Carolina – San Jose 2:1 (kon.) | Dallas – Boston 6:1 (kon.) | Montreal – Columbus 3:6 (kon.)
NY Islanders – Minnesota 3:4 (kon.) | Colorado – Buffalo 4:1 (kon.)
konec
New York Islanders
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Minnesota Wild
Pondělí 31.01.2022, 01:40 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Domácí si berou svůj oddechový čas.
     
    58:49
    Kahkonen musel zlikvidovat hned dvě nebezpečné střely domácích a stále drží svůj tým ve vedení!
     
    57:47
    Sorokin míří na svou střídačku!
    56:00 Oliver WAHLSTROM - 3:4
     
    56:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York využívá přesilovou hru! Kotouč se dostal na modrou k Dobsonovi, jehož střelu Kahkonen vyrazil před sebe, kde ještě pokryl i dorážku Leeho, avšak puk se poté odrazil přímo před OLIVERA WAHLSTROMA, jenž tak opět vrací Islanders do hry. Asistence: Anders Lee, Dobson.
     
    54:48
    New York si zahraje další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za držení vyloučen Mats Zuccarello (MNS).
    51:27 Kirill KAPRIZOV - 2:4
     
    51:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild znovu odskakují na rozdíl dvou branek, když Brodin s pukem objel domácí klec a poté přihrál puk na modrou Dumbovi, jehož následné nahození přímo před Sorokinem teočval KIRILL KAPRIZOV a domácí brankář už na změnu směru reagovat ani nemohl. Asistence: Matt Dumba, Brodin.
     
    49:17
    Chára nyní se svou střelou z levého kruhu orazítkoval vzdálenější tyč hostující klece!
     
    48:31
    Palmieri přihrával před bránu zcela volnému Beauvillierovi, který však nedokázal usměrnit puk mezi tři tyče.
     
    45:35
    Dvě minuty za hákování tedy dostává Ryan Hartman (MNS).
     
    33:25
    Naopak jsou to domácí, kdo jde na trestnou lavici, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Oliver Wahlstrom (NYI).
     
    32:01
    Alex Goligoski (MNS) krosčekoval Baileyho, a tak za své počínání dostává dvě minuty.
     
    28:34
    Útok domácích následně pokračoval dále a Bailey opět našel svou přihrávkou Barzala, který měl zcela odkrytou bránu, ale domácí útočník jí přestřelil a poslal puk až do ochranné sítě.
     
    28:20
    Bailey získal puk v útočném pásmu Islanders a následně ihned přihrál Barzalovi, který se svou střelou trefil břevno hostující klece!.
    24:04 Ross JOHNSTON - 2:3
     
    24:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    New Yorku se daří rychle reagovat na inkasovanou branku, když Duhaime ztratil ve středním pásmu kotouč, čehož využil ROSS JOHNSTON, který jel zcela sám na Kahkonena a finského brankáře překonal střelou pod vyrážečku. Bez asistence.
    22:39 Matthew BOLDY - 1:3
     
    22:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild se prosazují ze své první střely i ve druhé třetině, když hosté vybojovali puk za bránou Islanders, odkud jej nakonec Gadreau nahrál mezi kruhy Raskovi, jehož střelu těsně před Sorokinem tečoval Matt Boldy. Asistence: Victor Rask, Kevin Fiala.
     
    15:58
    Barzal s pukem obkroužil hostující klec, aby následně nahrál do slotu Baileymu, jemuž se však z bezprostřední blízkosti nepodařilo překonat Kahkonena.
    13:56 Brock NELSON - 1:2
     
    13:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se vracejí zpět do hry, když Salovu střelu zblokoval hostující obránce Goligoski přímo na hůl BROCKA NELSONA, jenž okamžitou střelou ze slotu prostřelil Kahkonena. Asisitecen: Salo, Pelech.
     
    10:44
    Pageau nyní ujížděl sám na Kahkonena a domácího útočníka stíhal jeden z obránců Wild, díky kterému musel Pageau zakončit svůj únik bekhendem, který Kahkonenovi prošel mezi jeho rukou a tělem, ale následně mířil přesně vedle tyče hostující klece.
    04:39 Joel Eriksson Ek - 0:2
     
    04:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild využívají přesilovou hru! Hosté uzavřeli domácí celek v jeho obranném pásmu a Kaprizov nakonec zpoza klece dokázal nahrát před bránu JOELU ERIKSSONOVI EKOVI, jenž chvíli se svou střelou počkal a poté poslal kotouč pod lapačku Sorokina. Asistence: Kyrill Kaprizov, Boldy.
     
    04:06
    Minnesota si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Kyle Palmieri (NYI).
    03:36 Brandon DUHAIME - 0:1
     
    03:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild otevírají skóre tohoto utkání! Eriksson Ek od pravého mantinelu jen nahodil puk před bránu, kde jej Sorokin vyrazil hodně nešťastně vedle sebe, kam dojel BRANDON DUHAIME, pro kterého už nebylo nijak těžké poslat puk do domácí brány. Asistence: Joel Eriksson Ek, Matt Dumba.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 14. Nelson (Salo, Pelech), 25. Ross Johnston, 56. Wahlstrom (A. Lee, Dobson) – 4. Duhaime (J. Eriksson Ek, Dumba), 5. J. Eriksson Ek (Kaprizov, Boldy), 23. Boldy (V. Rask, K. Fiala), 52. Kaprizov (Dumba, J. Brodin)


    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Mayfield, Pelech, Dobson, Chára, Greene, Salo – Bailey, Barzal, A. Lee – Palmieri, Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Parise – Clutterbuck, Ross Johnston, M. Martin.
    Trenér: Barry Trotz

    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Spurgeon, Goligoski, Dumba, J. Brodin, D. Kulikov, Jordie Benn – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Dewar, J. Eriksson Ek, Greenway – Duhaime, V. Rask, K. Rau.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Brenk, Syvret – Nansen, Smith

    Diváci: 15 518
    bahis siteleri