Kanada – Finsko 11:1 (kon.) | Česko – Švédsko cz 3:1 (kon.) | Japonsko – Dánsko 6:2 (kon.)
USA – Olympijští sportovci z Ruska 5:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 05.02.2022, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
    25:58 Vojtěch HOIS - 0:4
     
    25:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní trefa! VOJTĚCH HOIS si udělal prostor na pravém kruhu a následně s pomocí břevna střílí čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Marek Macháček, Radek Janata.
    16:42 Radek JANATA - 0:3
     
    16:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po čtrnácti vteřinách Liberec využil početní výhodu a domácí ztrácejí už tři branky. Vojtěch Hois přes celou šíři pásma našel na levém kruhu RADKA JANATU, který se následně trefil přesně k levé tyči. Asistence: Vojtěch Hois, Jaromír Pérez.
    15:33 Marek MACHÁČEK - 0:2
     
    15:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vedou na západě Čech již o dvě branky. Střelu Hoise domácí brankář vyrazil pouze k volnému RADKU MACHÁČKOVI, který měl následně lehkou práci, když mu stačilo pouze přehodit beton gólmana. Asistence: Vojtěch Hois, Radek Janata.
    00:41 Samuel JANSA - 0:1
     
    00:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z druhé šance už ale domácí brankář poprvé kapituluje. Na pravou stranu si nabruslil SAMUEL JANSA a bekhendem prostřelil svého jmenovce v domácí brance. Asistence: Vojtěch Hois.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 1. Jansa (Hois), 16. Macháček (Hois, Janata), 17. Janata (Hois, J. Peréz), 26. Hois (Macháček, Janata)


    HC Škoda Plzeň: Jansa (21. Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Hofrajtr, Pittr, Kučera, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek.

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Pech) – Ehrenberger, Várady, Jakubec, Král, Průšek, Macháček – Kučera, Hrabčák, Hois (A), J. Pérez, Vološín, Shpilka, Jansa, Janta (C), Prokůpek, Hájek.
    Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Pastier – Deja, Hošťálek
    bahis siteleri