Ostrava – Vítkovice 1:5 (kon.) | Otrokovice – Tatran 5:9 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:6 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
1:5 (0:0, 0:2, 1:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 06.02.2022, 17:00Livesport Superliga • 23. kolo
     
    Tohle je ode mne vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek nedělního večera. (19:11:15)
     
    Městské derby je u konce! Od začátku to byli hosté, kteří měli ze hry více, což se projevilo i na konečném výsledku. Ačkoli jsme se v první třetině branky nedočkali, tak už šlo vidět, že Vítkovice vstoupili do utkání lépe. Obrana Ostravy plnila své úkoly, avšak na útočné polovině se domácí až na protiútoky moc neukázali. O otevření skóre utkání se v polovině zápasu zasloužil Jakub Hubálek a o chvíli později navýšil náskok hostů Adam Delong. Když už to bylo 0:4, tak se domácí po gólu Daniela Chatrného na 1:4 pokusili zdramatizovat vývoj zápasu. Dobrý tlak po odvolání brankáře Bindera v závěru utkání nevyužili a po ztrátě míčku u mantinelu akorát obdrželi další branku na 1:5.
     
    Nejlepším hráčem hostů se stává Marek Matejčík. Na druhé straně je to Matěj Sedláček.
     
    Konec zápasu.
    58:38 Marek BRÄUER - 1:5
     
    58:38
    Vítkovice právě vstřelily branku! Ondřej Sidunov vybojoval míček v rohu mantinelu a vyslal jej na Marka BRAUERA, který si pohrál s bránícím hráčem a z otočky vypálil do prázdné brány. Asistence: Ondřej Sidunov.
     
    58:20
    Domácí mají dobrý tlak!
     
    57:25
    Střela Lukáše Pešata prosvištěla těsně kolem pravé tyče.
     
    56:39
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:40
    Marek Matejčík měl na své holi jasný gól! Útočníkovi Vítkovic se postavil do prázdné brány hráč domácích, který ho následně skvěle vychytal.
     
    55:10
    Nepřesnosti domácích využil Marek Bräuer, jehož pokus do odkryté brány zablokoval na poslední chvíli hráč Ostravy.
     
    54:40
    Domácí to zkouší bez brankáře!
    51:15 Daniel CHATRNÝ - 1:4
     
    51:15
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Michal Sládek měl dobrý nadhled a našel na druhé straně Daniela CHATRNÉHO, který svou petelici umístil přesně za záda Jasioka. Asistence: Michal Sládek.
    50:30 Martin GATTNAR - 0:4
     
    50:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Matyáš Šindler sice mohl pálit z osy hřiště, posunul ale míček na volného Martina GATTNARA, který se do odkryté brány už nemýlil. Asistence Matyáš Šindler.
     
    49:57
    Domácí rychle rozehráli na středu hřiště. V pozoru musel být Jasiok, který se musel natahovat po prudké střele Michala Sládka ze středu hřiště.
     
    49:32
    Ladislav Gál, když si chystal míček ke střele, tak mu utekl, a tak ve hře pokračují domácí.
     
    47:31
    Navzdory tomu, že Zubek podklouzl, tak našel Gattnara, kterému se podařilo na druhé straně najít Šindlera. Ten ale před bránou Bindera promáchl a ve hře pokračují domácí.

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 52. Chatrný (Sládek) – 35. Hubálek (Šindler), 37. Delong (Matejčík), 45. Matejčík (Vítovec), 51. M. Gattnar (Šindler), 59. Bräuer (Sidunov)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Klinka) – Burýšek, Herblich, Kuczera, Lípový, Mikoláš, Šubert – Gál, Hurta, Chatrný, Choma, Jakubec, Klimscha, Pešat, Sedláček, Sládek, Soukup, Stibor, Vítovec.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Hatala, Hubálek, Kaleta, Nehera, Jan Šebesta, Švajný, Vítovec – Besta, Bräuer, Delong, M. Gattnar, R. Gattnar, Hložanka, Matejčík, Palčinský, Sidunov, Šindler, Zubek.
    bahis siteleri