Thajsko – Bosna a Hercegovina 4:3 (kon.)
konec
Thajsko
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Bosna a Hercegovina
Čtvrtek 17.03.2022, 18:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. B Divize
Partner:
     
    59:56
    Kotouč jen o několik centimetrů míjí prázdnou bránu!
     
    Brankář Pasovič už zůstane na střídačce, Bosna hraje v šesti!
     
    59:21
    Oddechový čas pro Bosnu!
     
    59:21
    Fenomenální Benjamin Kleinechay! Bosna se hnala do přečíslení, Danny Miskič nahodil z levé strany do míst kam sjížděl Dino Cordalija, thajský gólman se roztáhl na brankové čáře a výtečně zasáhl!
     
    56:08
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! MIRZA OMER využil toho, že thajská obrana byla rozhozená, projel se poloprázdným pásmem, přehodil si puk na backhand a zakončil nad rameno Benjamina Kleinechayho! Krásný gól a nás čekají velmi zajímavé čtyři minuty – 3:2! Asistence: Amir Pilav.
     
    50:15
    Až teď začíná thajská přesilovka, jelikož bílo – červení jsou v pěti.
     
    48:05
    Vyloučení v týmu Bosna a Hercegovina (Mirza Omer – 2+2 min, sekání).

    Změna: K Phanuruji Suwachiratiovi si ještě přisedne bosenský Mirza Omer, který dostane 4 minuty a Thajsko čeká přesilovka.
     
    48:05
    Vyloučení v týmu Thajsko (Phanuruj Suwachirat – 2 min., faul kolenem).
     
    48:05
    Tak pozor, hra se nám opět přiostřila a tentokrát je třeba připomenout, že už šlo o zákrok za hranou! Phanuruj Suwachirat dostane nakonec "jen" 2 minuty za faul kolenem a to může být bílo – červená střídačka ještě ráda....
     
    45:44
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajci odskakují na rozdíl dvou branek! Phanuruj Suwachirat vedl útok svého týmu, nakonec byl odzbrojen, pro kotouč si však z druhé vlny sjel JAN MIKAEL ISAKSSON a nikým nehlídán z mezikruží zakončil! Puk zaplul za bezmocného Pasoviče až do sítě a je to 4:2! Asistence: Phanuruj Suwachirat.
     
    40:33
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná branka v bosenské síti! Thajci se hnali do rychlého protiútoku, Isaksson velmi šikovně nahodil do brankoviště kam dojížděl PHANURUJ SUWACHIRAT, jenž dokázal kotouč velmi efektně tečovat a nasměrovat do branky! Tohle je ideální vstup do závěreční třetiny a Thajsko vede 3:2!. Asistence: Jan Mikael Isaksson.
     
    38:38
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Mirza Omer odvedl obrovský kus práce, když se snažil proháčkovat do zakončení, nakonec skončil podražen, jenže pro puk si dojel mezi kruhy NIKKO GAKOVIČ, rychle zpracoval, vypálil a skóruje! Minutu a půl před koncem druhé třetiny vrací Bosna vyrovnaný stav. 2:2, to je fantastická odpověď na vedoucí branku! Asistence: Mirza Omer.
     
    36:50
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    2:1! Hra v posledních minutách skutečně nabrala na intenzivitě, atraktivnosti a nakonec přichází i branka! JAN MIKAEL ISAKSSON nabral kotouč za brankou, obtočil se k pravé tyči a zasunul za bezmocného Pasoviče! Thajsko dělá důležitý krok k případnému vítězství! Asistence: Patrick Forstner.
     
    35:14
    Zákrok večera! Nikko Gakovič se z ničeho nic prodral do samostatného úniku, potáhl kotouč do backhandu a nakonec si vylámal zuby až na fenomenálním Benjaminu Kleinechaymu! Zůstáváme na stavu 1:1!
     
    33:49
    Velká šance i na druhé straně! Haris Mrkva šel aktivně do brány, jeho spoluhráč z pravého křídla nahodil na teč právě pro Mrkvu a gólman v bílém se musel ve svém pracovišti ohánět aby zabránil vstřelení branky!
     
    32:16
    Velká thajská šance a v ní Masato Kitayama! Forward s číslem 23 si sjížděl do situace tři na dva z druhé vlny, dostal kotouč a vypálil! Brankář Pasovič připraven a vyráží.
     
    29:04
    Vyloučení v týmu Thajsko (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Nattasate Phatigulsate.
     
    24:14
    Vyloučení v týmu Bosna a Hercegovina (Denny Miskič – 2 min., hrubost).
     
    23:02
    2 na 1! Thajský Poon Harnchipibulgul vypálil z levé strany, tohle však mohli bílo – červení vyřešit lépe, Pasovič téměř bez práce...
     
    15:20
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Hra 4 na 4 nakonec více vyhovovala Thajsku, na středu kluziště se otevřel prostor kam si s pukem sjel Hideki Nagayama, ve vyložené šanci vypálil a k dorážce se z ničeho nic dostal aktivní MASATO KITAYAMA, jenž zametl za bezmocného Pasoviče. 1:1!. Asistence: Hideki Nagayama a Jan Mikael Isaksson.
     
    13:16
    Vyloučení v týmu Thajsko (Patrick Forstner – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bosna a Hercegovina (Mirza Omer – 2 min., hrubost).
     
    13:16
    Od začátku zápasu jsme byli svědky několika hraničních zákroků na brankáře... Tentokrát už Patricku Forstnerovi bouchly saze a šel ručně domluvit Mirzu Omerovi, oba se po krátké bitce odeberou na trestnou lavici, kde si odpykají dvouminutový trest za hrubost!
     
    10:22
    Masato Kitayama výborně zapracoval v brankovišti, dostal se k puku a efektivně jej tečoval. Kus černé gumy o několik milimetrů míjí prostor u levé tyče!
     
    07:31
    Vyloučení v týmu Thajsko (Patrick Forstner – 2 min.).
     
    03:24
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Světe div se, outsider z Bosny využívá přesilovku a ujímá se vedení! MIRZA OMER si vybruslil od modré čáry, počkal na ideální moment, zamířil a vypálil. Několik borců v modrém pracovalo v brankovišti tak kvalitně, že kotouč se brankáři soupeře schoval a našel jej až v síti! 0:1!. Asistence: Ermin Hasovič a Haris Mrkva.
     
    02:16
    Vyloučení v týmu Thajsko (Nathanap Luckanatinapor – 2 min., nedovolené bránění).

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 16. Kitayama (Nagayama, Isaksson), 37. Isaksson (Forstner), 41. Suwachirat (Isaksson), 46. Isaksson (Suwachirat) – 4. Omer (Hasovič, Haris Mrkva), 39. Gakovič (Omer), 57. Omer (Pilav)


    Thajsko: Kleinechay (Ungkulpattansuk) – Kindborn, Nagayama (C), Thanakroekkiat, Harnchipibulgul, Kulrat, Chan-Urai, Vatanapanyakul – Forstner (A), Isaksson (A), Patong – Khuhakaew, Suwachirat, Kitayama – Jaratwuttipreeda, Phatigulsate – Hongswadhi
    Trenér: Rory Rawlyk

    Bosna a Hercegovina: Pasovič (Ahmetsovski ) – Hasovic (A), Viden, London, Dinalic, Alic, Pilav (C) – Omer, H. Mrkva (A), Cordalija – Gakovič, Catovič, T. Mrkva – Drnda, Miskic, Musič – Krehič, Muhič
    Trenér: Uros Brestovač

    Diváci: 100
    bahis siteleri