Thajsko – Bosna a Hercegovina 4:3 (kon.)
konec
Thajsko
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Bosna a Hercegovina
Čtvrtek 17.03.2022, 18:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. B Divize
Partner:
     
    56:08
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! MIRZA OMER využil toho, že thajská obrana byla rozhozená, projel se poloprázdným pásmem, přehodil si puk na backhand a zakončil nad rameno Benjamina Kleinechayho! Krásný gól a nás čekají velmi zajímavé čtyři minuty – 3:2! Asistence: Amir Pilav.
     
    45:44
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajci odskakují na rozdíl dvou branek! Phanuruj Suwachirat vedl útok svého týmu, nakonec byl odzbrojen, pro kotouč si však z druhé vlny sjel JAN MIKAEL ISAKSSON a nikým nehlídán z mezikruží zakončil! Puk zaplul za bezmocného Pasoviče až do sítě a je to 4:2! Asistence: Phanuruj Suwachirat.
     
    40:33
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná branka v bosenské síti! Thajci se hnali do rychlého protiútoku, Isaksson velmi šikovně nahodil do brankoviště kam dojížděl PHANURUJ SUWACHIRAT, jenž dokázal kotouč velmi efektně tečovat a nasměrovat do branky! Tohle je ideální vstup do závěreční třetiny a Thajsko vede 3:2!. Asistence: Jan Mikael Isaksson.
     
    38:38
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Mirza Omer odvedl obrovský kus práce, když se snažil proháčkovat do zakončení, nakonec skončil podražen, jenže pro puk si dojel mezi kruhy NIKKO GAKOVIČ, rychle zpracoval, vypálil a skóruje! Minutu a půl před koncem druhé třetiny vrací Bosna vyrovnaný stav. 2:2, to je fantastická odpověď na vedoucí branku! Asistence: Mirza Omer.
     
    36:50
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    2:1! Hra v posledních minutách skutečně nabrala na intenzivitě, atraktivnosti a nakonec přichází i branka! JAN MIKAEL ISAKSSON nabral kotouč za brankou, obtočil se k pravé tyči a zasunul za bezmocného Pasoviče! Thajsko dělá důležitý krok k případnému vítězství! Asistence: Patrick Forstner.
     
    15:20
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Hra 4 na 4 nakonec více vyhovovala Thajsku, na středu kluziště se otevřel prostor kam si s pukem sjel Hideki Nagayama, ve vyložené šanci vypálil a k dorážce se z ničeho nic dostal aktivní MASATO KITAYAMA, jenž zametl za bezmocného Pasoviče. 1:1!. Asistence: Hideki Nagayama a Jan Mikael Isaksson.
     
    03:24
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Světe div se, outsider z Bosny využívá přesilovku a ujímá se vedení! MIRZA OMER si vybruslil od modré čáry, počkal na ideální moment, zamířil a vypálil. Několik borců v modrém pracovalo v brankovišti tak kvalitně, že kotouč se brankáři soupeře schoval a našel jej až v síti! 0:1!. Asistence: Ermin Hasovič a Haris Mrkva.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 16. Kitayama (Nagayama, Isaksson), 37. Isaksson (Forstner), 41. Suwachirat (Isaksson), 46. Isaksson (Suwachirat) – 4. Omer (Hasovič, Haris Mrkva), 39. Gakovič (Omer), 57. Omer (Pilav)


    Thajsko: Kleinechay (Ungkulpattansuk) – Kindborn, Nagayama (C), Thanakroekkiat, Harnchipibulgul, Kulrat, Chan-Urai, Vatanapanyakul – Forstner (A), Isaksson (A), Patong – Khuhakaew, Suwachirat, Kitayama – Jaratwuttipreeda, Phatigulsate – Hongswadhi
    Trenér: Rory Rawlyk

    Bosna a Hercegovina: Pasovič (Ahmetsovski ) – Hasovic (A), Viden, London, Dinalic, Alic, Pilav (C) – Omer, H. Mrkva (A), Cordalija – Gakovič, Catovič, T. Mrkva – Drnda, Miskic, Musič – Krehič, Muhič
    Trenér: Uros Brestovač

    Diváci: 100
    bahis siteleri