Julian Erosa - Steven Peterson Vítěz: J. Erosa (kon.) | Tresean Gore - Bryan Battle Vítěz: B. Battle (kon.)
Sam Alvey - Brendan Allen Vítěz: B. Allen (kon.) | Šavkat Rachmanov - Carlston Harris Vítěz: Š. Rachmanov (kon.)
Punahele Soriano - Nick Maximov Vítěz: N. Maximov (kon.) | Jack Hermansson - Sean Strickland Vítěz: S. Strickland (kon.)
konec
Šavkat Rachmanov - Carlston Harris

Vítěz: Š. Rachmanov

Neděle 06.02.2022, 02:43 • UFC APEX, Las Vegas • UFC Fight Night
     
    Vítěz: Šavkat Rachmanov na TKO. (02:56:40)
     
    Zatím nejkratší zápas na hlavní kartě. Rachmanov byl v kleci aktivnější, trefoval a highlight si nechal na konec prvního kola. Po otočce poslal soupeře k zemi, kde jej vzápětí dokázal ukončit. Vypadá to, že welter má nové jméno!
    Rachmanov a jeho povedené ukončení soupeře
     
    4:10
    Hotovo, konec! Rachmanov trefil z otočky soupeřovu hlavu, Harris šel ihned k zemi, kde na něj kazašský bojovník spustil nekompromisní ground and pound a sudí Beltran zápas ukončil! Šavkat Rachmanov tak má po dnešku bilanci 15-0!
     
    3:37
    Rachmanov ale dokázal soupeře přes bok hodit a na chvíli dostal zápas na zem. Tam ale nepokračoval v útoku a nechal soupeře postavit.
     
    3:00
    Trochu poklidnější fáze, jsme u pletiva, kde má Harris o něco lepší pozici. Souboj je ale svázán.
     
    2:00
    Harris schytal hák a tak se rozhodl souboj svázat, aby tento úder vydýchal.
     
    1:25
    Rachmanov trefil a rychle ustoupil. Harrisova odpověď šla do prázdna.
     
    1:08
    Harris v úderech docela přepadá, u toho se dost odkrývá.
     
    0:41
    Úvod je opatrný, oba borci si ke svému soupeři hledají cestu.
     
    0:01
    Začalo první kolo.
     
    Půlka hlavní karty je za námi, nyní začíná ta druhá.
     
    Jak je z názvu jasné, tak hlavní zápas bude fight ve střední váze ve kterém se střetnou Jack „The Joker“ Hermansson (bilance 22-6, v UFC 9-4) a Sean „Tarzan“ Strickland (bilance 24-3, v UFC 11-3). Ve větším laufu je nyní druhý jmenovaný, ten totiž má pět výher v řadě, naposledy s Uriah Hallem v červenci loňského roku.

    Hlavní předzápas obstarají Punahele „Puna“ Soriano (bilance 8-1, v UFC 2-1), který v posledním utkání zaznamenal svou vůbec první porážku, když byl na body nad jeho síly Brendan Allen a Nick Maximov (bilance 7-0, v UFC 1-0). Jak vidno, tohle bude souboj zajímavých prospektů a čerstvé krve v UFC.

    Do klece se postaví i Šavkat „Nomad“ Rachmonov (bilance 14-0, v UFC 2-0) a Carlston „Mocambique“ Harris (bilance 17-4, v UFC 2-0). Zde to bude souboj dvou už opravdu zkušených zápasníků, kteří jsou v UFC neporažení, což se dnes rozhodně změní. Favoritem tohoto utkání bude fighter z Kazachstánu.

    Jako třetí v pořadí budou bojovat Sam „Smile'n“ Alvey (bilance 33-16-1, 1 NC, v UFC 10-11-1), který na výhru čeká už sedm zápasů a Brendan „All In“ Allen (bilance 17-5, v UFC 5-2), I on se dnes pokusí vrátit na vítěznou vlnu, poslední duel s Chrisem Curtisem totiž prohrál na TKO.

    Druhý zápas hlavní karty obstarají Tresean „Mr. Vicious“ Gore (bilance 3-0, v UFC 0-0) a Bryan „Pooh Bear“ Battle (bilance 6-1, v UFC 1-0). I tady to bude hlavně o tom, udělat si na největší scéně jméno, pro dva prospekty společnosti to je ideální místo.

    Hlavní kartu otevře Julian „Juicy J“ Erosa (bilance 26-9, v UFC 4-5), který je v UFC už podruhé a po první, hodně neúspěšné etapě s třemi porážkami si vede rozhodně lépe. Naposledy zdolal na D'Arce choke Charlese Jourdaina. Jeho soupeřem bude Steven „Ocho“ Peterson (bilance 19-9, v UFC 3-3). I jemu se v poslední době daří, na KO porazil Martína Brava a naposledy Chase Hoopera na body.
     
    Dobré ráno u další akce organizace UFC, tentokrát pod názvem UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:30.

    Aleš Pur

    Mike Beltran
    bahis siteleri