Prešov – Vlci Žilina 1:6 (kon.)
konec
HC Prešov
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
DOXXbet Vlci Žilina
sk Úterý 08.02.2022, 18:00 • ICE aréna Prešov • Slovenský pohár • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Prešov ako účastník Tipos extraligy totálne vybuchol vo finále pohára a prenecháva trofej Žilinčanom po výsledku 1:6. Vlci zažívajú obrovskú radosť a tešia sa aj s malou skupinkou sediacou za ich bránkou. Za Šarišanov dokázal skórovať iba Albert Michnáč. Hosťom pohár zabezpečili dvomi gólmi Jakub Cíger a po jednom pridali Safaralejev, Markovič, Drtina a Šimon Petráš. Nasleduje dekorovanie víťazov, ktorými sú hráči prvoligového lídra VLCI ŽILINA. Ďakujem pekne za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:18:56)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Žilina hrá s piatimi hráčmi.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:51
    Vylúčenie v tíme Vlci Žilina (Markovič – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    56:35
    Vlci zo Žiliny natoľko zaujali a oslovili svojou hrou prešovských divákov, ktorí ich v jednom úseku hromadne povzbudzovali. Pohľad na striedačku Prešova hovorí za všetko.
     
    56:08
    Žilina hrá s piatimi hráčmi.
     
    54:08
    Hosťujúci brankár Škorvánek s prehľadom vyriešil situáciu. Nastavil lapačku, do ktorej zapadla prešovská strela a Žilka sa tak nemohol pokúšať o dorážku.
     
    53:48
    Vylúčenie v tíme Vlci Žilina (S. Hudec – 2 min., držanie).
     
    52:02
    Prešov ešte vkladá do tejto časti hry nejakú snahu, ale jeho koncovky vôbec nemajú gólové parametre. Z jeho strany je to skôr o pokusoch.
     
    50:00
    Pred nami je záverečných desať minút riadnej hracej doby. Predĺženie absolútne neprichádza do úvahy. Žilina ovláda prešovský ľad vysoko 6:1 a kontroluje hru i výsledok bez problémov.
     
    48:38
    Po tomto žilinskom presnom zásahu začali diváci kričať "Bokroš von". Pred pár týždňami ho ešte vychvaľovali, keď sa Prešovu darilo a zbieral víťazstvá.
     
    48:01
    Vlci Žilina dali gól! Žilinčania demolujú extraligového nováčika a ešte mu venovali jeden kúsok v bránke. ŠIMON PETRÁŠ nekompromisne rozvlnil sieť bezmocného Petríka z pravého kruhu. Asistencie: Jakub Jakubík a Marek Drtina.
     
    46:16
    Vylúčenie v tíme HC GROTTO Prešov (Čacho – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme Vlci Žilina (S. Hudec – 2 min., hrubosť).
     
    46:16
    Dlho sme nevideli prerušenú hru. Až teraz. A to kvôli tomu, že sa zrodila ďalšia šarvátka pred Stanislavom Škorvánkom. Tentoraz sa to nezaobíde bez vylúčenia.
     
    42:08
    Žilinčania podnikli rýchly útok na Romana Petríka. Zakončenie ulovil v lapačke.
     
    41:13
    Sledujeme hromadnú šarvátku pri bráne Žiliny! Pustili sa do seba všetci hráči! Rozhodcovia to nechajú tak a nebude sa vylučovať!
     
    40:01
    Striedanie v tíme HC GROTTO Prešov: z ihriska odchádza Bespalov, prichádza R. Petrík.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 30. Michnáč (Rajnoha) – 4. Safaralejev (Šmída, Vybiral), 22. Cíger (Koyš), 33. Markovič (Drtina, Koyš), 36. Cíger (Drtina, Koyš), 40. Drtina (Cíger, Markovič), 49. Š. Petráš (Jakubík, Drtina)


    HC Prešov: R. Petrík (22. Bespalov – 41. R. Petrík) – Rajnoha, F. Fekiač, Glazkov, Turan, D. Jendroľ, Ľalík, Bakala – J. Sýkora, Vas, Welychka – Michnáč, Čacho, Charbonneau – Šimun, V. Fekiač, Žilka – A. Nauš, Valent, P. Halama.
    Trenér: Ernest Bokroš.

    DOXXbet Vlci Žilina: Škorvánek – J. Nahálka, Petran, Jakubík, Drtina, Pišoja, S. Hudec, Myšiak, J. Kocúr – Macek, M. Halama, Š. Petráš – Safaralejev, Šmída, Vybiral – Cíger, Markovič, Koyš – Lopušan, Skladaný, S. Rehák.
    Trenér: Stanislav Škorvánek st.

    Rozhodčí: Rojík, J. Konc ml. – Staššák, Knižka.
    bahis siteleri