Saint-Étienne – Lens 1:2 (kon.) | PSG – Brest 2:0 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
1:2 (1:0)
Racing Lens
Sobota 15.01.2022, 17:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Saint-Étienne ztratilo dobře rozehraný zápas a znovu prohrálo, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (18:56:38)
     
    Poslední mužstvo francouzské nejvyšší soutěže dlouho sahalo po bodech, ale také po vítězství. Jenomže Saint-Étienne nezvládlo koncovku zápasu a znovu prohrálo. Ovšem řekněme si to otevřeně, Lens mělo obrovskou dávku štětí, po které zapisuje tři body. V tabulce se tak Racing Club posunul zatím na čtvrtou příčku.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Seko FOFANA - 1:2
     
    90+5
    Lens právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól si poslední celek nezasloužil inkasovat, ale fotbal se nehraje na krásu! Na levé straně se uvolnil SEKO FOFANA, který svůj technický pokus poslal k zadní tyči. Domácí hráči jsou velmi zklamáni – 1:2. Asistence: David Costa
     
    90+5
    Lamine Ghezali poslal centr na pravou stranu šestnáctky, kde se do zakončení hlavou opřel Ryad Boudebouz. Ten mířil do spodního rohu branky, kam se dostal Jean-Louis Leca.
     
    90+4
    Z velké dálky se napřáhl Corentin Jean, jenž vybojoval alespoň rohový kop. Pro balon se z brankové čáry vydal Paul Bernardoni, jehož fauloval Florian Sotoca.
     
    90+3
    Dalo se očekávat, že Racing Club De Lens nebude spokojené s výsledkem. Vždyť bojuje o evropské poháry a bod s posledním je málo.
     
    90+2
    U postranní lajny dostal trochu času k centru Lamine Ghezali, avšak před brankou se nenacházel nikdo v zeleném dresu. Racing Club tak otáčí kormidlem hry.
     
    90+1
    K postranní lajně přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se bude hrát ještě šest minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Mickael Nade, přichází Lamine Ghezali.
     
    90
    V přerušené hře se hlavní rozhodčí vrátil k některému ze zákroku, za který Gabriel Silva (Saint-Étienne) uviděl žlutou kartu.
     
    89
    Lens chce ještě rozhodnout, když se další střelou od pokutového puntíku prezentoval Seko Fofana, jehož snažení zastavil v malém vápně Abdoulaye Bakayoko.
     
    88
    Na pravé straně se v náběhu nacházel Florian Sotoca, který se neunáhlil a zvolil přihrávku pod sebe. Zakončením z jedné se prezentoval Seko Fofana, jenž zamířil vedle pravé tyče.
     
    87
    Saint-Étienne zvyšuje svou aktivitu, ale zprava přihrávkou před branku neuspělo. Následně na druhou stranu mohl vyrazit Seko Fofana, avšak míč mu ukopl vracející se Yvann Maçon.
     
    86
    Z pravé strany postupoval k brance Lucas Douath, jenž už byl v šestnáctce. Ovšem místo zakončení vymyslel přihrávku pod sebe, kterou našel jen dobře postaveného soupeře.
     
    85
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Arnaud Kalimuendo, přichází Ibrahima Baldé.
     
    85
    Florian Sotoca si hodil balon dál od nohy, a tak se ho zmocnil Gabriel Silva, jemuž první zmíněný došlápl na kotník.
     
    84
    Hostující celek přenesl hru na pravou stranu, odkud odcentroval Jonathan Clauss. Jenomže balon letěl blízko brance, a tak si jej sebral Paul Bernardoni.
     
    83
    Lens vymyslelo přihrávku na hranici vápna, kde dobře vystoupil Timothée Kolodziejczak, který se zmocnil míče. Vypršení normální hrací doby už se nezadržitelně blíží.
     
    81
    Racing Club aktuálně vypadá mnohem lépe a velmi často je na útočné polovině. Najdeme v tomto střetnutí ještě vítěze?
     
    80
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Zaydou Youssouf, přichází Assane Dioussé.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Adil Aouchiche, přichází Yanis Lhéry.
    78. Florian SOTOCA - 1:1
     
    78
    Lens právě vstřelilo branku!
    Domácí trenér se velmi zlobí, jelikož ASSE inkasovalo lacinou branku. Centr od rohového praporku mířil na přední tyčku, kde úplně sám skákal FLORIAN SOTOCA, jenž zamířil přesně pod břevno – 1:1. Asistence: Jonathan Clauss.
     
    77
    Hostující celek má ještě dost času na to, aby vyrovnal. Ovšem ještě na závěrečný tlak nepřichází řeč. Lens se snažil odcentrovat ze strany a vybojovalo rohový kop.
     
    75
    Domácí celek se znovu nadechl a zlobí favorita zápasu! ASSE rozehrávalo rohový kop, který propadl k penaltovému puntíku, kde byl osamocený Lucas Douath. Tomu dlouho trvalo než balon zpracoval, a tak zamířil jen do obránce.
     
    74
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Kevin Danso, přichází Patrick Berg.
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Gaël Kakuta, přichází David Costa.
    72. Lucas Douath ve vyložené situaci přestřelil
     
    72
    Mohlo být definitivně rozhodnuto, jenomže Lucas Douath selhal! Ryad Boudebouz postupoval do otevřené obrany zleva a dával pas na zadní tyčku. Jenomže teprve osmnáctiletý hráč zamířil nad branku. Domácí trenér zlostí hodil láhví o zem, protože ví, že tohle mělo skončit v brance!
     
    71
    Vstoupili jsme do poslední dvacetiminutovky normální hrací doby. Domácí celek rozehrával rohový kop, který byl odvrácen. Hned na to přišel před branku centr, avšak Timothée Kolodziejczak patičkou nemířil přesně.
     
    69
    Domácí celek se nacházel na útočné polovině a Timothée Kolodziejczak vymyslel přenesení hry na levou stranu. Míč dostal hodně razance a zamířil mimo hrací plochu.
     
    68
    Paul Bernardoni byl napadán útočníkem, a tak vyslal dlouhý nákop, který ze vzduchu sebral Kevin Danso. Lens mohlo jít do protiútoku, avšak pomezní rozhodčí odhalil ofsajd.
     
    67
    Po chvíli domácí celek vybojoval rohový kop, který rozehrál z pravé strany Adil Aouchiche. Jeho centr ale nikoho v zeleném nenalezl.
     
    66
    Seko Fofana se chtěl vydat do protiútoku, ale míč zapomněl za sebou. A tak se ho chopil Yvann Maçon, jehož pokus z velké dálky byl sražený na autové vhazování.
     
    65
    Nově příchozí Florian Sotoca postupoval k brance středem hrací plochy, ale byl zavírán soupeři. Jeho slabý pokus mířil jen doprostřed branky, kde byl připravený Paul Bernardoni.
     
    64
    ASSE vybojovalo faul a standardní situaci za obranu rozehrával Ryad Boudebouz. Ovšem situaci si pohlídal Jean-Louis Leca, na něhož dorážel Timothée Kolodziejczak.
     
    63
    Obrana Saint-Étienne působí na jedničku a rozhodně nevypadá tak, jako v předchozích zápasech. Nejspíše za to může rukopis nového trenéra, jenž se nebál přichystat změny.
     
    62
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Przemysław Frankowski, přichází Corentin Jean.
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Wesley Saïd, přichází Florian Sotoca.
     
    62
    Při postrčení míče se zakončením z pravé části vápna prezentoval Arnaud Kalimuendo, jehož pokus v pádu zamířil vedle levé tyče.
     
    61
    Na pravé straně měl trochu prostoru Gaël Kakuta, který přihrával před branku. Nebezpečný prostor držel Abdoulaye Bakayoko, jenž jej odehrál mimo hrací plochu.
     
    60
    Hodina hry je minulostí a Saint-Étienne je stále v těsném vedení. Nezmění to ani další kolmá přihrávka, kterou nedostihl Gaël Kakuta.
     
    59
    Seko Fofana vnikl do vápna po levé straně a dával přihrávku pod sebe. Zakončením se chtěl prezentovat Arnaud Kalimuendo, jenž byl dostoupen soupeře. Následně se za míčem hnal Przemysław Frankowski, jenž se srazil s hlavním sudím.
     
    58
    Domácí celek si musel při rozehrávce pomoci s brankářem, který míč poslal na pravou stranu, kde jej nezpracoval Yvann Maçon. Racing Club vhazoval a usadil se na útočné polovině.
     
    57
    Další kolmá přihrávka Lens mířila po levé straně, ale situaci si pohlídal Yvann Maçon. Domácí mužstvo zadarmo získalo míč a může trochu uklidnit hru.
     
    56
    Na levé straně postupoval do vápna Seko Fofana, který málem vybojoval rohový kop. Jenomže ve vzduchu byl praporek pomezního rozhodčího, a tak hraje ASSE.
     
    56
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Sada Thioub, přichází Lucas Douath.
     
    55
    V pokutovém území se do skluzu položil Yvann Maçon, který hrál trochu riskantně. Ovšem míč poslal do Przemysława Frankowskiho a vybojoval odkop od branky.
     
    54
    Kolmá přihrávka mířila za obranu, kam si nabíhal Jonathan Clauss. Jenomže z brankové čáry vystartoval Paul Bernardoni, jenž akci soupeři zmařil.
     
    53
    Trochu to vypadá, že poslední celek ligové tabulky nezachytil nástup do druhého poločasu. Další akci soupeře zastavil Abdoulaye Bakayoko, který po zdravotních problémech setrval na hrací ploše.
     
    52
    Ryad Boudebouz si nepokryl míč, a tak se ho zmocnil soupeř. Lens rychle postupovalo dopředu a zprava odcentroval Jonathan Clauss. Před brankou byl dobře postavený Timothée Kolodziejczak, jenž míč odehrál daleko.
     
    51
    Po levé straně postupoval směrem k šestnáctce Ryad Boudebouz, který se snažil o přihrávku před branku, kam si nabíhal Adil Aouchiche. Ovšem bránící hráč se položil na zem a balon zachytil.
     
    50
    Centr od rohového praporku se kroutil do branky, a tak si pro něj vyběhl Paul Bernardoni, jenž byl faulován. Na hrací plochu vstupují lékaři domácího mužstva.
     
    49
    Mickael Nade dal nepřesnou přihrávku, kterou zachytil Jonathan Clauss. Následně do vápna vnikl Seko Fofana, jenomže míč mu byl v posledním momentu ukopnut.
     
    48
    Teprve devatenáctiletý Abdoulaye Bakayoko zůstává ležet na hrací ploše. Nejprve mu pomáhal Mahdi Camara a po pár krocích také brankář Paul Bernardoni. Vypadá to, že Saint-Étienne bude muset střídat.
     
    47
    Hráči ve žlutých dresech jsou stále u balonu, ovšem nemohou se dostat na útočnou polovinu. To se povedlo až po chvíli, jenomže výborně znovu zapracoval Abdoulaye Bakayoko.
     
    46
    Se stejnými sestavami vstupujeme do druhého poločasu, který rozehráli hostující hráči. Ti budou dohánět náskok posledního celku tabulky Ligue 1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nabídl zajímavou podívanou a rozhodně spokojenější je Saint-Étienne. Domácí celek vstoupil lépe do zápasu, ale po dvaceti minutách přenechal aktivitu na soupeři. Lens si nic moc nevyprodukovalo, a tak se radoval Ryad Boudebouz. ASSE roztrhalo papírové předpoklady a snaží se vzepřít svému osudu.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Centr z pravé strany byl sražený obráncem na hranici malého vápna, kde celou situaci vyřešil pozorný Paul Bernardoni. Nový brankář ASSE musel být velmi rychlý, jelikož velmi blízko se nacházel Arnaud Kalimuendo.
     
    44
    Míříme do koncovky prvního poločasu, v němž je zatím spokojenější Saint-Étienne. V případě vítězství by se poslední tým tabulky přiblížil svým soupeřům.
     
    43
    Adil Aouchiche přihrával na levou stranu, kde se v náběhu nacházel Gabriel Silva. Jenomže přihrávka postrádala razanci, a tak ji za postranní lajnu odkopl Jonathan Gradit.
     
    42
    Velmi dobře se prezentuje mladíček Abdoulaye Bakayoko, který v pozici štítového záložníka znovu zastavil akci soupeře. Lens tak rozehrávalo, ale jeho kombinace rychle skončila.
     
    40
    A mohlo být velmi rychle vyrovnáno! Jenomže Seko Fofana udělal o dotek navíc, čímž se dostal blíže k soupeřům. Ti jeho zakončení z hranice šestnáctky zablokovali.
    39. Ryad BOUDEBOUZ - 1:0
     
    39
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Od listopadu čekalo ASSE na vstřelenou branku, dnes se proti Lens dočkalo! Mahdi Camara rozvinul situaci na levou stranu, odkud odcentroval Adil Aouchiche. Ve vápně míč podskočila dvojice hráčů v souboji, a tak se raduje za nimi číhající RYAD BOUDEBOUZ. Jeho zakončení mířilo k bližší tyči a Jean-Louis Leca se nestihl přesunout. Asistence: Adil Aouchiche.
     
    38
    Na druhé straně se do vápna vydal Wesley Saïd, jehož zakončení zablokoval Yvann Maçon. Lens rozehrávalo rohový kop, který ASSE otáčí do rychlé protiakce.
    36. Mahdi Camara zprava vystrašil hostujícího brankáře
     
    36
    Domácí mužstvo vybojovalo faul a Saint-Étienne znovu zahrozilo! Ryad Boudebouz rozehrál akci kolmou přihrávkou, a tak do šestnáctky vnikl Mahdi Camara. Jeho pokus mířil na první tyčku a Jean-Louis Leca míč vyrazil tak, že zamířil do boční sítě.
     
    35
    Saint-Étienne bylo dobře napadáno, a tak Paul Bernardoni musel zvolit dlouhý nákop, který si ve vzduchu sebral Jonathan Gradit.
     
    34
    V posledních minutách se hraje spíše na polovině domácího mužstva. Herní projev se otáčí na stranu Lens, které je momentálně lepší.
     
    33
    Yvann Maçon byl znovu pod tlakem, jelikož jej obtěžovali hned dva soupeři. Obránce ASSE uspěl až na druhý pokus, když vybojoval alespoň autové vhazování.
     
    32
    Hráči v zelených dresech jsou stále na vlastní polovině, ale nepovedlo se jim vhazování. A tak do vápna vnikl Wesley Saïd, jehož pokus zprava vyboxoval Paul Bernardoni.
     
    31
    Yvann Maçon se u postranní čáry dostal pod tlak, a tak o míč přišel. Po chvíli odcentroval Przemysław Frankowski, avšak domácí obrana si poradila.
     
    30
    Prvním potrestaným hráčem je Jonathan Gradit (RC Lens), jenž pozdě dostupoval Adila Aouchichea, kterého trefil zezadu přes obě nohy. Žlutá karta tedy byla na místě.
     
    28
    Hostující celek táhl akci po pravé straně, jenomže přihrávka byla příliš dlouhá. Arnaud Kalimuendo ji nemohl dostihnout, proto se bude kopat pouze od branky.
     
    27
    Ryad Boudebouz byl nepříjemně faulován, avšak akce ASSE pokračovala dál. Středem ji táhl Mahdi Camara, který se ze vápnem napřáhl, ovšem znovu přestřelil.
     
    26
    Ryad Boudebouz bojoval o balon u postranní čáry, ale mimo hru přišlápl nohu soupeři Arnaud Kalimuendo. Abdoulaye Bakayoko šel okamžitě k zemi, a tak se píská.
    25. Jonathan Clauss málem překvapil domácího brankáře
     
    25
    Od postranní čáry rozehrával standardní situaci Jonathan Clauss, jehož snažení zaplavalo ve vzduchu a míč se snášel pod břevno. Paul Bernardoni byl trochu z branky, a tak se musel vracet, aby jej vyrazil nad branku!
     
    24
    Arnaud Kalimuendo běžel pomoci s rozehrávkou spoluhráčům, ale na zádech měl Abdoulayea Bakayokoa, který se dopustil zákroku za hranicí pravidel.
     
    23
    Racing Club se musel velmi rychle vracet, jelikož na pravé straně postupoval Mahdi Camara. A tak celou situaci faulem vyřešil Wesley Saïd.
     
    22
    Ryad Boudebouz už se nacházel na pravé straně vápna, kde neprošel přes soupeře. Následně se o centr pokoušel Sada Thioub, jenomže míč mířil jen k hostujícímu brankáři.
     
    21
    Na obou týmech je vidět, že nejsou v herní pohodě. ASSE čeká na vstřelenou branku od listopadu, naopak Lens nemají správnou formu. Avšak v úvodních minutách jsou domácí lepším týmem.
     
    20
    Na pravé straně šestnáctky se nacházel Arnaud Kalimuendo, jenž přihrávkou nenašel svého kapitána. ASSE odkoplo míč a zprava odcentroval Jonathan Clauss- Ovšem před brankou kraluje Paul Bernardoni, jenž si míč stáhl ze vzduchu.
     
    19
    Hostující celek potřebuje uklidnit hru, a tak kombinoval na vlastní polovině, kde se k míči dostal také Jean-Louis Leca. Po chvíli Lens přešlo na útočnou polovinu, avšak centr zprava byl zablokován.
     
    17
    Seko Fofana rozvinul akci na pravou stranu, kde si nabíhal Jonathan Clauss. Ten vymyslel kolmou přihrávku za obránce, avšak spoluhráč se v tom momentu zastavil.
     
    16
    Saint-Étienne stále drží balon na kopačkách, ovšem nemůže se dostat přes napadání trojice ofenzivních hráčů Lens. A tak došlo na nákop, který mířil na pravou stranu, ale také mimo hrací plochu.
     
    15
    Hostující celek vyprodukoval nepřesnou přihrávku na osu hřiště, kde se míče zmocnil Abdoulaye Bakayoko. Po chvíli byl u půlící čáry takticky faulován Ryad Boudebouz.
     
    14
    Centr od praporku zamířil k penaltovému puntíku, kde balon hlavičkoval k brance Mickael Nade. Po jeho zakončení se natahoval ještě Timothée Kolodziejczak, ale na malém vápně míč těsně nezasáhl.
     
    13
    Zaydou Youssouf volil přihrávku na pravou stranu, kde si situaci pohlídal Przemysław Frankowski. Akce Lens dlouho netrvala, jelikož se míče zmocnilo ASSE, které vybojovalo další rohový kop.
     
    12
    Przemysław Frankowski neměl na levé straně moc prostoru, a tak míč přenesl přes celou šířku. Racing Club vrátil kombinaci zpátky, kde akci zastavil Abdoulaye Bakayoko.
     
    11
    K postranní čáře dostal těžkou přihrávku Ryad Boudebouz, který ji zpracoval jen pro soupeře. Racing Club nikam nespěchá a kombinaci začne od brankáře.
     
    10
    V herním projevu zatím nesledujeme rozdíl, jaký je mezi týmy v tabulce, ba naopak. Lepším dojmem zatím působí Saint-Étienne, ale hraje se bez branek.
     
    9
    Po levé straně se rozeběhl Gaël Kakuta, jenž si předkopl míč do šestnáctky. Avšak ze strany k němu přiběhl Timothée Kolodziejczak, který situaci vyřešil tělem.
     
    8
    K rohovému praporku přispěchal Ryad Boudebouz, který poslal centr na zadní tyčku. Ovšem následná hlavička byla slabá a hlavně nepřesná.
     
    7
    Racing Club ztratil balon a ze strany postupoval do vápna Yvann Maçon, jehož pokus trefil z úhlu do hrudi brankáře. Lens odkoplo míč a dalekonosnou střelou se prezentoval Sada Thioub. ASSE bude rozehrávat rohový kop.
     
    7
    Ryad Boudebouz si seběhl na pravou stranu, kde nepřešel přes soupeře, a tak je na tahu hostující mužstvo. Ovšem ani Lens nikam moc nespěchá a sledujeme spíše oťukávací část zápasu.
     
    6
    Domácí mužstvo drží balon, ovšem nachází se s ním na obranné polovině. Trojice ofenzivních hráčů Lens dobře napadá rozehrávku soupeře.
     
    5
    Od listopadu čeká Saint-Étienne na vstřelenou branku. To nezmění ani Sada Thioub, který zprava vstupoval do vápna, avšak nevyzrál na bránícího soupeře.
     
    4
    Kousek za šestnáctkou se nacházel Wesley Saïd, který byl dostupován soupeřem. Hostující hráč tak na nic nečekal a vystřelil. Ovšem jeho pokus mířil pouze nad branku.
     
    3
    Abdoulaye Bakayoko ztratil balon, který mu sebral Wesley Saïd, a tak devatenáctiletý mladík sáhl k nedovolenému zákroku. Avšak hráči ve žlutých dresech kombinaci dlouho nerozvíjeli.
     
    2
    Do dnešního střetnutí vstoupilo ASSE v zelených dresech, naopak Lens hraje ve žluté sadě. Vraťme se na trávník, ale na pravé straně si balon ukopl mimo hrací plochu Sada Thioub.
     
    1
    Hlavní rozhodčí dal pokyn k zahájení zápasu a jako první se míče chopilo Saint-Étienne. Ryad Boudebouz rozehrál do strany a poté míč putoval k obráncům. Ti chybovali, a tak z dálky nepřesně zakončil Jonathan Clauss.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Na zeleném pažitu už jsou základní sestavy, a tak za pár okamžiků začínáme.
     
    Saint-Étienne hlásí dvě posily, jelikož jejich řady doplnili Paul Bernardoni a Sada Thioub, oba přišli z Angers. Poslední tým má hned šest hráčů na Africkém poháru, a tak soupisku doplnili mladíci z akademie. Jedním z nich je devatenáctiletý Abdoulaye Bakayoko, který působí na pozici štítového záložníka.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Saint-Étienne: Bernardoni – Maçon, Nade, Kolodziejczak (C), Gabriel Silva – Boudebouz, M. Camara, Bakayoko, Youssouf – Aouchiche, Thioub.
    Náhradníci: Bajic – Dieye, Dioussé, Douath, Ghezali, Krasso, Lhéry, Mouton, Rivera.
    Trenér: Pascal Dupraz.

    Racing Club De Lens: Leca – Gradit, Danso, Medina – Clauss, Ch. Doucouré, Fofana (C), Frankowski – G. Kakuta, Kalimuendo, Saïd.
    Náhradníci: Faríñez – Baldé, P. Berg, Cahuzac, Costa, Jean, Pereira, Sotoca, Wooh.
    Trenér: Franck Haise.

    Rozhodčí: Letexier – Rahmouni, Pasqualotti.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který startuje zhruba za pětapadesát minut. Za malou chvíli budou známy sestavy obou soupeřů, a tak si je představíme. Saint-Étienne se přibližuje sestupu, a tak potřebuje nutně bodovat. Vyšlápne si na favorita z Lens?
     
    Pokud budeme hledat v tabulce Saint-Étienne, musíme hledat na poslední pozici. Domácímu mužstvu se v letošní sezóně nedaří, jelikož jej trápí finanční potíže. ASSE v dosavadním průběhu posbíralo dvanáct bodů a potřebuje zastavit sérii pěti porážek. Odrazí se Saint-Étienne ještě ode dna? Naopak Lens bojuje o pozice zaručující evropské poháry v příští sezóně. Aktuálně se nachází těsně za nimi, jelikož jej najdeme na šesté pozici. Avšak Racing Club na vytouženou příčku ztrácí pouhý bod.
     
    Vítám všechny fanoušky francouzské nejvyšší soutěže, která má na programu jednadvacáté kolo, v němž se potkají AS Saint-Étienne a Racing Club De Lens. V roli obrovského favorita bude dnes hostující mužstvo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Michal Luxa

    Branky: 39. Boudebouz (Aouchiche) – 78. Sotoca (Clauss), 90+5. Fofana (Costa)

    Karty:   90. Gabriel Silva (SET) – 30. Gradit (LNS)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 9:13.
    AS Saint-Étienne: Bernardoni – Maçon, Nade (90+1. Ghezali), Kolodziejczak (C), Gabriel Silva – Boudebouz, M. Camara, Bakayoko, Youssouf (80. Dioussé) – Aouchiche (80. Lhéry), Thioub (56. Douath).
    Náhradníci: Bajic – Dieye, Dioussé, Douath, Ghezali, Krasso, Lhéry, Mouton, Rivera.

    Trenér: Pascal Dupraz

    Racing Lens: Leca – Gradit, Danso (74. P. Berg), Medina – Clauss, Ch. Doucouré, Fofana (C), Frankowski (62. Jean) – G. Kakuta (74. Costa), Kalimuendo (85. Baldé), Saïd (62. Sotoca).
    Náhradníci: Faríñez – Baldé, P. Berg, Cahuzac, Costa, Jean, Pereira, Sotoca, Wooh.

    Trenér: Franck Haise

    Rozhodčí: Letexier – Rahmouni, Pasqualotti
    thejrc.org