Písek – Kralupy n. Vltavou 5:1 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HK Kralupy nad Vltavou
Úterý 01.02.2022, 19:30 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 33. kolo
Partner:
     
    43:31
    Písek právě vstřelil branku!
    Krásné sólo v podání běloruského útočníka YAHORA HRAKHOLSKIHO, který ujel po pravém křídle a propálil brankáře Němce. Asistence: Lukáš Kulvejt.
     
    33:42
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí se prosazují při vlastním oslabení! Přečíslení dva na jednoho se rozhodl individuálně vyřešit ALOIS DUBSKÝ a udělal dobře. Asistence: Matouš Hail, Yahor Hrakholski.
     
    25:47
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí tlak přetaven v gól! Kovařík poslal puk mezi kruhy, kde byl připraven ONDŘEJ SLÁDEK, jehož pohotová rána rozvlnila síť. Asistence: Kryštof Kovařík, Martin Mikeska.
     
    14:31
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Kralupy snižují! Šilhavý objel branku a okamžitě posílal puk na druhou stranu, kde měl napraženo kapitán DOMINIK ŠIMŮNEK, který bleskovou ranou zakončil. Asistence: Štěpán Šilhavý, Miloš Hanousek.
     
    12:07
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši odskakují na rozdíl dvou branek! Od modré se do toho opřel Mikeska a do jeho rány stihl zasáhnout Hlaváček. Puk se následně odrazil od brankáře Němce příhodně na hůl FILIPA ANDRLEHO, který pohotově zakončil. Asistence: Tomáš Hlaváček, Martin Mikeska.
     
    03:28
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Hrakholski držel kotouč na pravém křídle a následně přenesl puk na druhou stranu, kde měl napraženo DANIEL HÁLA, který kotouč uklízel do prázdné brány, neboť Němec se nestihl přemístit. Asistence: Yahor Hrakholski.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 4. Hála (Hrakholski), 13. Andrle (Hlaváček, Mikeska), 26. Sládek (Kovařík, Mikeska), 34. Dubský (Hail, Hrakholski), 44. Hrakholski (Kulvejt) – 15. Šimůnek (Šilhavý, Hanousek)


    IHC Králové Písek: Vondraš (Kadlec) – Hail, Dohnal, Kulvejt, Polák, Kurfürst (C) – Lechnýř, Andrle, Kovařík, Hála, Pitel, Hollar (A), Hrakholski, Sládek, Dubský, Hlaváček, Koška, Mikeska
    Trenér: Václav Šrámek

    HK Kralupy nad Vltavou: Němec – Vojta, Vrbka, Šimůnek (C), Rohlíček, Toulec – Farkaš, Kočí (A), Vorlíček, Hruška, Hanousek, Šilhavý, Náhončík, Typolt
    Trenér: David Švagrovský

    Rozhodčí: Kosnar – Deja, Tuháček

    Diváci: 35
    bahis siteleri