Kanada – Finsko 11:1 (kon.) | Česko – Švédsko cz 3:1 (kon.) | Japonsko – Dánsko 6:2 (kon.)
USA – Olympijští sportovci z Ruska 5:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 05.02.2022, 12:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    59:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden gól v hostující síti. Domácí jeli na Smolku v přesile a po pasu Adama Novotného neměl těžkou práci JAN VENCL, když se trefil do vítkovické klece a zvýšil na 4:2. Asistence: Adam Novotný, Jiří Klíma.
     
    55:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kombinace jako z učebnice a domácí otáčejí průběh zápasu. Marek Mach si dobře najel ke hrazení a přesným pasem našel v mezikruží JAKUBA JÓNA, jenž po zemi zakončil k tyči vítkovické svatyně – 3:2. Asistence: Marek Mach.
     
    35:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Tomáš Hora našel dobrou příhrou JANA VENCLA, který zblízka překonal Smolku – 2:2. Asistence: Tomáš Hora.
     
    30:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jednoho gólu. Když se usadili v útočném pásmu, zkusil štěstí od modré čáry TADEÁŠ BURDA, jehož pokus propadl až za záda Smolky, který toho zřejmě mnoho neviděl – 1:2. Asistence: Adam Novotný.
     
    15:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je to už o dva góly. Vítkovice se udržely vepředu a střelu z mezikruží zkusil MAREK CHALOUPKA. Jeho přízemní pokus Meišner nedokázal zastavit, ačkoliv si na něj sáhl – 0:2. Bez asistence.
     
    03:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jedna z prvních akcí Vítkovických a hned gól. Defenzíva Lvů zapomněla na VOJTĚCHA MATĚJKU, který po pasu Matěje Žídka ujel středem kluziště a zavěsil za záda Samuela Meišnera – 0:1. Asistence: Matěj Žídek.

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 31. Burda (Novotný), 36. Vencl (Hora), 56. Jón (Mach), 60. Vencl (Novotný, Klíma) – 4. Matějka (Žídek), 16. Chaloupka


    Mountfield HK: Meišner (Kasal) – Fiala, Žaba (A), Pavič, Burda, Mráz, Bezpalec, Samek – Jón, Vencl (C), Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Šimek, Král, Novotný.
    Trenér: Václav Pánek

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Varga) – Fibigr (C), Kalandra, Chaloupka, Man (A), Lazár, Činčala (A) – Fasner, Glas, Krčmarský, Matějka, Tobola, Saxa, Chlán, Lerch, Žídek.
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Veselý – Hofman, Šesták

    Diváci: 100
    bahis siteleri