Zlín – Kladno 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 17.02.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Daniel GAZDA - 3:2
     
    59:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné čeho jsme svědky dámy a pánové! Poté co Plekanec neudržel své nervy na uzdě a zcela nesmyslně oslabil svůj celek, za již kritické situace, vstřeluje branku DANIEL GAZDA, a to pouhých pět vteřin před koncem. Jeho metelice od modré měla doslova učebnicové předpoklady a tak není divu, že skončila gólem. Asistence: Jakub Ferenc.
    48:52 Zdeněk OKÁL - 2:2
     
    48:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    A stav je opět vyrovnaný! Před půlkou poslední třetiny využívá zmatku v brankovišti ZDENĚK OKÁL, který tak přibližuje svůj celek veledůležitým třem bodům. Asistence: Daniel Gazda a Pavel Makarenko.
    32:52 Ladislav ZIKMUND - 1:2
     
    32:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tady obrat! Po zmatku v brankovišti se jako první zorientoval LADISLAV ZIKMUND. Následně se sice ještě zkoumalo video, zda kotouč překročil čáru celým svým objemem, což se k radosti Rytířů stalo. Asistence: Jakub Babka.
    22:34 Nicolas HLAVA - 1:1
     
    22:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno vážení! Rovnou čtyřminutového trestu využívá NICOLAS HLAVA, který svým zakončením od pravého kruhu překonal brankáře. Asistence: Matěj Beran a Adam Kubík.
    05:19 Jiří SUHRADA - 1:0
     
    05:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je skvělý vstup pro utkání ze strany domácích ševců! Po pouhých pěti minutách se prosazuje JIŘÍ SUHRADA, který tak využil závaru přes svatyní Rytířů. Asistence: Zdeněk Okál a Pavel Makarenko.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 6. Suhrada (Okál, Makarenko), 49. Okál (Gazda, Makarenko), 60. Gazda (Ferenc) – 23. Hlava (M. Beran, A. Kubík), 33. Zikmund (Babka)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Hamrlík, Ferenc – Honejsek, Claireaux, Mallet – Kubiš (C), R. Veselý, Zabusovs – Köhler, Hejcman, Karafiát – P. Sedláček (A), Makarenko, Okál.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Dotchin (A), Baránek, K. Wood, Ticháček, Donaghey, J. Suchánek (A), Arzamascev – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – M. Beran, Filip, M. Indrák – Melka, Zikmund, Pytlík – Babka, Kuťák, Jágr.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Pešina, Kika – Brejcha, Votrubec

    Diváci: 1000
    bahis siteleri