Edmonton – Washington 4:3 (po pr.) | Vancouver – Montreal 5:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 10.03.2022, 04:50 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Bo HORVAT - 5:3
     
    59:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostům hra bez brankáře vůbec nevyšla. Montreal rychle ztratil puk i útočné pásmo. Po dobré práci Pearsona se puk dostal k BO HORVATOVI, a ten poslal bekhendem puk do prázdné branky a zvýšil na 5:3. Teď už jsou domácí hodně blízko vítězství. Asistence: Tanner Pearson, Oliver Ekman-Larsson.
    55:35 Rem PITLICK - 4:3
     
    55:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Závěr utkání bude ještě drama, hosté už prohrávají pouze o gól, 3:4. Caufield na sebe upoutal pozornost a pak našel krásnou přihrávkou přes šířku pásma REMA PITLICKA, a ten se trefil prudkou střelou pod horní tyč. Demko nestihl reagovat. Asistence: Cole Caufield, Artturi Lehkonen.
    48:53 Elias PETTERSSON - 4:2
     
    48:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Další nádherný gól z dílny Vancouveru a také druhá využitá přesilovka domácích, kteří teď vedou 4:2. Miller přenechal kotouč do druhé vlny ELIASI PETTERSSONOVI, který pronikl do středního pásma a poté z mezikruží trefil přesně levý horní růžek branky Montrealu. Asistence: J. T. Miller, Bo Horvat.
    43:44 J. T. Miller - 3:2
     
    43:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    J. T. MILLER posílá Vancouver do vedení 3:2! Celý gól vyrobil jen on sám. Ve středním pásmu obral o kotouč Petryho a následně trefil milimetrově přesnou střelou horní růžek Montembeaultovy branky. Bez asistence.
    34:22 Artturi LEHKONEN - 2:2
     
    34:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Máme znovu vyrovnáno, stav je 2:2! Hosté vybojovali puk v útočném pásmu. Pittlick ho nabídl před branku volnému ARTTURIMU LEHKONENOVI, a ten překonal Demka střelou z blízka mezi betony. Asistence: Rem Pitlick.
    30:34 Brock BOESER - 2:1
     
    30:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou třetí přesilovku v zápase a otáčejí vývoj zápasu na 2:1! BROCK BOESER napoprvé z blízka ještě Montembeaulta nepřekonal, ale kotouč se k němu odrazil znovu a na druhý pokus už útočník Vancouveru dostal puk do sítě střelou do horní části branky. Asistence: J. T. Miller, Quinn Hughes.
    13:35 Travis HAMONIC - 1:1
     
    13:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté si své vedení užili pouze 54 sekund a už je zase vyrovnáno. Domácí si vytvořili okamžitě velký tlak a byli odměněni. TRAVIS HAMONIC propálil od modré čáry vše, co mu stálo v cestě a rozvlnil síť. Asistence: Brad Hunt, J. T. Miller.
    12:41 Artturi LEHKONEN - 0:1
     
    12:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu, prosazují se z výborně sehraného protiútoku. Pittlick vybojoval kotouč, poslal ho do jízdy Evanse a ten našel na pravém kruhu ARTTURIHO LEHKONENA, který překonal Demka střelou na bližší tyč. Asistence: Jake Evans, Rem Pitlick.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 14. Hamonic (B. Hunt, J. T. Miller), 31. Boeser (J. T. Miller, Q. Hughes), 44. J. T. Miller, 49. Elias Pettersson (J. T. Miller, Horvat), 60. Horvat (Pearson, Ekman-Larsson) – 13. Lehkonen (Evans, R. Pitlick), 35. Lehkonen (R. Pitlick), 56. R. Pitlick (Caufield, Lehkonen)


    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, L. Schenn, Q. Hughes, Hamonic, B. Hunt – Boeser, J. T. Miller (A), Pearson – Garland, Elias Pettersson, Höglander – Chiasson, Horvat (C), Podkolzin – Motte, Lammikko, Highmore.
    Trenér: Boudreau

    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – Chiarot (A), A. Romanov, Petry (A), Kulak, Ch. Wideman, Clague – Josh Anderson, Suzuki, Caufield – B. Gallagher (A), Dauphin, M. Hoffman – R. Pitlick, Byron, Evans – Lehkonen, Poehling, Armia.
    Trenér: St. Louis

    Rozhodčí: St. Laurent, Markovic – Galloway, Mills

    Diváci: 18 645
    bahis siteleri