Carolina – Calgary 6:3 (kon.) | St. Louis – Washington 5:1 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 08.01.2022, 20:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:14 Roope HINTZ - 3:2
     
    56:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    To je závěr jako hrom a obrat Stars! Nejprve ze vzduchu zakončoval Robertson, ale Jarry ještě dokázal vyrazit. Znovu ale byli domácí důrazní před brankovištěm, nakonec dokázal puk za záda bezmocného brankáře dostat ROOPE HINTZ. Asistence: Miro Heiskanen a Jason Robertson.
    54:59 Joe PAVELSKI - 2:2
     
    54:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak přece jen je srovnáno. Z pravého kruhu nastřelil puk na branku Robertson, s čímž si Jarry ještě poradil, jenže na dorážku už neměl nárok. JOE PAVELSKI byl důrazný před brankovištěm a srovnává! Asistence: Jason Robertson a John Klingberg.
    36:01 Denis GURJANOV - 1:2
     
    36:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Přečíslení tři na dva nejprve domácí nevyřešili nejlépe. DENIS GURJANOV totiž prvně špatně přihrál, jenže Carter mu odkopl puk zpět na hokejku a na podruhé už DENIS GURJANOV dokázal ránou z první trefit přesně k tyči. Bez asistence.
    06:27 Kasperi KAPANEN - 0:2
     
    06:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neuběhlo ani třicet sekund a hosté přidávají druhou branku! Od modré čáry nastřelil puk na branku Petterson. Puk letící mimo branku ale fantasticky ze vzduchu tečoval pod horní tyč KASPERI KAPANEN. Asistence: Marcus Petterson, Jeff Carter.
    06:02 Brian DUMOULIN - 0:1
     
    06:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tentokrát se už hostující útočník nemýlil. Po kombinaci v útočném pásmu zakončoval BRIAN DUMOULIN z levého kruhu a trefil krásně horní roh domácí branky! Asistence: Kris Letang a Jake Guentzel.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 37. Gurjanov, 55. Pavelski (J. Robertson, J. Klingberg), 57. Hintz (M. Heiskanen, J. Robertson) – 7. Dumoulin (Letang, Guentzel), 7. Kasperi Kapanen (M. Pettersson, J. Carter)


    Dallas Stars: Oettinger (Holtby) – Lindell, J. Klingberg, R. Suter, M. Heiskanen, Sekera, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Gurjanov, Jamie Benn, Seguin – Kiviranta, Peterson, A. Radulov – M. Raffl, Faksa, Glendening.
    Trenér: Rick Bowness

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Dumoulin, Letang, M. Pettersson, Marino, Matheson, Ruhwedel, Friedman – Guentzel, Crosby, Rodrigues – D. Heinen, J. Carter, Kasperi Kapanen – Aston-Reese, Blueger, D. Simon – Björkqvist, Boyle.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Lee, Syvret – O'Quinn, Rody
    bahis siteleri