Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
6:2 (1:0, 3:2, 2:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 27.01.2022, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    56:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tady trest pro hosty a krásný gól TOMÁŠE HORY. Ten byl osamocen před Uherkem a dostal puk od Novotného. Tam hostujícího gólmana dokonale vykoupal, zasunul puk do opuštěné klece a upravuje na 6:2! Asistence: Adam Novotný
     
    49:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    A ten končí pátým gólem domácích! JIŘÍ KLÍMA si vzal puk, projel s ním po levé straně hřiště a už už to vypadalo, že se dostal mimo střeleckou pozici. Z ostrého úhlu ale zkusil štěstí a to se k němu přiklonilo. Puk zapadl nad rameno Uherka a s hosty to nevypadá dobře. Asistence: Jakub Jón, Adam Bezpalec.
     
    39:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je pro zlínské mladíky až kruté, neboť sahali po vyrovnání, ale místo toho inkasují počtvrté! Hradečtí sehráli protiútok skvěle, Adam Novotný vysunul osamoceného LUKÁŠE KRÁLE, který si rozhýbal Uherka a forhendovou kličku zakončil přesně – 4:2. Asistence: Adam Novotný, Marek Mráz.
     
    34:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Větší prostor na ledě využívají ke kontaktní trefě Berani! A postaraly se o to jejich opory. Lukáš Heš našel z rohu pásma útočně naladěného beka MARKA ŠIŠÁKA, jenž z první pálil rychle a přesně – 3:2! Asistence: Lukáš Heš.
     
    29:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a přesně po minutě se Mountfield ujímá už dvoubrankového náskoku! Elitní formace roztočila kolotoč, který skončil až u TOMÁŠE HORY, jenž z pravé strany přesně rozvlnil síť v růžku – 3:1! Asistence: Adam Novotný, Adam Bezpalec.
     
    28:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí hokejisté jsou za to odměněni zaslouženým gólem, který je vrací do vedení! Tadeáš Burda nabil od mantinelu JANU TREJBALOVI, momentálnímu kapitánovi Hradeckých, který se do puku opřel z první. Samotného ho až překvapilo, že přízemní rána skončila v bráně, Uherek ale nic neviděl – 2:1! Asistence: Tadeáš Burda.
     
    27:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    A místo toho máme vyrovnáno! Berani se dostali do dalšího přečíslení dvou proti jednomu, ve kterém držel kotouč LUKÁŠ HEŠ. Dlouho čekal, naznačoval přihrávku na najíždějícího Šišáka, ale nakonec vypálil s milimetrovou přesností do růžku branky. Tohle se vůbec nedalo chytat – 1:1! Asistence: Adam Hamrla.
     
    07:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí forvard to ale vzápětí napravil ideálním způsobem! Tomáš Hora vyzval od zadního mantinelu LUKÁŠE KRÁLE a produktivní útočník otevřel skóre střelou z pravého kruhu – 1:0. Asistence: Tomáš Hora, Adam Novotný.

    Martin Voltr

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 8. Král (Hora, Novotný), 29. Trejbal (Burda), 30. Hora (Novotný, Bezpalec), 40. Král (Novotný, Mráz), 50. Klíma (Jón, Bezpalec), 57. Hora (Novotný) – 28. L. Heš (Hamrla), 35. Šišák (L. Heš)


    Mountfield HK: Kasal (Meišner) – Fiala (A), Pavič, Černý, Burda, Mráz, Bezpalec, Samek – Pavlík, Jón, Hora, Mach, Klíma, Trejbal (C), Král, Novotný.
    Trenér: Jiří Janoušek

    Berani Zlín: Uherek (Kamenář) – Kotala, Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Lukaštík, Šišák (C) – Urban, Holba, Kos, L. Heš (A), Pilát, Marek, Pešák, Kaláč, J. Heš, Klimek.
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Holibka – Kopecký, Landsmann.
    bahis siteleri