Muži - dopolední program (kon.) | Ženy - odpolední program (kon.)
Muži - večerní program (kon.)
konec
Muži - dopolední program

Neděle 13.02.2022, 02:05Zimní olympijské hry - Curling
Sledujte:
     
    10
    Norsko mělo v posledním endu výhodu posledního kamene, ale závěrečný hod tomuto týmu vůbec nevyšel. Kámen šel lehce do pravé strany, přičemž Norové potřebovali trefit švédský kámen u švédského kruhu více na střed. Kvůli tomu norský kámen po lehké teči projel mimo kruhy, Švédům v kruzích zůstaly kameny dva a vítězí tak 6:4!
     
    10
    Italům se v desátém endu nepovedlo vypracovat si šanci na skórování alespoň trojkou a vzdává své snažení. Rusové tak vítězí 10:7!
     
    9
    Kanada v devátém endu rozhodla o svém vítězství. Skórovala double, čímž se dostala do vedení 10:5. Curleři Spojených států tak nebudou pokračovat v desátém endu a utkání končí.
     
    10
    Duel mezi Velkou Británií a čínou je již minulostí. Britové v tomto klání zvítězili 7:6, když Čína dokázala v devátém endu získat jeden bod a snížit na 4:7 a v posledním endu Britové odpálili jeden z čínských kamenů z kruhů a povolili jim uhrát jen dvojku. Hráli na jistotu a nesnažili se hrát na zisk bodu.
     
    8
    Velká Británie zakončila osmý end ziskem trojky a odskakuje v souboji s Čínou do vedení 7:3! Možná zlomový okamžik zápasu!
     
    2
    Kanaďané měli kolem středového kruhu hned tři kameny. Američané se pokusili posledním kamenem tuto hradbu rozbít, ale hrubě se jim to nepovedlo. Nejen, že tři kameny u středového kruhu zůstaly, ale ještě se americký kámen vykroutil mimo kruhy a počítá se tak i čtvrtý kanadský kámen v modrém kruhu. Čtyřka pro Kanadu při výhodě Američanů a stav 5:0!
     
    2
    Britové se rozhodli, že nebudou hrát na jistotu a zisk dvojky, ale že odstraní čínský kámen z kruhů. To se jim povedlo a odměnou jim je zisk čtyřky a vedení 4:1!

    Jan Vojkůvka

    Program
    Norsko – Švédsko 4:6
    Čína – Velká Británie 6:7
    USA – Kanada 5:10
    Itálie – ROC 7:10
    bahis siteleri