Thajsko – Jihoafrická rep. 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Thajsko
6:5 (3:0, 2:2, 0:3 - 0:0)
Jihoafrická republika
Pátek 18.03.2022, 16:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. B Divize
Partner:
    Nattasate PHATIGULSATE - 6:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Thajsko.
    Autorem vítězné branky je NATTASATE PHATIGULSATE.
    53:49 Mitch van DOESBERGH - 5:5
     
    53:49
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Thajsko, kterému výhra o jeden gól na postup nestačila, vsadilo vše na jednu kartu a kouč Ijäs odvolal brankáře! Tohle riziko však Jihoafričané trestají. Thanakroekkiat nedokázal udržet útočnou modrou a po přihrávce Johna Ventera pojistil puk v cestě do opuštěné klece MITCH VAN DOESBERGH – 5:5. Asistence: John Venter.
    42:07 Stefan KLUYTS - 5:4
     
    42:07
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Situace v boji o postup se zcela otáčí! Thajsko od něj dělí už tři góly. STEFAN KLUYTS vystřelil z levé strany po ledě na vzdálenější tyč a dokonale zaskočil brankáře Kleinechaye. Ten si nyní vybral slabší chvilku – 5:4. Bez asistence.
    40:32 Uthman SAMAAI - 5:3
     
    40:32
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Thajsko inkasuje podruhé v jedné přesilovce! Velkou individuální kvalitu opět ukázal kapitán JAR UTHMAN SAMAAI, který sebral puk ve vlastním obranném pásmu, ujel všem protihráčům a překonal i brankáře Kleinechaye. Bez asistence.
    39:26 Luke CARELSE - 5:2
     
    39:26
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Hosté dávají důležitý gól ve vlastním oslabení! Skvělou práci odvedl Uthman Samaai, který zavezl puk do útočného pásma a z pravého kruhu tvrdě vypálil. Kleinechay jeho ránu vyrazil jen k LUKEOVI CARELSEMU a ten dorážkou rozvlnil síť za zády gólmana Thajska – 5:2. Asistence: Uthman Samaai.
    35:59 Jan ISAKSSON - 5:1
     
    35:59
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajsko se vrací na potřebný čtyřgólový rozdíl! Přesilovou hru rychle využil JAN ISAKSSON, který si u brankoviště našel puk po střele Kena Kindborna, a zblízka ho uklidil za záda Boyda. Asistence: Ken Kindborn.
    35:06 John VENTER - 4:1
     
    35:06
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Po dalším vyhraném buly v útočném pásmu se už hosté přeci jen prosadili! Na modré čáře se dostal k puku JOHN VENTER, který ho nahodil na branku a kotouč si našel cestu za záda Kleinechaye – 4:1. Asistence: Uthman Samaai.
    24:35 Phanuruj SUWACHIRAT - 4:0
     
    24:35
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Euforie v řadách Thajska, které by za této situace získalo zlaté medaile a postoupilo o divizi výše! Kotouč u levého mantinelu dobruslil Jan Isaksson, který ho vrátil pod sebe na Patricka Forstnera. Ten našel přesným křížným pasem před branku najíždějícího PHANURUJE SUWACHIRATA a ten sám před Boydem nezaváhal – 4:0. Asistence: Jan Isaksson a Patrick Forstner.
    11:11 Nattasate PHATIGULSATE - 3:0
     
    11:11
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už začíná být z hlediska boje o postup hodně zajímavé! Po vyhraném buly v útočném pásmu střílel od pravého mantinelu Ken Kindborn. Boyd vyrazil puk jen před sebe a dorážející NATTASATE PHATIGULSATE ho dopravil za jeho záda. Druhý zásah pro tohoto hráče v zápase – 3:0. Bez asistence.
    10:54 Phanuruj SUWACHIRAT - 2:0
     
    10:54
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajsko z ničeho nic podruhé skóruje! Poon Harnchaipibulgul obral o puk kličkujícího van Doesburgha a krásným pasem poslal do úniku PHANURUJE SUWACHIRATA, který situaci vyřešil střelou mezi Boydovy betony. Asistence: Poon Harnchaipibulgul.
    03:06 Nattasate PHATIGULSATE - 1:0
     
    03:06
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Na pravém křídle nabral rychlost NATTASATE PHATIGULSATE, který se prodral až do zakončení a puk po jeho střele propadl výstrojí brankáře Boyda. Asistence: Papan Thanakroekkiat.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Phatigulsate (Thanakroekkiat), 11. Suwachirat (Harnchaipibulgul), 12. Phatigulsate, 25. Suwachirat (Isaksson, Forstner), 36. Isaksson (Kindborn), rozh. náj. Phatigulsate – 36. J. Venter (Samaai), 40. Carelse (Samaai), 41. Samaai, 43. Kluyts, 54. van Doesbergh (J. Venter)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dylan Compton (RSA)
    0:0   Isaksson (THA)
    2. série:
    0:0   Magmoed (RSA)
    0:0   Nagajama (THA)
    3. série:
    0:0   Jack Valadas (RSA)
    1:0   Masato Kitajama (THA)
    4. série:
    1:1   R. Venter (RSA)
    2:1   Nattasate Phatigulsate (THA)
    5. série:
    2:1   Uthman Samaai (RSA)


    Thajsko: Kleinechay (Ungkulpattanasuk) – Kindborn, Nagajama (C), Thanakroekkiat, Harnchaipibulgul, Kalrat, Vatanapanyakul, Chan-Urai – Isaksson (A), Forstner (A), Suwachirat – Khuhakaew, Kitajama, Phasukkijwatana – Jaradwuttipreeda, Phatigulsate, Luckanatinakorn – Patong, Hongswadhi.
    Trenér: Juhani Ijäs (FIN)

    Jihoafrická republika: Boyd (Bywater) – Birrell (A), J. Venter, Magmoed, Phakathi, Verwey, Cerff – Giot, Carelse, Samaai (C) – van Doesburgh (A), Compton, Kluyts – Vivier, Obery, R. Venter – Krotz, Valadas.
    Trenér: Björn Kinding (SWE)

    Rozhodčí: Jobbagy (SVK) – Al Farsi (UAE), Bojadžijev (BUL)

    Diváci: 500
    bahis siteleri