Carolina – Columbus 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 5:3 (kon.) | Chicago – New Jersey 8:5 (kon.)
Colorado – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Vegas 3:1 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 1:4 (kon.)
Florida – Edmonton 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 1:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:4 (2:1, 0:3, 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 26.02.2022, 18:40 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:51 Aleksander BARKOV - 3:4
     
    55:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Využitá přesilová hra umocněná ještě o jednoho hráče navíc a domácí jsou Edmontonu na dostřel jediné branky. Huberdeau našel přihrávkou na pravém kruhu ALEKSANDERA BARKOVA, které poté švihem propálil Koskinena – 3:4. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    39:16 Derek RYAN - 2:4
     
    39:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Čepice na led! DEREK RYAN nyní střelou do odkryté domácí branky zapisuje dnešní hattrick, který je jeho vůbec prvním v NHL. Hosté se tak dostávají do dvoubrankového vedení – 2:4. Asistence: Evander Kane a Connor McDavid.
    30:04 Leon DRAISAITL - 2:3
     
    30:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilová hra Oilers a ti strhávají vedení na svou stranu. McDavid našel LEONA DRAISAITLA, jenž na pravém kruhu několikrát zamíchal pukem a poté švihem prostřelil Sergeje Bobrovského – 2:3. Asistence: Connor McDavid a Tyson Barrie.
    27:29 Derek RYAN - 2:2
     
    27:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V signalizované výhodě se dostal na pravý kruh DEREK RYAN a odtud pak svižnou ranou načapal Sergeje Bobrovského, kterého prostřelil mezi jeho betony. Přesilovku si tak Edmonston nezahraje, mrzet ho to rozhodně nemusí, je vyrovnáno – 2:2. Asistence: Ryan McLeod a Markus Niemeläinen.
    16:38 Aleksander BARKOV - 2:1
     
    16:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Krásně sehraná kombinace v přesilové hře a tu velmi rychle domácí využívají. Pokus z pravého kruhu z hole Duclaira orazítkoval tyč a odražený puk si pak našel ALEKSANDER BARKOV, jenž ho prostrčil za záda Mikka Koskinena – 2:1. Asistence: Anthony Duclair a Aaron Ekblad.
    11:50 Anton LUNDELL - 1:1
     
    11:50
    Florida právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Nahozený puk si u brankoviště převzal Frank Vatrano a mezi nohama ho poslal zpětnou přihrávkou na ANTONA LUNDELLA, který švihem propálil Koskinena a začíná se od začátku – 1:1. Asistence: Frank Vatrano a Sam Reinhart.
    10:14 Derek RYAN - 0:1
     
    10:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté vybojovali v obranném pásmu puk, s ním až do toho útočného sjel Warren Foegele a poslal pohotovou přihrávku na DEREKA RYANA, který střelou po zemi překonal Bobrovského mezi jeho betony – 0:1. Asistence: Warren Foegele a Devin Shore.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. A. Lundell (Vatrano, S. Reinhart), 17. Barkov (Duclair, Ekblad), 56. Barkov (Huberdeau) – 11. D. Ryan (Foegele, Devin Shore), 28. D. Ryan (McDavid, Niemeläinen), 31. Draisaitl (McDavid, Barrie), 40. D. Ryan (E. Kane, McDavid)


    Florida Panthers: Bobrovskij (J. Johansson) – Ekblad, Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – Vatrano, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Marchment – Hörnqvist (A), Luostarinen, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Bouchard, Nurse, Ceci, Lagesson, Barrie, Niemeläinen, Broberg – Hyman, McDavid (C), R. McLeod – Yamamoto, Draisaitl (A), E. Kane – D. Ryan, Nugent-Hopkins (A), Foegele – Devin Shore, Benson.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Luxmore, South – Marquis, Murray

    Diváci: 15628
    bahis siteleri