Karlova univerzita – Sabers Osvětim 4:2 (kon.)
konec
Karlova univerzita
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
UHT Sabers Osvětim
Pondělí 14.03.2022, 19:30 • Zimní stadion Slaný • European University Hockey League
Partner:
     
    Konec zápasu! Reprezentanti Karlovy univerzity na slánském zimním stadionu porazili tým z Osvětimi 4:2 i přesto, že k zápasu nastoupili jenom ve dvanácti hráčích do pole. (21:47:56)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Teď už to domácím vyšlo a je rozhodnuto! Štěpán Veselý na útočné modré přenechal puk PETRU SVOBODOVI, který ho z bezprostřední blízkosti napálil do odkryté svatyně hostů! Asistence: Štěpán Veselý a Jiří Velcovský.
     
    59:25
    Ani třetí pokus Jakuba Krajíčka neskončil mezi třemi tyčemi!
     
    58:43
    Hosté už hrají bez brankáře! Do prázdné branky se pokoušel trefit Jakub Krajíček, obránce puk tečoval mimo.
     
    57:52
    Domácí zahrozili při vlastním oslabení. S pukem ze středního pásma totiž vybruslil Štěpán Veselý, který si najel před brankáře Kaczkowskiho, toho ale pokusem mezi betony nepřekonal!
     
    57:37
    Vyloučení v týmu Karlova univerzita (Dominik Jiráň – 2 min., vysoká hůl).
     
    56:52
    Velké šance Karlovky přibívají, zatím ale skóre zůstává stejné. Nic se neměnilo ani poté, co po střele Štěpána Veselého zprava vykopával brankář.
     
    56:12
    Svižná střela Adriana Prusaka od mantinelu rozzvonila tyč, ovšem bylo to jen z té špatné strany. Puk byl ještě tečován, po odrazu do ochranné sítě se bude vhazovat u Yildirima.
     
    54:37
    Domácí hráči to nyní chtěli zahrát takzvaně až do kuchyně a i z dobrých střeleckých pozic raději přihrávali, což se ukázalo jako špatná volba. V žádné nebezpečí pro polského brankáře to totiž nevyústilo.
     
    53:34
    Poláci v posledních minutách trochu vypadli z tempa a už nemají tak často souvislý tlak. Zato ale hrozí z protiútoků. Po jednom z nich se v šanci objevil Szymon Fus, ten se do zakončení nedostal přes vracejícího se obránce.
     
    52:13
    Po zakončení Jakuba Krajíčka zleva se kotouč pokusil doklepnout za brankovou čáru Ondřej Matoušek. Brankář Kaczkowski ho ale měl pod kontrolou a domácí hráč tak dostal pořádně naloženo, vylučovat se ale nebude.
     
    51:34
    Patrik Kusak si chytře počkal na útočné modré čáře a dostal přihrávku, obránce ale měl dostatečnou rychlost a nataženou hokejkou zažehnal nebezpečí.
     
    50:46
    Bora Yildirim si připsal další úspěšný zákrok, tentokrát si poradil se zakončením od modré čáry.
     
    49:08
    Zdá se, že domácím hráčům už téměř došly síly. V posledních minutách totiž hrají převážně Poláci a v posledních minutách hrozí jen sporadicky.
     
    47:45
    Hráči reprezentující Karlovu univerzitu nyní byli dobré dvě minuty uzavřeni ve vlastním pásmu. Až nyní se dokázali uvolnit, následně jim pomohl icing soupeře.
     
    46:47
    Krysztof Dudkiewicz nahodil z levé strany puk na branku a Bora Yildirim ho nejprve jenom vyrazil před sebe, následně se po něm natáhl a dokázal ho ukrýt pod lapačku.
     
    46:05
    Vladimír Kopica zůstal zapomenutý v levém kruhu, kam také dostal přihrávku, střelou ovšem trefil jenom hruď brankáře Kaczkowskiho.
     
    43:52
    Szymon Fus přesprintoval obránce a už to vypadalo, že bude tváří v tvář s brankářem Yildirimem, bohužel pro něj ale podklouzl a do zakončneí se nedostal.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 8. Šimáček (Valda), 20. Vala (Veselý, Švejda), 33. Jiráň, 60. Svoboda (Veselý, Velcovský) – 21. Fus (Dudkiewicz), 36. Kusak (Piankrat, Sadowski)


    Karlova univerzita: Yildrim (Kinský) – Svoboda, Matoušek, Kotrba, Vala, Krajíček, Švejda, Šimáček, Kopica, Velčovský, Valda, Rohmer, Veselý, Jiráň.
    Trenér: Stanislav Veselý

    UHT Sabers Osvětim: Kaczkowski (Dubchenko) – Kot, Dworzak, Prusak, Sosnowski, Fus, Najasrek, Protsenko, Ptashkin, Dudkiewicz (C), Piankrat, Kusak, Wytrykus, Chapelskyi, Sadowski, Klimczyk.
    Trenér: Lubomir Witoszek
    ocianews.com