Karlova univerzita – Banská Bystrica 2:9 (kon.)
konec
Karlova univerzita
2:9 (2:2, 0:3, 0:4)
UMB Banská Bystrica
Pondělí 28.02.2022, 19:00 • Zimní stadion Slaný • European University Hockey League
Partner:
     
    Konec zápasu! Hosté ze Slovenska po nerozhodné první třetině nakonec zvítězili s velkým přehledem, výběr Karlovy univerzity totiž porazili 9:2. (21:02:19)
     
    Konec zápasu.
     
    58:52
    Švejdovo nahození od modré čáry před brankou tečoval Krajíček, puk ale nakonec skončil na obránci.
     
    57:34
    Nyní si zachytal i protějšek Jelínka. K levé tyči mířil Michal Novák, Mikuláš Mosný nastavil lapačku.
     
    56:55
    Tentokrát za domácím brankářem zvoní tyč! Stalo e tak poté, co z vrcholu levého kruhu vystřelil Adam Sapar!
     
    56:07
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Pouhých šest sekund dělilo dva góly hostů! Po vyhraném vhazování se rychle s pukem před branku dostal ADRIAN DANIŠ a i na jeho pokus byl Jelínek krátký! Bez asistence.
     
    56:01
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    David Jelínek znovu loví puk ze své sítě! MATÚŠ KAMZÍK dostal přihrávku a ukrytou střelou k tyči zakončil přesně! Asistence: Richard Novodomec.
     
    55:12
    Šimon Čollák si převzal puk na modré čáře a chtěl přidat svou druhou dnešní trefu, svou přední tyč ale brankář Karlovy univerzity pokrytou.
     
    54:42
    Stejná situace jako před dvěma minutami. Jozef Vlk tentokrát střílel zprava, i tentokrát jeho pokus skončil na vyrážečce gólmana.
     
    53:40
    Puk před branku si našel Matej Turiansky, ten ovšem byl pod velkým tlakem obránce a tak nedokázal vystřelit.
     
    52:50
    Rychlý protiútok Banské Bystrice zakončil tvrdou ranou Jozef Vlk, pokus hostujícího hokejisty skončil na vyrážečce Jelínka.
     
    51:43
    Pražané to ale ještě nezabalili. Zprava od mantinelu pálil Tomáš Vala, Mikuláš Mosný kotouč ukryl do náruče a už ho nepustil.
     
    49:51
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    To už se dá nazývat debaklem! Adrian Daniš se dostal k odraženému kotouči vedle branky a zadovkou ho poslal na hůl MATEJE POKRIEVKY, jehož zakončení z blízkosti skončilo v síti! Asistence: Adrian Daniš.
     
    48:58
    Domácí rozjeli přímočarou akci od vlastní branky, tu ale Petr Svoboda nedokázal zakončit. Na druhé straně tak zahrozili Slováci, ani jejich akce nebyla nebezečná.
     
    47:12
    Petr Novák toho sice moc nenabruslí, střelu ale má dost solidní. To nyní znovu předvedl od modré čáry, Mosný vyrazil do bezpečného prostoru
     
    46:59
    Vyloučení v týmu UMB Banská Bystrica (Dávid Petrik – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    45:57
    Reprezentanti slovenské univerzity se od vstřeleného gólu nedostali do útoku. Domácí hráči toho ale zatím využít nedokázali, brankář Mosný chytá s přehledem.
     
    45:06
    Lukáš Kukačka po přihrávce zpoza branky přesprintoval obránce a najel si před branku, kde byl čistým zákrokem obrán o puk.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 8. Kopica, 15. Švejda (Svoboda) – 4. Čollák (Chamula), 7. Novodomec (Chamula), 22. Janáček (Kamzík), 31. Sapar (Chamula, Čollák), 40. Novodomec (Kamzík), 45. Novodomec (Jendrol, Chamula), 50. Pokrievka (Daniš), 57. Kamzík (Novodomec), 57. Daniš


    Karlova univerzita: Jelínek (Kinský) – Svoboda, Peter Novák, Matoušek, Kotrba, Vala, M. Novák, Jiráň, Kukačka, Krajíček, Švejda (C), Šimáček, Kopica, Petr Novák (A).
    Trenér: Stanislav Veselý

    UMB Banská Bystrica: Mosný (Gašparovič) – Novodomec (C), Jablonský, Kadlečík, Čollák, Turiansky, Kamzík, Vlk, Koptev, Jendrol (A), Chamula, Šoltés, Janáček, Svitek, Sapar (A), Štec, Pokrievka, Daniš, Petrik.
    Trenér: Lukáš Opáth
    ocianews.com