Black Angels – Ostrava 6:4 (kon.) | Česká Lípa – Otrokovice 7:3 (kon.) | Hattrick Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
Pardubice – Tatran 4:8 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:4 (kon.) | Bohemians – Královské Vinohrady 12:11 (kon.)
konec
FBŠ Hummel Hattrick Brno
3:6 (0:2, 1:1, 2:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 02.01.2022, 17:00 • SH Maloměřice • Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání mezi Hattrickem Brno a Mladou Boleslaví končí vítězstvím favorizovaného hostujícího celku. Středočeši hned zkraje třetí třetiny navýšili své vedení, ale Brněnští se je nenechali nijak výrazněji odskočit. Dokazuje to také trefa Hattricku po rychlé souhře v předbrankovém prostoru nebo gól při závěrečné powerplay, ke které se domácí uchýlili poté, co v 58. minutě hosté znovu gólově odskočili. Mladá Boleslav si ale své body vzít nenechala a výhru pojistila trefou do prázdné branky.
    Nejlepšímu hráči byli na obou stranách po zásluze vyhlášeni gólmani – za hosty Lukáš Bauer, za domácí Ondřej Kolajta.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna vám přeji příjemný zbytek nedělního večera. (18:57:33)
     
    Konec zápasu.
    59:32 Martin TOKOŠ - 3:6
     
    59:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Předchozí snížení Hattricku se do výsledného rozdílu nejspíš nepromítne. Do prázdné brány se totiž trefil MARTIN TOKOŠ a vrací tak svému týmu tříbrankové vedení. Asisetnce: Bez asistence.
    59:06 Jonáš KŮRA - 3:5
     
    59:06
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Necelou minutu před koncem třetí třetiny Brněnští při hře bez brankáře snižují. Z třetí branky svého celku se raduje JONÁŠ KŮRA, který ve vhodnou chvíli zachytil balónek a prosadil se do levé části brány. Asistence: Bez asistence.
     
    58:44
    Kolajta je zpět na střídačce a jeho tým zahajuje závěrečný tlak.
     
    58:09
    Střela Mladé Boleslavi na prázdnou brněnskou branku je nepřesná. Gólman Hattricku se při rozehrávce za jeho brankou vrací mezi tři tyče.
     
    57:30
    Kolajta je na střídačce. Brno hraje v šesti.
     
    57:23
    Oddechový čas pro domácí.
    57:23 Milan TOMAŠÍK - 2:5
     
    57:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Střelu Martina Tokoše vyrazil domácí gólman pouze před sebe. Za pár okamžiků se z druhé strany probojoval k brance MILAN TOMAŠÍK a zakončil. Míček se otřel o Kolajtovu levou ruku a skončil za jeho zády. Asistence: Martin Tokoš.
     
    56:41
    Pěničkova rána mířila k pravé tyči a brankář Brna si s ní poradil. Byl však v takové pozici, kdy by na další rychlou střelu nestačil zareagovat. Měl štěstí, protože jako první se k vyraženému balónku dostali jeho spoluhráči a odklidili jej do bezpečí.
     
    56:14
    Brněnský útok skončil nepřesnou přihrávkou a míčkem mimo hřiště. Po další rozehrávce se dopředu hrnou hosté.
     
    54:56
    Tokoš svou přihrávkou přehodil brněnskou branku, čímž vybídl k zakončení Zakonova. Ten byl však těsně bráněn a ke střele z bezprostřední blízkosti se vůbec nedostal.
     
    53:56
    Pěnička nezužitkoval Bínovu přihrávku svou střelou s první. Mladoboleslavský útočník trefil pouze pravou nohu brankáře Kolajty.
     
    53:08
    Fořt končí po nepříjemném zásahu do obličeje na zemi a okamžitě se kolem něj semkli spoluhráči. Po krátké chvíli odchází za lékařského doprovodu na střídačku.
     
    52:45
    Procházkovu střelu z ostrého úhlu si Bauer u své levé tyče pohlídal. Středočeši pokračují rozehrávkou.
     
    51:02
    Curney zamířil z pravého křídla do vzdálenějšího horního rohu, ale jeho střelu zablokoval Vlach. Po šanci Mladé Boleslavi se do individuální akce dostali domácí, avšak ani na druhý pokus Bauera nepřekonali.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 34. Brom (Sládeček), 48. Suk (Š. Hronek), 60. J. Kůra – 10. Tokoš (Tomašík), 11. Gruber (J. Bína), 38. Hemerka (Curney), 42. Korych (Fořt), 58. Tomašík (Tokoš), 60. Tokoš


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: O. Kolajta (Raška) – Jalový, Sládeček, Suk, J. Hájek, M. Kůra, Musil, J. Kůra, K. Hájek – Brom, Procházka (C), Juhaňák, Dominik Dvořák, Lhota, Š. Hronek, Vlach, Bednář, Zouhar, Slezák.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fořt, Gruber, Hemerka, Koláčný, Punčochář, Suchánek, Zakonov – J. Bína, Curney (C), Tadeáš Chroust, Korych, Pěnička, Šebek, Tokoš, Tomašík, Zoufalý.

    Rozhodčí: Both, Černín
    bahis siteleri