Olympijští sportovci z Ruska – Švýcarsko 5:2 (kon.) | Dánsko – Čína 1:3 (kon.)
konec
Olympijští sportovci z Ruska
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Švýcarsko
Pátek 04.02.2022, 05:10 • National Indoor Stadium, Peking (Čína) • Olympijské hry - ženy • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    41:49 Polina BOLGAREVOVÁ - 5:2
     
    41:49
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Gól v oslabení padá i na druhé straně! A postarala se o něj opět POLINA BOLGAREVOVÁ, která unikla švýcarské obraně a rychlou střelou mezi nohy si připsala hattrick.
    37:07 Polina BOLGAREVOVÁ - 4:2
     
    37:07
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Poprvé v tomto utkání jdou Olympijské sportovkyně z Ruska do vedení o dvě branky! POLINA BOLGAREVOVÁ dostala perfektní přihrávku od Kadirovové do předbrankového prostoru, kterou následně z první umístila za Brändliovou. Asistence: Fanuza Kadirovová.
    30:30 Anna ŠIBANOVOVÁ - 3:2
     
    30:30
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Švýcarská radost opět neměla dlouhého trvání. ANNA ŠIBANOVOVÁ dostala nabito na modrou čáru, načež prudkou dělovkou nedala Brändliové šanci. Asistence: Maria Pečnikovová a Oxana Bratiščevová.
    26:57 Alina MÜLLEROVÁ - 2:2
     
    26:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hned po buly ruské hokejistky špatně rozhrály, čehož využila Ryhnerová, která okamžitě sprintovala do protiútoku. Následně si všimla zcela volné ALINY MÜLLEROVÉ, která už pak zakončovala do poloodkryté branky. Asistence: Noemi Ryhnerová.
    17:29 Polina BOLGAREVOVÁ - 2:1
     
    17:29
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Ruské hokejistky si berou vedení okamžitě zpět! Na pravé straně se dostala ke kotouči POLINA BOLGAREVOVÁ, jejíž rána se doslova doklouzala za bezmocnou Brändliovou. Asistence: Fanuza Kadirovová.
    17:16 Lara STALDEROVÁ - 1:1
     
    17:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Švýcarky svojí přesilovku využívají poté, co si kapitánka LARA STADLEROVÁ dostala na pravý kruh a střelou zápěstím poslala puk za Sorokinovou. Asistence: Lara Christenová a Alina Müllerová.
    05:54 Jekatěrina DOBRODĚJEVOVÁ - 1:0
     
    05:54
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Hráčky v červeném se dostávají do vedení! Poté, co se Pavlovová obtočila kolem branky Brändliové, se ke kotouči dostala JEKATĚRINA DOBRODĚJOVÁ, která zasunula puk do sítě. Celou situaci ještě zkoumala videorozhodčí, avšak porada to byla velice rychlá. Branka platí. Asistence: Valeria Pavlovová a Alexandra Vafinová.

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 6. Dobrodějevová (Pavlovová, Vafinová), 18. Bolgarevová (Kadirovová), 31. Šibanovová (Pečnikovová, Bratiščevová), 38. Bolgarevová (Kadirovová), 42. Bolgarevová – 18. Stalderová (Christenová, Müllerová), 27. Müllerová (Ryhnerová)


    Olympijští sportovci z Ruska: Sorokinová (Gredzenová) – Pirogovová, Savoninová, Pečnikovová, Šibanovová (A), Smirnovová, Provorovová – Děrgačovová, Faljachovová, Šochinová (C) – Pavlovová, Dobrodějevová, Koržakovová – Kadirovová, Bolgarevová, Vafinová (A) – Bratiščevová, Kulišovová, Lučnikovová.
    Trenér: Jevgenij Bobariko

    Švýcarsko: Brändliová (Maurerová) – Christenová, Leemannová, Vallarioová, Bullová, Wetliová, Martiová, Forsterová, Sigristová – Stalderová (C), Ryhnerová, Müllerová (A) – Raselliová (A), Enzlerová, Rüeggová – Zimmermannová, Staenzová, Moyová – Quennecová, Rüediová, Lutzová.
    Trenér: Colin Muller

    Rozhodčí: Lieffersová (CAN), Mathaová (CAN) – Hanleyová (USA), Spresserová (USA)
    bahis siteleri