Pardubice – Olomouc 3:0 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 7:6 (po pr.) | Kladno – Třinec 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 26.01.2022, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:08 Ladislav ZIKMUND - 1:2
     
    41:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno rychle snižuje! Střelu Ticháčka od modré šikovně v levém kruhu tečoval LADISLAV ZIKMUND a kotouč tak úplně změnil styl letu! Asistence: Jiří Ticháček.
    33:44 Ondřej KOVAŘČÍK - 0:2
     
    33:44
    Michal Kovařčík Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale v bráně a hosté odskakují! Aron Chmielewski velmi dobře věděl o ONDŘEJI KOVAŘČÍKOVI, počkal si, až se uvolní Jakubu Suchánkovi a pak mu poslal puk na přesnou teč! Asistence: Aron Chmielewski a Michal Kovařčík .
    26:36 Miloš ROMAN - 0:1
     
    26:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale na druhé straně hřiště máme branku! Landon Bow musel zasahovat už po střele Draveckého, Martin Kehar ale málo důsledně pohlídal před gólmanem projíždějícího MILOŠE ROMANA, který puk o pravou tyčku posílá do branky! Asistence: Vladimír Dravecký a Patrik Hrehorčák.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 42. Zikmund (Ticháček) – 27. Miloš Roman (Dravecký, Hrehorčák), 34. O. Kovařčík (Chmielewski, M. Kovařčík)


    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Kehar, Dotchin (A), K. Wood, Ticháček, Baránek, J. Suchánek (A), Babka, Arzamascev – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Pytlík, Zikmund, Melka – M. Indrák, Filip, M. Beran – M. Kadlec, Kuťák.
    Trenér: David Čermák

    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Chmielewski, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký (A) – Kofroň.
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Kika, Hejduk – Gerát, Rampír
    bahis siteleri