa – Otrokovice 7:3 (kon.) | Hattrick Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
Pardubice – Tatran 4:8 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:4 (kon.) | Bohemians – Královské Vinohrady 12:11 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
12:11 (4:5, 4:3, 4:3)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 02.01.2022, 18:00 • UNYP Aréna • Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:08
    Petr Musil peláší na střídačku, hosté to zkusí v šesti!
     
    Vysoká hůl připravuje domácího Jakuba Buršíka o vstřelenou branku!

    Záznam ze světelné tabule sice jasně ukázal, že branka byla regulérní, ale sudí tato skutečnost neoblomila!
     
    Timeout i pro Královské Vinohrady!
    56:50 Jan MALIČ - 12:11
     
    56:50
    Bohemians právě vstřelili branku!
    JAN MALIČ táhne svůj tým k vítězství! Muž večera si šikovně seběhl do brankoviště, napoprvé se míčku ještě nedočkal, pak si jej ale všiml Filip Forman, z otočky mu nádhrně nahrál a Malič se díky své dorážce opět zapíše na střeleckou listinu! 12:11. Asistence: Filip Forman.
     
    Přichází oddechový čas pro domácí!
    56:11 Jan MALIČ - 11:11
     
    56:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné, opět je vyrovnáno! Filip Forman vystihl rozehrávku soupeře, dostal se do přečíslení 2 na 1, nahrál na JANA MALIČE, který má jako obránce dnes střeleckou! Opět se trefuje ukázkově a dává na 11:11. Asistence: Filip Forman.
     
    54:43
    Krásná kombinace hostů končí po Čudově špatném zpracování, Sokoli jsou ale po vstřelené brance nabiti energií a znovu útočí.
     
    53:41
    Filip Forman trefuje tyč!
    52:55 Viktor KOPECKÝ - 10:11
     
    52:55
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hosté se po delší chvíli vracejí do vedení! Královské Vinohrady se hnaly do rychlého protiútoku, Jan Fiala dokázal přes ne úplně dobře blokujícího Matúše Gajdoše nahrát na VIKTORA KOPECKÉHO, jenž nikým nehlídán na pravé tyči dává 11 gól hostů. Asistence: Jan Fiala.
    50:00 Vojtěch KLÁPA - 10:10
     
    50:00
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Přátelé je to 10:10! VOJTĚCH KLÁPA se v přesilovce dostal ke sraženému míčku, potáhl si jej do lepší pozice, zamířil a vypálil. Jakub Zavřel byl bez šance, hosté vyrovnávají!
     
    48:34
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Jan Malič – 2 min., Sekání).
     
    48:34
    Jan Procházka elegantně prošel obranou domácích jako nůž másle a za záchranou brzdu raději zatáhl Jan Malič, který jde na trestnou lavici!
    Jan MALIČ - 10:9
     
    47:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Magický desátý gól je tu! Obránce na ofenzivním výletě JAN MALIČ se dostal až do malého brankoviště, zamíchal s míčkem a vypálil. Balonek se ještě šťastně odrazil a domácí opět vedou! 10:9. Asistence: Patrik Šebek.
    Viktor KOPECKÝ - 9:9
     
    46:05
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak vedení si domácí dlouho neužili, Sokoli znovu vyrovnávají! Zbyněk Stuchlík šikovně a hlavně rychle přenesl hru z levého rohu na druhou stranu na odstoupeného VIKTORA KOPECKÉHO, jenž vypálil a dostal puk za bezmocného Zavřela! Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    85:26 Kryštof KRBEC - 9:8
     
    45:26
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se zcela po zásluze ujímají vedení! KRYŠTOF KRBEC stál na konci pohledné kombinace a z levéstrany překonává prudkou ranou Petra Musila.
     
    45:21
    Jan Malič ztroskotal na skvělém Petru Musilovi.
    35:35 Ondřej STUCHLÍK - 8:8
     
    35:35
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Je opět vyrovnáno a opět po krásné bratrské spolupráci! ONDŘEJ STUCHLÍKzpracoval na středu, posunul se kousek k brance, zamířil a vypálil! 8:8. Asistence: Ondřej Stuchlík.
    34:51 Sebastián ROD - 8:7
     
    34:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A další gól je přátelé na světě! SEBASTIÁN ROD by byl dobrým basebolistou, když nádherně trefil sražený míček ze vzduchu! 8:7. Asistence: Peter Hrabčák.
    34:14 Jakub BURŠÍK - 7:7
     
    34:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    7:7! Domáci Klokoni se hnali do rychlého protiútoku, Jan Malič unikl soupeřům, zamíchal s míčkem a předal na volného JAKUBA BURŠÍKA. Ten balonek zametl za Musila a je znovu vyrovnáno! Asistence: Jan Malič.
    Ondřej STUCHLÍK - 6:7
     
    29:26
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Já na bráchu, brácha na mě a hosté opět vedou! ONDŘEJ STUCHLÍK využil spolupráce s bratrem Zbyňkem a je to 6:7. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    Adam RŮŽEK - 6:6
     
    28:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani využívají přesilovku a vyrovnávají na 6:6! Filip Forman vyslal ostrou střelu, Petr Musil vyrazil míček před sebe a ADAM RŮŽEK jej lehce kontroverzně doklepnul do sítě. Hostující trenér se rozčiluje kvůli seknutí do brankáře, nicméněš rozhodčí ukazují do středu a branku uznají! Asistence: Filip Forman.
     
    27:11
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (David Ježek – 2 min., Nedovolené vrážení).
    26:41 Adam RŮŽEK - 5:6
     
    26:41
    Bohemians právě vstřelili branku!
    To by mě skutečně zajímalo kde se skóre dnešního zápasu zastaví, domácí opět snižují a dávají na 5:6. Pavel Čihák vyslsl bombu z dálky, minul sice tři tyče, ale balonek se o zadní mantinel odrazil k volnému ADAMU RŮŽKOVI, který vrací domácí zpět do hry. Asistence: Pavel Čihák.
    23:54 Jan FIALA - 4:6
     
    23:54
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    No, tak góly zdá se nepřestanou padat ani ve druhé třetině. Hosté se prezentovali dobrým střídáním, Stuchlíkovu dorážku do prázdné ještě zblokovala obrana Bohemians, v další akci už se ale Sokoli prosazují! Viktor Kopecký vybojoval míček a sám mohl z pravé strany skórovat, jenže nakonec ještě nesobecky předal před prázdnou klec na JANA FIALU! Ten už skutečně dostává balonek do brány a Královské Vinohrady vedou opět o dvě trefy! Asistence: Viktor Kopecký.
    16:05 Jan PROCHÁZKA - 4:5
     
    16:05
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Je tohle možné?? Hosté v podstatě ihned znovu stahují vedení na svou stranu, JAN PROCHÁZKA vypálil ze středu a překonává frustrovaného Jakuba Zavřela. 5:4! Asistence: Vojtěch Klápa.
    15:43 Patrik ŠEBEK - 4:4
     
    15:43
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Akce jak z florbalové učebnice a je znovu vyrovnáno! Po ose se míček na jeden dotek dostal k PATRIKU ŠEBKOVI, který úspěšně překonává Petra Musila . Asistence: Jan Malič a Filip Forman.
     
    14:46
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Viktor Kopecký – 2 min., Sekání).
    13:51 Jan MALIČ - 3:4
     
    13:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď! JAN MALIČ vybojoval míček a na levé straně dostal mraky prostoru! Domácí obránce s balónkem zamíchal, přehodil si jej na backhand a zakončuje nad rameno Petra Musila. 3:4. Asistence: Patrik Šebek.
    13:43 Jan FIALA - 2:4
     
    13:43
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Výborná práce Viktora Kopeckého na středu hřiště kde asi pro sebe vyšermoval míček a nahrál jej až na JANA FIALU, který se z levé strany prosazuje po střele z první . Kdo by to byl řekl ,že Královské Vinohrady povedou o dvě brankyAsistence: Viktor Kopecký.
    12:13 Jan FIALA - 2:3
     
    12:13
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    No.... Tak s góly se nám v první polovině úvodní třetiny doslova roztrhl pytel! Sokol se hnal do přečíslení, Viktor Kopecký se nenechal od míčku odstavit, nahrál na úplně volného JANA FIALU, jenž se chopil svého úkolu a zametl míček za Jana Zavřela.. Asistence: Viktor Kopecký.
    09:07 Štěpán ČUDA - 2:2
     
    09:07
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vyrovnáno! Zbyněk Stuchlík narýsoval krásnou přihrávku přes šířku celého hřiště, ŠTĚPÁN ČUDA vypálil z první a trefil se ukázkově do vzdálenějšího rožku branky! 2:2. . Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    08:11
    Další výborná šance Královských Vinohrad! Štěpán Švejda si uděl prostor a vypálil. Jeho střelu vyrazil Jakub Zavřel maskou a poté tygřím skokem vytáhl výborný zákrok proti dorážce rovněž v podání Jakuba Zavřela! Stav zůstává 2:1!
     
    04:58
    Vojtěch Klápa měl na holi opět vyrovnání! Obrana Bohemians na útočníka hostů úplně zapomněla a tak jeho šikovný pokus musel řešit výborný Jakub Zavřel, kterému se podařilo míček vyrazit!
    03:46 Matúš GAJDOŠ - 2:1
     
    03:46
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Krásná akce a domácí otáčejí skóre! Klokani se hnali do protiútoku, Cabejšek předal na Roda, který milimetrovou nahrávkou předal na úplně volného MATÚŠE GAJDOŠE, jenž už "jen" zametl míček do poloprázdné klece! 2:1.. Asistence: Sebastián Rod a Daniel Cabejšek.
    02:35 Ivan TOMČO - 1:1
     
    02:35
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A hned je vyrovnáno! IVAN TOMČO dostal na pravé straně trochu prostoru, zamířil a poslal nepříjemnou střelu, která možná trochu překvapivě zaplula až za brankáře Sokolu! Asistence: Dominik Šimáně.
    01:23 Ondřej STUCHLÍK - 0:1
     
    01:23
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    No tak se podívejme, první střelu na branku nakonec vyslali hosté a světe div se – skórují! Zbyněk Stuchlík převzal míček na pravé straně, plácl do něj backhandem a tím také povedeně přihrál na sbíhajícího bratra ONTŘEJE STUCHLÍKA jenž dostává hosty do vedení!

    Adam Čuba


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Tomčo (Šimáně), 4. Gajdoš (Rod, Cabejšek), 14. Malič (Šebek), 16. Šebek (Malič, F. Forman), 27. Růžek (Čihák), 29. Růžek (F. Forman), 35. Buršík (Malič), 35. Rod (Hrabčák), 46. K. Krbec, 48. Malič (Šebek), 57. Malič (F. Forman), 57. Malič (F. Forman) – 2. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 10. Čuda (Z. Stuchlík), 13. Fiala (V. Kopecký), 14. Fiala (V. Kopecký), 17. Procházka (V. Klápa), 24. Fiala (V. Kopecký), 30. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 36. O. Stuchlík (Z. Stuchlík), 47. V. Kopecký (Z. Stuchlík), 50. V. Klápa, 53. V. Kopecký (Fiala)


    FbŠ Bohemians: Zavřel (Michajlovič) – Malič, Kuncman, Čihák, Pastor, Ďopan, K. Krbec, Šimáně – Šebek, Buršík, Cabejšek, Bílek, Rod, Tomčo, Gajdoš, F. Forman, Růžek, Hrabčák.
    Trenér: Michal Jedlička

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Musil (Šantora) – D. Ježek, Gold, Fiala, Čuda, O. Stuchlík, Máca – V. Kopecký, P. Hartman, Pinkas, Gregor, Horák, P. Hájek, Švejda, Z. Stuchlík, Paštika, Pergler, V. Klápa, Procházka.
    Trenér: Boleslav Kytka

    Rozhodčí: Dolanský, Sýkora

    Diváci: 104
    bahis siteleri