Akademici Plzeň – Engineers Prague 5:3 (kon.) | HC MUNI – Black Dogs Budweis 2:4 (kon.)
konec
HC MUNI
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Black Dogs Budweis
Středa 26.01.2022, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, doufám že jste si dnešní zápas užili, děkuji Vám za pozornost a doufám že se brzy znovu shledáme například právě při sledování dalšího kola Univerzitní ligy. Základní část jde do finiše tak si to nenechte ujít!

    Hezký zbytek večera. (22:28:11)
     
    Střely na branku: 21 – 34
     
    Dnešní utkání sledovalo 60 diváků.
     
    Nejproduktivnější hráči dnešního dne:

    Tomáš Vochozka (BDB) 1+1

    Miroslav Tejko (BDB) 2+0

    Róbert Mokrohajský (MUNI) 1+0
     
    Je konec!

    Hosté z Českých Budějovic nakonec řekl bych vítězí po zásluze, dnes se prezentovali větším klidem na hokejkách a dokázali vyrovnaný mač strhnout na svou stranu. Především tedy díky výbornému brankáři Ivo Svobodovi, který mnohokrát podržel svůj tým a také díky nepoměrně lepší efektivitě než dokázali vyprodukovat hráči MUNI. Klíčem k výhře pravděpodobně byl fakt, že kdykoli – především pak v první polovině zápasu – se domácí dostávali na koně tak Black Dogs je tak říkajíc setnuli vstřelenou brankou.

    To u Masarykovy Univerzity by to bylo na delší rozbor..... Brňané rozhodně nehráli špatně, ale zdálo se mi jako by se na jejich hře projevila jakási těžkopádnost, možná nervozita způsobená současným postavením v tabulce na které na Jihu Moravy nejsou zvyklí. Více než dobře dnes zachytal David Holub, pozitivně se prezentovalo slovenské jádro – Peter Ivičič, Róbert Mokrohajský, nový kapitán René Štrauch, ti všichni dnes odehráli dobrý zápas. K tomu si připočtěte třeba ofenzivního bouráka Pavla Tomaníka. Na body to však dnes nestačilo....

    Nový rok tak v Brně skutečně nanačínají dobře – v roce 2022 dokonce ještě nevyhráli a čeká je tak další zápolení ve středu tabulky. To bude dokonce ještě lítější jelikož Akademici Plzeň dnes senzačně porazili Engineers Prague a situaci okolo 6. místa možná ještě zdramatizují!

    To Black Dogs pokračují v parádní jízda a natahují vítěznou šňůru, připomínám, že od 13 listopadu nenašli přemožitele! Jihočeši se dokonce vrátí na 1. pozici, kterou sice nemají vzhledem k více odehraným zápasů do budoucna jistou, jedná se však o výborný krok k jejímu udržení! Do karet jim jednoznačně hraje i už zmíněný nezdar Inřženýrů z Prahy.

    Ještě si dovolím jednu zajímavost: Černí Psi porazili Masarykovu Univerzitu po více než 2. letech a vylepšují si tak bídnou bilanci se svým dnešním soupeřem.

    A zpravodajská povinnost na konec – MUNI vs Black Dogs 2:4!
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Černí Psi se prezentovali dobrou defenzivou, na útočné modré vyválčil puk MIROSLAV TEJKO, vypálil a pečetí výhru hostů.
     
    59:41
    Hosté vyhazují do středního pásma.
     
    59:27
    MUNI vybojovala pásmo.
     
    58:57
    Masarykova Univerzita hraje v šesti!
     
    58:12
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Drama je na světě! RÓBERT MOKROHAJSKÝ si po svém prvním pokusu sjel blíž k brance, Tomáš Račický mu zpoza branky nahrál, šikovný Slovák vypálil z první, krásně trefuje a je to 2:3! Asistence: Tomáš Račický.
     
    58:09
    Mokrohajského bomba od modré, Svoboda vyráží
     
    57:42
    Hosté vyloženě silou vůle vytlačili kotouč do středního pásma.
     
    Timeout pro Masarykovu Univerzitu!
     
    57:24
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Radek Rolínek – 2 min., nesportovní chování).

    Radek Rolínek osprchoval Davida Holuba brzdou v brankovišti a dostane dvojku za nesportovní chování! Možná poslední šance pro domácí na vyrovnání!
     
    56:22
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak závěrečný tlak který jsem před chvílí zmiňoval se odsouvá a mimo jiné se mění na značku nutné! České Budějovice totiž znovu odskakují a dělají důležitý krok k výhře. Jan Prokop vedl puk do pásma, zadovkou přihrál na TOMÁŠE VOCHOZKU, ten dostal mraky prostoru, na pravé straně zamířil a dává na 3:1! Asistence: Jan Prokop.
     
    55:42
    Sledujeme spíše hluchou část zápasu, nicméně domácí by měli začít přemýšlet nad tím jak zahájit závěrečný tlak...
     
    54:51
    Nepříjemný pokus Černých Psů! Jonáíš Kronus si sjížděl do brankoviště a byl velmi blízko k teči do prázdné branky. David Holub si nakonec poradil.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 45. Pavel (Tomaník), 59. Mokrohajský (Račický) – 19. Tejko (Kronus), 36. Krtek (Vochozka), 57. Vochozka (Prokop), 60. Tejko


    HC MUNI: Holub (Koval) – Uhříček, Surán, Kučera, Grman, Plhal, Gonos – Svatuška, Bazala, Švarcberger, Aulehla, Pavel, Mokrohajský, Tomaník, Ivičič, Bartkovský, Strakoš, Novosedlík, Štrauch, Račický
    Trenér: Josef Novák

    Black Dogs Budweis: I. Svoboda (Marek Dvořák) – Kubeš, Hrůša, Grauer, Krtek, Bouška, D. Svoboda – Rolínek, Tejko, Vochozka, Kaisler, Prokop, Tintěra, Kronus, Šafář, Koupal, Matěj Dvořák, Přívozník, Šuhaj
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Čuňočka – Otáhal, Smetková
    thejrc.org