Ottawa – Montreal 1:2 (kon.) | Detroit – Toronto 7:10 (kon.) | Nashville – Tampa 2:3 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | San Jose – Boston 1:3 (kon.) | Calgary – Minnesota 7:3 (kon.)
Los Angeles – NY Islanders 5:2 (kon.) | Carolina – Edmonton 2:1 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 0:4 (kon.) | Arizona – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
New York Islanders
Neděle 27.02.2022, 04:37 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Matt Roy (LAK) – 1+1
    2. Olli Määttä (LAK) – 0+0
    3. Phillip Danault (LAK) – 1+0 (07:15:45)
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Zdeno Chára (NYI) – 0+0, -1 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 59:17
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Cal Petersen (LAK) – 26 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,9%, odchytal 60:00
    Semjon Varlamov (NYI) – 30 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,2%, odchytal 59:17
     
    Střely na branku: 35 – 28
     
    Je konec! Los Angeles zvládlo domácí duel s New York Islanders a vítězí 5:2. Ve třetí třetině už se hrál opatrnější hokej s minimem přerušení. Domácí si hlídali náskok a soupeře nepouštěli do šancí. Až v závěru snížil díky důrazu na brankovišti Pageau. Islanders následně zkusili odvolat brankáře, ale do prázdné branky se trefil Trevor Moore.
     
    Konec zápasu.
    59:43 Trevor MOORE - 5:2
     
    59:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Domácí Los Angeles přidává zásah do prázdné branky. Z vlastní třetiny se prosadil TREVOR MOORE! Asistence: Viktor Arvidsson.
     
    59:00
    Hostující brankář je na střídačce a hosté ještě zkouší zdramatizovat závěr duelu v šesti bruslařích!
    58:44 Jean-Gabriel PAGEAU - 4:2
     
    58:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek se v závěru dočkal alespoň sympatického snížení! Po nahození od modré čáry se k odraženému puku dostal JEAN-GABRIEL PAGEAU a bekhendem jej poslal do sítě! Asistence: Noah Dobson, Sebastian Aho.
     
    58:34
    Dobson střílel od modré čáry, ale do jeho rány si obětavě lehl jeden ze soupeřů, který kotouč tečoval do ochranné sítě.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:23
    Hosté v plném počtu.
     
    57:00
    Ani domácí hráči se nikam neženou. Kings si jsou vědomi luxusního náskoku a snaží se držet kotouč.
     
    56:29
    Nelson získal puk v obranném pásmu a bez váhání jej poslal přes celé kluziště za branku soupeře. Islanders v tomto oslabení brání výborně.
     
    56:10
    Kopitar se snažil dostat s pukem do útočného pásma, ale důrazný obránce si před ním kotouč pokryl tělem a bekhendem jej vyhodil.
     
    55:23
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Casey Cizikas – 2 min., krosček).
     
    55:19
    Alex Iafallo se stáhl za vlastní branku, kde jednoho ze soupeřů přitiskl k hrazení a vybojoval puk pro domácí Kings.
     
    55:00
    Domácí brankář si musel připsat dva úspěšné zákroky v krátkém časovém sledu, když zlikvidoval zakončení z levé strany kluziště.
     
    54:28
    Quinton Byfield se po skvělé přihrávce zjevil sám před hostující brankou, snažil se mířit pod horní tyč, nicmého hostující gólman vytáhl výborný zákrok!
     
    54:03
    Anthony Beauvillier se prosmýkl do útočného pásma, kde střílel zápěstím, nicméně jeho projektil skončil vedle levé tyčky.
     
    53:36
    Noah Dobson dostal prostor na modré čáře, prosmýkl se do útočného pásma, jenže jeho rána skončila vedle zadní tyčky.
     
    53:10
    Sebastian Aho se prosmýkl na pravou stranu útočného pásma, ale střelou z ostrého úhlu branku Kings neohrozil. Odražený puk navíc získali domácí.
     
    52:29
    Lemieux ustál souboj na útočné modré čáře, ale přesto jej soupeř v modrém dresu dokázal obrat o kotouč. Třetí třetina zatím plyne hodně rychle.
     
    52:06
    Nelson získal kotouč v obranném pásmu, otočil se kolem soupeře a snažil se spěchat dopředu. Jeden z hráčů Kings jeho pohyb v pravou chvíli zachytil.
     
    51:43
    Hosté v plném počtu.
     
    51:06
    Hosté opět vybojovali puk v obranném pásmu a poslali jej přes celé kluziště za branku Los Angeles. Domácí celek už se nikam nežene.
     
    50:26
    Cal Clutterbuck vybojoval puk v obranném pásmu a obloučkem jej vyhodil do bezpečí. Kings musí rozjet novou přesilovkovou akci.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a zatím to nevypadá, že by hráči Islanders chtěli klást nějaký větší odpor.
     
    49:43
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Brock Nelson – 2 min., hákování).
     
    49:23
    Matt Martin se nebezpečně natlačil před domácí branku, ale Cal Petersen se v brankovišti skvěle roztáhl a nepustil puk za svá záda!
     
    49:02
    Anže Kopitar projel do útočného pásma, kde se kličkou zbavil obránce a zakončil příklepem. Jeho dělovka skončila na betonu pozorného gólmana.
     
    48:34
    Cal Petersen vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Gólman Kings dnes moc práce nemá.
     
    48:03
    Cal Petersen se stačil přesunout k levé tyči domácí branky a zneškodnil ránu z pravé strany. Gólman Kings dnes podává jistý výkon.
     
    47:29
    Jean-Gabriel Pageau se v útočném pásmu snažil zbavit soupeře kličkou, jenže při bruslařském manévru ztratil balanc a poroučel se k ledu.
     
    47:06
    Domácí přestáli další ofenzivní snažení Islanders a dostali se s kotoučem do útočného pásma. Los Angeles má duel v závěrečné periodě pod kontrolou.
     
    46:17
    Drew Doughty projel do útočného pásma, kde si puk krásně navedl mezi kruhy a zakončil. Jeho ránu ze skvělé pozice ještě lépel zablokoval Mayfield!
     
    46:06
    Islanders rozjeli další ofenzivní výpad zpoza vlastní branky. Nelson projel po levém křídle do útočného pásma, ale hned první soupeř jej obral o kotouč.
     
    45:55
    Domácí v plném počtu.
     
    45:12
    Los Angeles získalo kotouč v obranném pásmu a domácí hráči jej pohotově vyhodili do bezpečí. Islanders se v přesilovce moc nedaří.
     
    44:49
    Petersen musel zasahovat proti zakončení od mantinelu, ale stačil vykopnout pravý beton, kterým kotouč vyrazil mimo tři tyče.
     
    44:18
    Hosté se v přesilovce usadili v útočném pásmu, ale akce Islanders skončila nepřesnou přihrávkou na levý kruh.
     
    43:55
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Drew Doughty – 2 min., podrážení).
     
    43:34
    Doughty projel do útočného pásma, kde střílel příklepem, jenže jeho rána skončila na bloku obránce. Ani jeden z týmů se nedostává do vyložených šancí.
     
    43:10
    Arvidsson projel po levé straně do útočného pásma, ale ani jeho rána nemířila mezi tři tyče. V úvodu závěrečné periody se hraje ve vysokém tempu.
     
    42:37
    Brown se otočil na levé straně útočného pásma a chtěl najít Byfielda. Před druhým jmenovaným přihrávku vypíchl do bezpečí jeden z obránců.
     
    42:12
    Byfield projel po pravém křídle do útočného pásma a bekhendem poslal kotouč mezi kruhy. Na jeho pobídku nikdo v bílém dresu nedosáhl.
     
    41:34
    Islanders uklidnili rozehrávku v obranném pásmu a počkali na kompletní vystřídání. Hokejisté hostujícího celku se nedostali moc daleko.
     
    41:10
    Pulock poslal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud pálil Nelson, ale jeho další projektil skončil na bruslích prvního zadáka v bílém.
     
    40:28
    Na opačnou stranu se dostal Brock Nelson, který prověřil pozornost domácího brankáře, ale Cal Petersen jeho ránu udržel v lapačce.
     
    40:10
    Kings uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Los Angeles se ihned vydalo do útoku, ale nahození skončilo v moci hostů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 6:33.
     
    Střely na branku: 26 – 14
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách jsou k vítězství v dnešním souboji mnohem blíže hráči domácího Los Angeles. Hned v úvodu třetiny se prosadil Byfield. Hosty sice po krásné akci vrátil do hry Anders Lee, ale v samotném závěru třetiny dal domácím klid Brendan Lemieux.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:32 Brendan LEMIEUX - 4:1
     
    39:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Los Angeles v závěru druhé třetiny přidává čtvrtou branku a výrazně se přibližuje k vítězství! BRENDAN LEMIEUX dostal přihrávku na modrou čáru, projel do útočného pásma a zápěstím uklidil puk mezi betony brankáře! Asistence: Arthur Kaliyev, Matt Roy.
     
    39:16
    Arvidsson se otočil na levé straně, přihrál na modrou čáru, jenže jeho spoluhráč střelou příklepem zasáhl hned prvního hráče v modrém dresu Islanders.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:43
    Phillip Danault se sice dostal do útočného pásma, nicméně jeden z jeho spoluhráčů projel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    38:03
    Kempe si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se s pukem výborně otočil a rozehrál na Anže Kopitara. Slovinský hráč se do zakončení neprosmýkl.
     
    37:17
    Jeden z domácích hráčů schytal nepříjemný zásah kotoučem do obličeje, ale podle všeho bude schopen po krátkém ošetření pokračovat.
     
    37:00
    Hokejisté Kings uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Los Angeles pokračuje v aktivní hře. Oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    36:06
    Kempe projel do útočného pásma, zadovkou přenechal kotouč spoluhráči, ale následné zakončení prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    35:42
    Domácí podnikají jeden ofenzivní výpad za druhým. Na další dobrou přihrávku si sjel Brown, ale po nedobrém zpracování mu puk uskočil.
     
    35:00
    Pageau trefil rozjetého soupeře ostrým hitem a může být rád, že nevyfasoval dvouminutový trest. Islanders se následně dostali do útočného pásma.
     
    34:19
    Alex Iafallo se po vyhraném vhazování příklepem položil do volného kotouče, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky.
     
    34:02
    Carl Grundström zpoza branky přihrál mezi kruhy, nicméně tam neměl nikoho v bílém dresu Los Angeles. Domácí ale mají duel pevně v rukou.
     
    33:34
    Kempe projel po levém křídle do útočného pásma, kde vypálil zápěstím, nicméně jeho projektil prolétl kolem zadní tyčky a jen zaduněl o hrazení.
     
    33:15
    Domácí v plném počtu.
     
    32:37
    Domácí vybojovali kotouč v obranném pásmu a vyhodili jej do bezpečí. Hokejisté Kings jsou zatím v oslabení hodně důrazní a nepouští soupeře do zakončení.
     
    32:00
    Domácí se v oslabení dostali do obrovské šance! Kempe dostal přihrávku před branku, pokusil se o blafák, ale těsně minul zadní tyč!
     
    31:15
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Sean Durzi – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:06
    Domácí se nastěhovali do útočného pásma, kde s kotoučem kouzlil Brown, jenže po průniku za branku Islanders už spoluhráče nenašel.
     
    30:27
    Arthur Kaliyev získal puk na pravé straně útočného pásma a bekhendem přihrál mezi kruhy. Na jeho pobídku nikdo v bílém dresu nedosáhl.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme zajímavé utkání. Domácí sice kralují, ale hosté se mohou vstřelenou brankou zvednout.
    29:47 Anders LEE - 3:1
     
    29:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek se rovněž dokázal prosadit a v polovině základní hrací doby snižuje! Islanders předvedli v útočném pásmu rychlou kombinaci, po které dostal přihrávku před branku ANDERS LEE a z těsné blízkosti se prosadil. Asistence: Noah Dobson, Mathew Barzal.
     
    29:27
    Iafalo se prosmýkl z levého křídla do útočného pásma, odkud střílel zápěstím, nicméně jeho pokus skončil v lapačce pozorného brankáře.
     
    29:03
    Varlamov musel po delší době zasahovat. Hostující brankář si dal pozor na nahození z ostrého úhlu a udržel kotouč v lapačce.
     
    28:28
    Anders Lee získal odražený puk na levé straně útočného pásma, kde se následně otočil a přihrál mezi kruhy. Jeho pobídka ale nenašla spoluhráče.
     
    28:03
    Kempe projel po pravém křídle do útočného pásma, kde se po dobrém naznačení dostal do zakončení, ale zápěstím poslal puk do betonu brankáře.
     
    27:46
    Domácí v plném počtu.
     
    27:03
    Barzal si krásně vybruslil na levý kruh, odkud vyslal svižnou ránu zápěstím, jenže jeho rána skončila efektním zákrokem Cala Petersena!
     
    26:29
    Kings vybojovali kotouč a bez problémů jej vyvezli do útočného pásma, kde nasbírali cenné sekundy k dobru. Obrana Islanders musí otočit hru.
     
    26:03
    Dobson se po vyhraném vhazování dostal do zakončení od modré čáry, jenže jeho rána příklepem jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    25:46
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Arthur Kaliyev – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:29
    Islanders se prakticky nedostávají do útoku. Všechny útočné snahy hostujícího celku končí nepřesnou přihrávkou už ve středním pásmu.
     
    25:03
    Anže Kopitar poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, odkud střílel Anderson, jehož dělovku příklepem zastavily brusle prvního zadáka.
     
    24:29
    Scott Mayfield se dobře stáhl s rozjetým hokejistou Los Angeles, kterému nedal ani kousek prostoru pro zakončení. Hraje se hodně bojovně.
     
    24:03
    Danault dostal přihrávku za branku Islanders, odkud přihrál na modrou čáru, jenže nikdo v bílém dresu Los Angeles následně vypálil.
     
    23:21
    Hosté v plném počtu.
     
    23:00
    Hostující brankář si dal pozor na zakončení z levé strany útočného pásma a ramenem kotouč vyrazil mimo nebezpečný prostor.
     
    22:34
    Islanders opět vybojovali kotouč a osvobodili se vyhozením puku přes celé kluziště. Los Angeles musí rozjet novou akci od své klece.
     
    22:10
    Kempe si v početní převaze sjel na dobrou přihrávku mezi kruhy, ale nedokázal kotouč tečovat mezi tři tyče. Hosté toto oslabení zvládají velmi dobře.
     
    21:39
    Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu a okamžitě jej vyhodili přes celé kluziště k domácí kleci. Los Angeles může postupně zaútočit.
     
    21:21
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Kieffer Bellows – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
    20:56 Quinton BYFIELD - 3:0
     
    20:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek hned v úvodu třetí třetiny přidává kuriózní branku! Po vhazování se kotouč odrazil od jednoho z hráčů Islanders za záda brankáře. Gól je připsán QUINTONU BYFIELDOVI. Bez asistence.
     
    20:34
    Domácí Los Angeles vstoupilo do druhé třetiny hodně aktivně. Anže Kopitar se dostal s pukem mezi kruhy, ale ránu zápěstím poslal mimo branku.
     
    20:13
    Hosté v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:34.
     
    Střely na branku: 11 – 6
     
    První třetina končí! Domácí Los Angeles v úvodní dvacetiminutovce zcela ovládlo dění na ledové ploše. Do vedení poslal domácí ve 4. minutě Phillip Danault. Na konci osmé minuty pak přidal druhou branku Matt Roy. Kings navíc měli další šance, ale hosty podržel brankář.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Islanders vybojovali v oslabení kotouč a drží jej na svých hokejkách. NIkdo v dresu Los Angeles navíc rozehrávku domácího celku aktivně nenapadá.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:13
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 2 min., hákování).
     
    18:06
    Na opačné straně zakončil Kempe, ale jeho ránu srazil obětavý obránce v modrém dresu do ochranné sítě. Vhazovat se bude před brankou Islanders.
     
    17:34
    Anthony Beauvillier se před brankou Los Angeles probil k volnému kotouči, který se snažil z úhlu usměrnit do sítě, ale Petersen skvěle zasáhl!
     
    17:10
    Brock Nelson střílel od modré čáry, ale ani jeho dělovka příklepem nenašla cestičku mezi tři tyče. Islanders se v ofenzivě vůbec nedaří.
     
    16:29
    Kings se po vyhraném vhazování v obranném pásmu tlačili do bleskového protiútoku, ale na nahození z pravé strany nikdo v bílém dresu nedosáhl.
     
    16:03
    Olli Määttä předvedl svůj důraz v souboji u hrazení a získal kotouč pro Kings. Domácí hokejisté zatím na ledové ploše kralují ve všech ohledech.
     
    15:27
    Cizikas si sjel na přihrávku k mantinelu, odkud pohotově nahodil puk před branku soupeře, ale tam nikdo v modrém jeho nahození netečoval.
     
    15:00
    Matt Martin poslal za vlastní brankou ostrým hitem na hrazení jednoho ze soupeřů a může být rád, že se jej rozhodčí nerozhodl potrestat.
     
    14:36
    Islanders se vydali do ojedinělého protiútoku, ale na přihrávku z levé strany před brankou nikdo z hokejistů Los Angeles nedosáhl.
     
    14:10
    Anže Kopitar na útočné modré čáře získal kotouč pro domácí Los Angeles, nicméně následnou přihrávkou nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    13:48
    Kempe se otočil v útočném pásmu, dostal přihrávku na pravou stranu a zakončil. Jeho rána skončila sražená v ochranné síti.
     
    13:20
    Doughty poslal přihrávku na modrou čáru, ale nikdo z obránců Los Angeles si netroufl na zakončení. Obránci Islanders teď výborně vystupují.
     
    12:51
    Arvidsson se dostal do útočného pásma, ale jeho rána příklepem prolétla vysoko nad břevnem. Pokračuje obrovská bitva.
     
    12:35
    Doughty se dral s pukem středem ledové plochy do útočného pásma, nicméně první hráč v modrém dresu jeho pohyb přečetl a nenechal domácí zakončit.
     
    11:39
    Oliver Wahlstrom se hnal po levém křídle do útočného pásma, nicméně zadáci v bílém nepustili nikoho v tmavě modrém dresu Islanders do zakončení.
     
    11:06
    Hostující brankář si dal pozor na zakončení od mantinelu a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    10:31
    Moore se hnal do útočného pásma, nicméně jeho nahození skončilo v moci obránců Los Angeles.
     
    10:00
    Je za námi polovina první třetiny a Los Angeles je zatím jasně lepším týmem na ledové ploše. Hosté se vůbec nechytají.
     
    08:45
    Los Angeles se nadále tlačí do útoku. Za nahozením do rohu útočného pásma spěchal Pulock, ale k puku se dostali domácí.
    07:51 Matt ROY - 2:0
     
    07:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přidává další zásah! Los Angeles pokračuje v parádním vstupu do dnešního souboje! Po usazení se v útočném pásmu poslal Kopitar přihrávku před branku a dobře postavený MATT ROY trefil přesně! Asistence: Anže Kopitar.
     
    06:26
    Domácí měli další obrovskou šanci! K odraženému kotouči se na pravé straně útočného pásma dostal Trevor Moore, ale trefil beton brankáře!
     
    06:10
    Hosté v plném počtu.
     
    05:29
    Nelson vyvezl puk do útočného pásma, kde nasbíral cenné sekundy pro celek z New Yorku. Los Angeles se v této přesilovce vůbec nedaří.
     
    05:00
    Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu a pohotově jej vyhodili přes celé kluziště za branku Los Angeles. Domácí musí rozjet novou akci.
     
    04:10
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Jean-Gabriel Pageau – 2 min., hákování).
    03:43 Phillip DANAULT - 1:0
     
    03:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí Los Angeles se dostává do vedení! Do útočného pásma se z těžké pozice dostal Trevor Moore, který ustál souboj a z otočky přihrál před volnou klec, kterou s přehledem trefil PHILLIP DANAULT! Asistence: Trevor Moore, Tobias Björnfot.
     
    03:00
    Anže Kopitar se středem ledové plochy dostal do útočného pásma, jenže si puk přehodil na forhend a z tísně už nedokázal zakončit.
     
    02:30
    Domácí uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Kings se v úvodu dnešního souboje nikam neženou a spíše čekají na volný prostor.
     
    01:34
    Noah Dobson se stáhl do obranného pásma s rozjetým soupeřem, před nějž se dokázal natlačit tělem a vybojoval kotouč pro Islanders.
     
    01:12
    Barzal poslal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel Mayfield, jenže tomu rána příklepem vůbec nesedla a puk zaduněl o zadní mantinel.
     
    00:39
    Vyhození hostů skončilo u domácích obránců, kteří rozjíždějí novou akci zpoza vlastní klece. Islanders jsou v úvodu duelu o něco aktivnější.
     
    00:10
    Islanders uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Celek z New Yorku se ihned vydal do útoku, ale nahození skončilo u domácích beků.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Předpokládané sestavy:

    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – Doughty, M. Anderson, M. Roy, O. Määttä, Durzi, Björnfot – A. Kempe, Kopitar, Iafallo – Arvidsson, Danault, T. Moore – D. Brown, Byfield, Grundström – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.

    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Mayfield, Pelech, Dobson, Chára, Pulock, Aho – Palmieri, Barzal, Parise – Beauvillier, Nelson, Bellows – Wahlstrom, Pageau, A. Lee – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin..
     
    Los Angeles Kings

    Domácí celek z Kalifornie je na tom o něco lépe. Los Angeles letos odehrálo padesát dva zápasů a vybojovalo v nich šedesát tři bodů. S tímto ziskem patří Kings šestá pozice Západní konference. Na druhé St. Louis navíc Kings ztrácí pouhých pět bodů. Doma ale Los Angeles nepatří mezi nejlepší týmy a soupeřům body pravidelně rozdává. Naposledy ale Kings zvítězili 4:1 na ledě Anaheimu.
     
    New York Islanders

    Hostující Islanders letos neprožívají povedenou sezónu. Po čtyřiceti sedmi odehraných duelech mají Ostrované na kontě čtyřicet šest bodů a patří jim jedenáctá pozice Východní konference. Na postup do play-off ztrácí už osmnáct bodů. Oproti jiným týmům ale Islanders odehráli o několik utkání méně. Naposledy padli výsledkem 3:4 po nájezdech na ledě San Jose. Nejproduktivnějším hráčem Islanders s třiceti šesti body Barzal.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. Danault (T. Moore, Björnfot), 8. M. Roy (Kopitar), 21. Byfield, 40. B. Lemieux (Kaliyev, M. Roy), 60. T. Moore (Arvidsson) – 30. A. Lee (Dobson, Barzal), 59. Pageau (Dobson, Aho)


    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, O. Määttä, Durzi, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo – Arvidsson, Danault, T. Moore – D. Brown (A), Byfield, Grundström – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.
    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Mayfield, Pelech, Dobson, Chára, Pulock, Aho – Palmieri, Barzal, Parise – Beauvillier, Nelson (A), Bellows – Wahlstrom, Pageau, A. Lee (A) – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: St. Laurent, Lambert – Nagy, Galloway

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri