Sparta – Liberec 5:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 3:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:3 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 27.02.2022, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 57. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:40 Pawel ZYGMUNT - 4:2
     
    48:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští navyšují své vedení na rozdíl dvou branek. Dobře to udělal Martin Havelka, jenž přenechal puk PAWLU ZYGMUNTOVI. S ním jel v tandemu ještě Viktor Hübl, ale první jmenovaný měl na levé straně ideální pozici a svižnou ranou vymetl pavučiny za Stezkou – 4:2. Asistence: Martin Havelka.
    38:41 Giorgio ESTEPHAN - 3:2
     
    38:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nejprve byl v samostatném úniku jeden z hostů. Následoval pak rychlý únik Svobody a ten byl hákován Pedanem. Sudí pak nařídil trestné střílení. K němu se postavil rodák z Edmontonu GIORGIO ESTEPHAN, který se pomalu rozjížděl ke Stezkovi a zblízka ho pak prudkým švihem překonal – 3:2.
    33:34 Radovan BONDRA - 2:2
     
    33:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už je ale zase vyrovnáno. Dominik Lakatoš poslal do prostoru mezi kruhy kotouč, kde ho poté pohotovou střelou usměrnil mezi tři tyče RADOVAN BONDRA – 2:2. Opět se tak začíná zase od nuly. Asistence: Dominik Lakatoš a Rastislav Marosz.
    32:41 Matúš SUKEĽ - 2:1
     
    32:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva podruhé v utkání strhává vedení na svou stranu. Jarůšek nahodil puk před brankoviště, kde ho nadvakrát dostal za záda hostujícího brankáře MATÚŠ SUKEĽ – 2:1. Asistence: Richard Jarůšek a Matěj Stříteský.
    19:07 Dominik LAKATOŠ - 1:1
     
    19:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Ridera srovnává s Litvínovem krok. DOMINIK LAKATOŠ si sjel na pravý kruh, kam dostal kotouč od Solovjova a jeho rána pak zapadla za Denise Godlu – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Alexej Solovjov a Jan Hruška.
    09:57 Andrej KUDRNA - 1:0
     
    09:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak nyní se to už domácím povedlo, otevírají účet zápasu a jdou do vedení. Matěj Stříteský zachytil puk u modré čáry, bleskově ho nahodil před hostující klec, kde ho šikovně a hlavně přesně tečoval ANDREJ KUDRNA – 1:0. Asistence: Matěj Stříteský.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Kudrna (Stříteský), 33. Sukeľ (Jarůšek, Stříteský), 39. Estephan (TS), 49. Zygmunt (M. Havelka) – 20. Lakatoš (A. Solovjov, J. Hruška), 34. R. Bondra (Lakatoš, Marosz)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Stříteský, D. Kolář, Strejček, Hrbas, D. Zeman, Demel – P. Zdráhal, Estephan, Kudrna – Jarůšek, Sukeľ, P. Straka (A) – Fronk, Gerhát, P. Svoboda – M. Havelka, V. Hübl (C), Zygmunt – F. Lukeš (A).
    Trenér: Vladimír Růžička

    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – A. Solovjov, R. Polák (C), R. Pedan, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář, Plášil – Dej, Marosz, Lakatoš – R. Bondra, J. Hruška (A), Fridrich – Illéš, Flick, Lednický – Bernovský, Chlán, J. Krejsa.
    Trenér: Radek Philipp

    Rozhodčí: Veselý, Šindel – Lederer, Gerát

    Diváci: 1500
    bahis siteleri