PSG – Real Madrid 1:0 (kon.) | Sporting – Manchester City 0:5 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
1:0 (0:0)
Real Madrid
Úterý 15.02.2022, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Neymar z koncové čáry přihrával zpět do vápna na Mbappého, jemuž však šel míč za paty. O chvíli později podrazil Leandro Paredes ve středu hřiště Kroose a vidí za to žlutou kartu.
     
    83
    Kroosův centr z levé strany na malé vápno nebyl vůbec špatný, ale převaha hráčů PSG byla přece jen znatelná, sudí Orsato navíc odpískal útočný faul. Následně se do sebe pustili Rodrygo a Presnel Kimpembe, kteří se začali strkat a k nim se seběhli i všichni hráči z okolí, oba největší kohouti vidí žlutou kartu za nesportovní chování.
     
    62
    Danilo Pereira následně dovršuje zmar PSG, když na půlící čáře zezadu stáhl za dres k zemi Viníciuse Júniora a vidí kartonek žluté barvy!
     
    57
    Ferland Mendy kousek před šestnáctkou francouzského celku nešetrně dupl na kotník Danila Pereiry, sudí Orsato k němu přibíhá a ihned vytahuje žlutou kartu.
     
    51
    Gianluigi Donnarumma se zapojuje do kombinace PSG a rozehrává od své klece. O chvíli později dojel Éder Militao u středového kruhu zezadu Mbappého a za svůj ošklivý skluz vidí žlutou kartu.
     
    40
    A na druhé straně je to také žlutá karta, Casemiro stihl před Verrattim odehrát míč ve středu hrací plochy a záložník francouzského celku pak svým skluzem trefil už jen nohy středopolaře Realu.
     
    38
    Poprvé v utkání se žlutí, Casemiro dojel ve středu trávníku Leandra Paredese, který se následně zvedl ze země několika slovy vyjádřil svou nespokojenost. Záložník Madridu ho za to chytil pod krkem, a ačkoliv si svůj omyl rychle uvědomil, vidí kartonek žluté barvy, protože to rozhodně není sportovní přístup k soupeři.

    Petr Šatalík

    Branky: 90+4. Mbappé (Neymar)

    Karty:   40. Verratti (PSG), 62. Danilo Pereira (PSG), 83. Kimpembe (PSG), 90+1. Paredes (PSG) – 38. Casemiro (REA), 51. Militao (REA), 57. F. Mendy (REA), 83. Rodrygo (REA)

    Neproměněná penalta: 62. Messi (PSG), brankář Courtois zneškodnil


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:12.
    Paris Saint-Germain: G. Donnarumma – N. Mendes, Kimpembe, Marquinhos (C), Hakimí – Verratti, Paredes, Danilo Pereira (88. I. Gueye) – Di María (72. Neymar), Messi, Mbappé.
    Náhradníci: Navas – Icardi, Neymar, Dagba, Wijnaldum, Kurzawa, A. Herrera, A. Diallo, Draxler, Kehrer, I. Gueye, Simons.

    Trenér: Mauricio Pochettino.

    Real Madrid: Courtois – F. Mendy, Alaba, Militao, Carvajal (72. L. Vázquez) – Modrić (82. Valverde), Casemiro, Kroos – Vinícius Júnior (82. E. Hazard), Benzema (C) (88. Bale), Asensio (72. Rodrygo).
    Náhradníci: Lunin – Nacho Fernández, E. Hazard, Marcelo, Valverde, Jović, L. Vázquez, Bale, D. Ceballos, Rodrygo, Isco, Camavinga.

    Trenér: Carlo Ancelotti.

    Rozhodčí: D. Orsato – C. Carbone, A. Giallatini (všichni ITA).
    Středa 09.03.2022
    Real Madrid - PSG 3:1

    Branky: 61. Benzema (Vinícius Júnior), 76. Benzema (Modrić), 78. Benzema – 39. Mbappé (Neymar)

    Karty:   43. Nacho Fernández (REA), 44. Vinícius Júnior (REA), 60. Carvajal (REA), 88. L. Vázquez (REA) – 7. Paredes (PSG), 62. G. Donnarumma (PSG), 81. Hakimí (PSG), 83. Kimpembe (PSG)

    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:9.
    bahis siteleri