Kanada – USA 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:0, 2:1, 2:3)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 17.02.2022, 18:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina D
Partner:
     
    59:25
    Technika právě vstřelila branku!
    Drama v Kotlině bude gradovat! V samostatném úniku se prosadil VÍTEK APOLENÁŘ, který odmítl beka a prudkou ránou k pravé tyči nedal Ferdusovi šanci! Bez asistence.
     
    57:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde do dvougólového vedení ke konci utkání! Ilarion Kuprijanov vybojoval puk u zadního hrazení, který adresoval hned na hůl PATRIKA BAKUSE. Mladý forvard se nemýlil a prostřelil Hnízdila ke vzdálenější tyči! Asistence: Ilarion Kuprijanov a Jan Vaněček.
     
    49:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tlak domácího výběru nese čtvrtý gól za zády Jakuba Hnízdila! Ke kotouči se dostal na hranici kruhů ADAM BERNARD, který přes clonu hráčů propálil vše, co mu stálo v cestě! Bez asistence.
     
    41:08
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika zkraje třetiny přidává další gól, v Kotlině je vyrovnáno! MILOŠ LANGMANN byl u pravého hrazení, ze kterého nastřelil kotouč na Ferduse, jenž měl rutinní práci, ale puk si nechal propadnout mezi betony! Asistence: Vítek Apolenář.
     
    40:35
    Technika právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš, platí i tentokrát a Technika jde do kontaktu! Jonáš Novotný našel za obranou DOMINIKA HAMÁKA, který z úniku nedal Marcu Ferdusovi šanci na úspěšný zákrok! Asistence: Jonáš Novotný.
     
    26:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla krásná souhra, která zaručuje domácímu výběru dvougólové vedení! Střelu Matěje Fialy zastavil Jakub Hnízdil, ten ale nezastavil kotouč ve výstroji. Volný puk dorazil do branky TADEÁŠ KOUBEK! Asistence: Matěj Fiala a Patrik Mrtka.
     
    22:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si berou své vedení zpět! ILARION KUPRIJANOV byl rovněž v úniku. Ukázkově vykoupal Hnízdila, kterého poslal na druhou stranu a poslal puk k levé tyči! Asistence: Patrik Bakus a Tadeáš Adam.
     
    20:07
    Technika právě vstřelila branku!
    Jihomoravský celek na začátku druhé části rychle vyrovnává. Po vyhrané buly se dostal na kotouč JINDŘICH SLADKÝ, který v souboji s brankářek trefil přesně k pravé tyči! Asistence: Jonáš Novotný.
     
    12:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Ilarion Kuprijanov vypálil nepříjemný otouč, který vyrazil Jakub Hnízdil před sebe. Ve správný čas, na správném místě byl JOSEF TEPLÝ, jenž ho dorazil do branky! Asistence: Ilarion Kuprijanov a Tadeáš Adam.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 13. Teplý (Kuprijanov, Adam), 23. Kuprijanov (Bakus, Adam), 27. Koubek (Fiala, P. Mrtka), 50. Bernard, 57. Bakus (Kuprijanov, Jan Vaněček) – 21. Sladký (Jonáš Novotný II), 41. Hamák (Jonáš Novotný II), 42. Langmann (Apolenář), 60. Apolenář


    BK Havlíčkův Brod: Ferdus (Beran) – Adam, Jakub Vaněček, P. Mrtka, Jonáš Novotný I, R. Mrtka, Ondruš, Jan Vaněček (C) – Bakus, Kuprijanov, Teplý (A) – Fiala, Koubek, Nosek – Petržílek, Bernard, Prchal.
    Trenér: Jiří Čelanský

    Technika Hockey Brno: Hnízdil (Melich) – Vildomec, Pospíšil (C), Hrabinec, Pajer, Čaňo, Hejduk – Sladký (A), Netopil, Apolenář (A), Langmann, Pálkovič, Jonáš Novotný II, Smrž, Hladký, Janovský, Hamák.
    Trenér: David Pazourek

    Rozhodčí: Martin Matoušek – Ondřej Polák, Patrik Augusta

    Diváci: 29
    bahis siteleri