Trnava – Swarovski Tirol 2:0 (kon.) | Olomouc – Aalborg 3:0 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
2:0 (0:0)
WSG Swarovski Tirol
Úterý 18.01.2022, 16:00 • Ta' Qali National Stadium • Tipsport Malta Cup
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Koštrna ještě pokračoval ve vápně Tirolu v pošťuchování s jedním ze soupeřů. Sudí se celou situaci rozhodl vyřešit žlutou kartou pro fotbalistu slovenského celku.
     
    89
    Nyní dostal pěknou průnikovou přihrávku Ogrinec, jenž téměř na penaltě pálil z první na klec Trnavy, brankář Takáč však jeho ránu vykopl! Dobrý zákrok gólmana slovenského celku.
     
    87
    K odraženému míči se ale dostal Koch a ranou zpoza vápna vracel míč na klec Spartaku, Takáč však byl na zemi včas a jeho pokus lapil.
    83. SABOL - 2:0
     
    83
    Trnava právě vstřelila branku!
    Spartak zvyšuje své vedení na 2:0! Už už to vypadalo, že Trnava na pravé straně své přečíslení překombinovala, pak však RICHARD SABOL přešel v tomto prostoru otočkou dva soupeře a parádní ranou propálil i Oswalda! Trnava zdvojnásobuje svůj náskok.
     
    82
    Na druhé straně zahrával Ogrinec rohový kop z pravé strany. Odražený míč se dostal na kopačku Müllera, jehož rána zpoza šestnáctky však zaplula přímo do rukavic dobře postaveného Takáče!
     
    75
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Tumma, přichází Procházka.
     
    69
    Ogrinec poslal z pravé strany centr na zadní tyč, kde byli dva jeho spoluhráči. Ani jeden z nich však nedokázal prudký míč zasáhnout a usměrnit jej tak do klece Trnavy.
     
    65
    Možná to byl Sabitzer, kdo nyní vyslal střelu asi pět metrů před vápnem soupeře na klec Trnavy. Takáč však nepříliš prudký balon chytá pohodlně do koše.
    51. IVÁN - 1:0
     
    51
    Trnava právě vstřelila branku!
    Spartak otevírá skóre utkání! ALEX IVÁN dostal míč na levou stranu před vápno Tirolu a nádhernou ranou pod horní tyčku posílá Trnavu do vedení 1:0! Na tento prudký projektil neměl Oswald šanci zareagovat.
     
    50
    Blume Jensen poslal od pravého rohového praporku krásný nadýchaný centr na malé vápno, kde nejvýš vyskočil Schulz, jeho hlavička však zaplula přímo do rukavic Takáče!
     
    46
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Kozák, přichází Sabol.
     
    46
    Střídání v týmu WSG Swarovski Tirol: ze hřiště odchází Naschberger, přichází Müller.
     
    35
    Trnava nyní drtí svého soupeře, jenže taky spaluje jednu šanci za druhou! Iván šel z pravé strany už sám na Oswalda, měl tutovou možnost, ránu pod břevno však brankář Tirolu fantasticky vyráží na roh!
     
    34
    Kozák pálil z rohu velkého vápna na levé straně, jeho pokus šel jen kousek za zadní tyč svatyně Oswalda!
     
    29
    Trnava zahrávala standardku od levé lajny, balon propadl na zadní tyč k Ivánovi, jenž měl obrovskou šanci, svou bombu však poslal kousek za zadní tyč svatyně WSG!
     
    20
    Až nyní dostal na levou stranu šestnáctky Tirolu přihrávku Olejník a jeho rána k zadní tyči nebyla špatná, Oswald ji ale chytá do rukavic.

    Petr Šatalík

    Branky: 51. Iván, 83. Sabol

    Karty:   90+3. Koštrna (TRN)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:6.
    FC Spartak Trnava: Takáč – Bolaji, Jendrek, Tumma (75. Procházka), Koštrna – Kóša, Kozák (46. Sabol), Savvidis – Olejník, Ristovski (C), Iván.
    Trenér: Michal Gašparík.

    WSG Swarovski Tirol: Oswald (C) – Schulz, Stumberger, Běhounek, Koch – Rogelj, Blume Jensen, Naschberger (46. Müller), Ogrinec – Sabitzer, Smith.
    Náhradníci: Ozegovic, Schermer – Bacher, Müller, Petsos, Ranacher, Skrbo, Tomic, Vrioni, Kerber, Wallner.

    Trenér: Thomas Silberberger.
    bahis siteleri