Chabarovsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 1:2 (2:3 po s.n.)
Ufa – Riga 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
Omsk – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Soči – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:4 (1:2 po s.n.)
Jokerit – Dynamo Moskva 5:1 (kon.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 05.01.2022, 10:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:08 Lukáš SEDLÁK - 4:3
     
    60:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový gól a duo Hyka – Sedlák si zase jednou řeklo o olympijskou nominaci. Tentokrát si role vyměnili, Tomáš Hyka přihrál ještě ve středním pásmu puk do jízdy LUKÁŠI SEDLÁKOVI, ovšem od té chvíle už byla cesta k brance volná. Daniil Isajev se prakticky nepohnul a kapitán Čeljabinsku po osmi uplynulých vteřinách zavěsil kotouč do růžku. Rychlejší konec prodloužení si snad domácí ani vysnít nemohli. Asistence: Tomáš Hyka a Nick Bailen.
    58:04 Arťom ANISIMOV - 3:3
     
    58:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tenhle gól si domácí obrana za rámeček nedá. Znovu v mezikruží dokázal dorazit ARŤOM ANISIMOV. Že se podobná situace stane jednou v utkání, to se ještě pochopit dá, ale Anisimov se ze stejného místa prosazuje už podruhé. Na druhou stranu poklona za jeho chytrost a důraz. Lokomotiv zřejmě přes minimum šancí ve třetí části zvládne dosáhnout alespoň na prodloužení. Asistence: Alexej Marčenko a Reid Boucher.
    48:36 Andrej STAS - 3:2
     
    48:36
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpátky. Vitalij Kravcov dokázal v útočném rohu obrat Artura Kajumova, dlouho se nerozmýšlel a vyhledal ANDREJE STASE. Jeho okamžitá střela se ukázala býti tím nejlepším možným řešením, kotouč Isajevovi propadnul na přední tyči a skončil k překvapení všech v síti. Jaroslavl už bude mít na stažení jednobrankové ztráty jen 11 minut, byť se samozřejmě může stát mnohé. Asistence: Vitalij Kravcov.
    42:35 Reid BOUCHER - 2:2
     
    42:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Stíhací jízda hostů v přesilovkách má šťastné vyústění. Vjačeslav Osnovin nedokázal kotouč vysunout z pásma, skvěle zapracoval Arťom Anisimov a okamžitou přihrávkou na druhou stranu rozhodil i Romana Willa. Když přičteme ukázkovou ránu pod břevno, výsledkem je vyrovnávací branka na 2:2 v podání REIDA BOUCHERA. Asistence: Arťom Anisimov a Artur Kajumov.
    30:14 Arťom ANISIMOV - 2:1
     
    30:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lehce za polovinou utkání se prosazuje ARŤOM ANISIMOV, přesilovkový tlak už byl neúnosný. Do ohně poslal přihrávku Reid Boucher, Artur Kajumov se patrně ani nezapojil do kombinace a právě volný Anisimov dokázal z bezprostřední blízkosti pokořit Romana Willa. První střelu ještě zastavila tyčka, ovšem dorážka do prázdné klece už byla skoro bez práce. Asistence: Reid Boucher a Alexej Marčenko.
    20:26 Tomáš HYKA - 2:0
     
    20:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tahle trefa jejího autora TOMÁŠE HYKU roztancovala! Sergej Tělegin vyslal na modrou čáru přihrávkou Lukáše Sedláka, který si kličkou udělal dobrý den z Rušana Rafikova. Pak už v podstatě nastala situace dva útočníci versus brankář a kooperace mezi Sedlákem a Hykou klapla na výbornou. Tenhle gól se oběma vryje do paměti, parádní práce. Asistence: Lukáš Sedlák a Sergej Tělegin.
    13:20 Teemu PULKKINEN - 1:0
     
    13:18
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nahození Bailena ještě branku minulo, ovšem Čeljabinsk v tlaku pokračoval. Kotouč se vykutálel před TEEMU PULKKINENA a zkoprnělá obrana jen sledovala, jak Fin míří do horních pater brány. Neoficiální asistenci si může připsat hostující zadák Maxim Osipov, který nevyhodil. I když Traktor nebyl v utkání lepší, využitá přesilovka po Marčenkově faulu ho dostává do mírného trháku. Bez asistence.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 14. Pulkkinen, 21. Hyka (L. Sedlák, S. Tělegin), 49. Stas (Kravcov), 61. L. Sedlák (Hyka, Bailen) – 31. A. Anisimov (Boucher, A. Marčenko), 43. Boucher (A. Anisimov, Kajumov), 59. A. Anisimov (A. Marčenko, Boucher)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Bailen, S. Tělegin, Pilut, Jarullin, Kulik, Blažijevskij, I. Isajev – L. Sedlák, Hyka, Těrtyšnyj – V. A. Tkačov, Šabanov, Kravcov – Pulkkinen, Stas, Kapustin – Fatějev, Osnovin, Udot – Švarjov.
    Trenér: Amvar Gatijatulin

    Lokomotiv Jaroslavl: D. Isajev (Pasquale) – Rafikov, A. Marčenko, Jelesin, Gormley, Čerepanov, M. Osipov, Misjul – Boucher, A. Anisimov, Denis Alexejev – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Kajumov, Georgij Ivanov, J. Averin – M. Beljajev, Arťom Iljenko, Tesanov.
    Trenér: Igor Nikitin

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Goljak, Poljakov
    bahis siteleri