Olympijští sportovci z Ruska – Kanada 1:6 (kon.) | Dánsko – Česko cz 3:2 (kon.) | Švýcarsko – Finsko 3:2 (kon.)
Čína – Švédsko 1:2 (kon.)
konec
Olympijští sportovci z Ruska
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
Kanada
Pondělí 07.02.2022, 06:10Olympijské hry - ženy • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    45:50 Marie-Philip POULINOVÁ - 1:6
     
    45:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Sedm vteřin před vypršením trestu ale po dobré souhře branka Kanadě padla! Postarala se o ní kapitánka MARIE-PHILIP POULINOVÁ. Asistence: Brianne Jennerová a Sarah Fillierová.
    40:39 Brianne JENNEROVÁ - 1:5
     
    40:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    A po ní i gólovou sirénu! Mezi nohy a z otočky se na hranici brankoviště dokázala prosadit BRIANNE JENNEROVÁ. Asistence: Sarah Fillierová a Marie-Philip Poulinová.
    37:21 Anna ŠOCHINOVÁ - 1:4
     
    37:21
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    A pozor, Rusky snižují! Skvěle sehrané přečíslení 3 na 2 končí gólem ANNY ŠOCHINOVÉ pod ruku s vyrážečkou! Asistence: Alexandra Vafinová.
    30:29 Erin AMBROSEOVÁ - 0:4
     
    30:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Na tohle už ale neměla a kapituluje počtvrté! ERIN AMBROSEOVÁ ji prostřelila od modré a protože Bullová dobře clonila, Darja Gredzenová neměla absolutně šanci! Asistence: Rebecca Johnstonová a Laura Staceyová.
    27:45 Jamie Lee Rattrayová - 0:3
     
    27:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ale přesilovka bude využita! JAMIE LEE RATTRAYOVÁ zavezla puk k pravé tyčce, kde ho předala Spoonerové na osu. Té střela neprošla, ale Rattrayová si ho dokázala znovu vzít a doklepla ho do odkryté branky! Asistence: Natalie Spoonerová a Sarah Nurseová.
    02:29 Sarah FILLIEROVÁ - 0:2
     
    02:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    A hned je tu druhá branka Kanady! Rusky nebyly dobře rozestaveny a to dovolilo SARAH FILLIEROVÉ si najet k pravé tyčce, kam dostala puk na teč! Asistence: Renata Fastová a Jamie Lee Rattrayová
    02:09 Sarah NURSEOVÁ - 0:1
     
    02:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    A máme tu branku! Kanaďanky vybojovaly souboj za brankou a z levého kruhu se prosazuje SARAH NURSEOVÁ! Bez asistence.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 38. Šochinová (Vafinová) – 3. Nurseová, 3. Fillierová (Fastová, Rattrayová), 28. Rattrayová (Spoonerová, Nurseová), 31. Ambroseová (Johnstonová, Staceyová), 41. Jennerová (Fillierová, Poulinová), 46. Poulinová (Jennerová, Fillierová)


    Olympijští sportovci z Ruska: Gredzenová (32. Sorokinová) – Pirogovová, Savoninová, Pečnikovová, Šibanovová (A), Smirnovová, Provorovová, Batalovová – Bratiševová, Faljachovová, Šochinová (C) – Pavlovová, Dobrodějevová, Koržakovová – Bolgarevová, Vafinová (A), Lučnikovová – Kadirovová.
    Trenér: Jevgenij Bobariko

    Kanada: Desbiensová (Maschmeyerová) – Larocqueová (A), Fastová, Ambroseová, Thompsonová, Bellová, Zandeeová-Hartová, Sheltonová, Staceyová – Jennerová, Clarková, Poulinová (C) – Fillierová, Spoonerová, Rattrayová – Johnstonová, Nurseová, Turnbullová (A) – Saulnierová, Maltaisová.
    Trenér: Troy Ryan

    Rozhodčí: Jermaková, Rapinová – Lovensnová, Sainiová
    bahis siteleri