Písek – Cheb 6:1 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:1 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 6:2 (kon.)
Hronov – Mostečtí Lvi 4:1 (kon.) | Letňany – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Klatovy – Příbram 1:2 (5:6 po s.n.)
Žďár n/S – Nový Jičín 5:4 (kon.) | Řisuty – Havlíčkův Brod 4:7 (kon.) | Kometa Brno B – Opava 6:1 (kon.)
Děčín – Nová Paka 2:5 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 7:4 (kon.) | Tábor – Kobra 7:2 (kon.)
konec
HC Děčín
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
BK Nová Paka
Sobota 05.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:34
    Nová Paka vstřelila branku!
    Tomáš Dlask vysunul PETRA POPPELA, který unikl po pravém křídle až před Skokana, kterého zblízka prostřelil k protější tyči a završil tak hattrick – 2:5. Asistence: Tomáš Dlask.
     
    37:59
    Nová Paka vstřelila branku!
    Přesilovku hosté využívají a jdou do dvoubrankového náskoku. PETR POPPEL zblízka doklepl do sítě pokus Tomáše Nezbedy a domácí ztrácejí už dva góly – 2:4. Asistence: Tomáš Nezbeda a Nikolaj Paršakov.
     
    23:03
    Nová Paka vstřelila branku!
    Následně pak už ale byl na další pokus krátký a hosté v přesilové hře šli opět do vedení. PETR POPPEL si nabruslil na levou stranu, odkud nechytatelnou střelou propálil Skokana – 2:3. Asistence: Nikolaj Paršakov a Filip Krsek.
     
    20:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi napravili zaváhání ze závěru první třetiny a v úvodu té druhé je vyrovnáno. Hned po buly se domácí dostali před Romana Krinwalda, na pravé straně byl dobře postavený LUKÁŠ ZIKA, jenž k tyči zasunul kotouč za brankovou čáru a znovu se začíná od začátku – 2:2. Asistence: Vojtěch Tůma.
     
    19:53
    Nová Paka vstřelila branku!
    Obrana Děčína nechala otevřená vrátka a do akce se dostali hosté. TOMÁŠ NEZBEDA pak projel až před Ondřeje Skokana a blafákem mu kotouč poslal do zcela odkryté sítě – 1:2. Asistence: Filip Krsek a Nikolaj Paršakov.
     
    19:10
    Nová Paka vstřelila branku!
    Bleskově využitá hra hostů a je vyrovnáno. Kotouč pod ležícího Ondřeje Skokana zametl PETR FOERSTER a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Václav Leder a Jiří Najman.
     
    17:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny se domácí ujímají vedení. Další povedená akce Medvědů, na jejímž konci byl MATĚJ HARKABUS.
    Ten se natlačil před Krinwalda a z levé strany ho kolem betonu prostřelil – 1:0. Asistence: Jakub Kroupa a Dominik Šeliga.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Harkabus (Kroupa, Šeliga), 21. Zika (Tůma) – 20. Foerster (Leder, Najman), 20. Nezbeda (Krsek, Paršakov), 24. Poppel (Paršakov, Krsek), 38. Poppel (Nezbeda, Paršakov), 49. Poppel (Dlask)


    HC Děčín: Skokan (Kácha) – Loukota, Kučera, Kaltenböck, Arnold, Hocelík, Kroupa, V. Tůma – Zika, Janoušek, Zajan (A), Fojt, Volráb (C), Ineman, Šeliga, Chovanec, Harkabus, Faigl
    Trenér: Vladimír Kýhos

    BK Nová Paka: Krinwald (Ševců) – Filip, Suvorov, Eklund, Komarov, Najman, Leder – Poppel, Paršakov, Kerekanič, Foerster, Dlask, Popov, Nezbeda (A), Krsek, Malík (C), Hnik (A)
    Trenér: Aleš Půlpán

    Rozhodčí: Valda – Toman, Gabriel

    Diváci: 321
    bahis siteleri