Plzeň – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 5:0 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
Rytíři Kladno
Pátek 04.02.2022, 17:00 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů • 34. kolo
Partner:
     
    58:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice si své vedení berou zpět! DENIS PUCHALA si na levé straně počkal na Bystroňovu přihrávku a střelou pod horní tyč nedal Gabriškovi šanci. Asistence: Michal Bystroň a Krzysztof Tomasz Macias.
     
    56:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Hosté vyhráli vhazování před Bartošákem, ONDŘEJ KOUBA si pak povyjel před bránu a z otočky zakončil mezi betony domácího brankáře, ten je nestihl dát k sobě. Asistence: Filip Šimek a Jakub Robovský.
     
    43:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ale rychle snižují! Staněk našel v pravém kruhu FILIPA SACHRA, na jeho střelu Bartošák nedosáhl. Asistence: Filip Staněk a Filip Šimek.
     
    42:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají poskytnutou výhodu a hostující hráč tedy vyloučen nebude. JAKUB SLUSARCZYK z levé strany našel škvírku u tyče, kterou zvyšuje vítkovické vedení. Asistence: Matyáš Melovský a Jan Hodinář.
     
    34:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovou hru! Hosté se rychle vrátili do pásma, kde z pravé strany střílel Vimmer, to ještě Bartošák stihl zasáhnout, jenže na následnou dorážku ONDŘEJE KOUBY z druhé strany už ne. Asistence: Štěpán Vimmer.
     
    31:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí zvyšují své vedení! Velmi špatná rozehrávka Kladna se odrazila mezi kruhy, kam najížděl KRZYSZTOF TOMASZ MACIAS, který nádherně zakončil pod horní tyčku! Bez asistence.
     
    15:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovický kapitán posílá Vítkovice do vedení! Po přihrávce Prčíka se k bráně dostal JOSEF KREJSA, který z levé strany prostřeluje hostujícího brankáře. Asistence: Matěj Prčík a René Smolka.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 16. Krejsa (Prčík, Smolka), 32. Macias, 43. Slusarczyk (Melovský, Hodinář), 59. Puchala (Bystroň, Macias) – 34. Kouba (Vimmer), 44. Sachr (Staněk, Šimek), 57. Kouba (Šimek, Robovský)


    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Irgl) – Hodinář, Bystroň, Smolka, Puchala, Prčík, Bialy, Havlík – Slusarczyk, Kotásek (A), Tvrdý, Macias, Holaník, Krejsa (C), Melovský, Skřipčák, Kubík, Gebauer
    Trenér: Pavel Trnka

    Rytíři Kladno: Gabriška (Hykel) – Strnad, Robovský, Staněk (A), Burger, Funk (C), Sýkora – Kulich, Hurta, Kočka, Šimek, Šíma, Sachr (A), Kouba, Vimmer, Hvězda, Nedvěd
    Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Koziol, Rapák – Axman, Tvrdý
    bahis siteleri