Trnava – Swarovski Tirol 2:0 (kon.) | Olomouc – Aalborg 3:0 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
2:0 (0:0)
WSG Swarovski Tirol
Úterý 18.01.2022, 16:00 • Ta' Qali National Stadium • Tipsport Malta Cup
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek již vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (17:59:47)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:5.
    Střely mimo: 3:2.
    Rohy: 4:6.
     
    Zápas Trnavy s Tirolem tak končí výhrou slovenského celku v poměru 2:0! Druhý poločas byl podstatně vyrovnanější než první pětačtyřicítka. Rakouské mužstvo zvládlo místy svého protivníka zatlačit k jeho kleci, do velkých šancí se však téměř nedostalo. To Spartak zvládl dvěma brankami rozhodnout o svém vítězství, v 51. minutě se z třetí velké šance prosadil Alex Iván. Mužstvo Trnavy pak ještě zvládlo v 83. minutě podruhé udeřit, když se po pěkné individuální akci prosadil Richard Sabol. Svěřenci Michala Gašparíka tak vstoupili do Tipsport Malta Cupu vítězně. Hráči WSG budou muset v dalším průběhu turnaje zabrat.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Koštrna ještě pokračoval ve vápně Tirolu v pošťuchování s jedním ze soupeřů. Sudí se celou situaci rozhodl vyřešit žlutou kartou pro fotbalistu slovenského celku.
     
    90+2
    Iván dostal míč na krátko z rohového praporku, nyní se s ním snaží získat u krajní čáry co nejvíc času pro svůj tým.
     
    90+1
    Sudí nastavuje tři minuty nad rámec základní hrací doby, kupředu jdou ještě hráči Trnavy. Po sražené ráně Saviidise je tu další roh pro Spartak.
     
    90
    Spartak znovu vytlačil soupeře až za půlící čáru, nyní se dokonce Sabolovi povedlo získat faul na svou osobu.
     
    89
    Nyní dostal pěknou průnikovou přihrávku Ogrinec, jenž téměř na penaltě pálil z první na klec Trnavy, brankář Takáč však jeho ránu vykopl! Dobrý zákrok gólmana slovenského celku.
     
    88
    Koštrna vrací balon na hrací plochu autovým vhazováním. Trnava se akcí na pravém křídle dostala k vápnu soupeře, ne však do něj.
     
    87
    K odraženému míči se ale dostal Koch a ranou zpoza vápna vracel míč na klec Spartaku, Takáč však byl na zemi včas a jeho pokus lapil.
     
    86
    Tirol chce výsledek ještě alespoň korigovat. Rychle se dostává k rohu z levé strany, který šel na zadní tyč, míč odkopává Ristovski.
     
    85
    Před bránou navíc při rohu došlo k tvrdému souboji, po němž se jen obtížně zvedá z trávníku Jendrek, pomoci mu musí lékaři.
     
    84
    Tirol zahrával rohový kop z pravé strany, centr na zadní tyč sice našel jednoho z hráčů WSG, jeho hlavička však nebyla přesná.
    83. SABOL - 2:0
     
    83
    Trnava právě vstřelila branku!
    Spartak zvyšuje své vedení na 2:0! Už už to vypadalo, že Trnava na pravé straně své přečíslení překombinovala, pak však RICHARD SABOL přešel v tomto prostoru otočkou dva soupeře a parádní ranou propálil i Oswalda! Trnava zdvojnásobuje svůj náskok.
     
    82
    Na druhé straně zahrával Ogrinec rohový kop z pravé strany. Odražený míč se dostal na kopačku Müllera, jehož rána zpoza šestnáctky však zaplula přímo do rukavic dobře postaveného Takáče!
     
    81
    Spartak vybojoval rohový kop z pravé strany. Fotbalisté slovenského mužstva jej rozehráli na krátko. Sražený centr následně sbírá ze vzduchu Oswald.
     
    80
    Koch posílal zpoza šestnáctky něco mezi střelou a centrem na zadní tyč. Balon však pouze neškodně proletěl vápnem Spartaku.

    Petr Šatalík

    Branky: 51. Iván, 83. Sabol

    Karty:   90+3. Koštrna (TRN)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:6.
    FC Spartak Trnava: Takáč – Bolaji, Jendrek, Tumma (75. Procházka), Koštrna – Kóša, Kozák (46. Sabol), Savvidis – Olejník, Ristovski (C), Iván.
    Trenér: Michal Gašparík.

    WSG Swarovski Tirol: Oswald (C) – Schulz, Stumberger, Běhounek, Koch – Rogelj, Blume Jensen, Naschberger (46. Müller), Ogrinec – Sabitzer, Smith.
    Náhradníci: Ozegovic, Schermer – Bacher, Müller, Petsos, Ranacher, Skrbo, Tomic, Vrioni, Kerber, Wallner.

    Trenér: Thomas Silberberger.
    bahis siteleri