Arizona – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:4 (kon.) | Nashville – Toronto 6:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 5:1 (kon.) | Tampa – NY Rangers 1:2 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:1 (kon.) | Washington – Dallas 2:3 (kon.)
Carolina – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:5 (0:3, 0:1, 2:1)
Calgary Flames
Neděle 20.03.2022, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Vasilij Podkolzin versus Daniel Vladař! Mladý Rus projel po levém křídle a najednou to byl souboj jeden na jednoho! Český brankář se nenechal rozhodit a výborně zasahuje.
    57:15 Brock BOESER - 2:5
     
    57:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka! BROCK BOESER zaparkoval na brankovišti, čekal, čekal kdy přijde jeho čas, kotouč se k němu skutečně dostal, nejdříve si jej přikopl nohou a nakonec zametl za bezmocného Vladaře. Musím každopádně konstatovat, že Brock Boeser si za dnešní výkon gól zasloužil. 2:5. Asistence: Elias Pettersson a Quinn Hughes.
     
    57:06
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Erik Gudbranson – 2 min., podrážení).
     
    57:06
    To se však nepodařilo, Tyler Motte ukořistil rozehrávku soupeře a ač Erik Gudbranson odvedl parádní práci a v tygřím skoku vypíchl kotouč tak Motteho také podrazil a Flames půjdou do čtyř!
     
    48:02
    Brock Boeser před úplně prázdnou brankou trefuje tyčku!
    47:37 Matthew HIGHMORE - 1:5
     
    47:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ou tak to je škoda pro Daniela Vladaře, který se pomalými krůčky blížil k nule... MATTHEW HIGHMORE dobře zapracoval v brankovišti, tečoval nahození od modré a ač se zdálo, že kus černé gumy zasáhl vysokou holí tak gól platí a Vancouver zapisuje čestný úspěch. 1:5. Bez asistence.
    46:53 Johnny GAUDREAU - 0:5
     
    46:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je to 5:0. Přesilovka už sice skončila, nicméně Calgary se stále drželo v pásmu a kombinovalo v připraveném vzorci. Na levé straně dostal trochu prostoru JOHNNY GAUDREAU, jenž Jaroslava Haláka překvapil , jelikož slovenský brankář očekával přihrávku na druhou stranu, kde stál volný forward. Kotouč však letěl směr branka, zaskočený brankář v modrém už nestihl zareagovat a poprvé inkasuje. Asistence: Matthew Tkachuk a Rasmus Andersson.
     
    45:01
    Střídání v týmu Vancouver Canucks: V čase 40:00 ze hřiště odešelThatcher Demko, přišel Jaroslav Halák.
     
    Tak pozor, omlouvám se, že jsem si toho nevšiml dříve, ale v brance Vancouveru je od začátku třetí třetiny slovenský veterán Jaroslav Halák!
     
    44:45
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Brock Boeser – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:45
    Nejlepší zákrok Daniela Vladaře! Vancouver se usadil v pásmu a pomalu utahoval šrouby, mladý brankář se roztáhl na brankovišti a udržel na uzdě velmi nebezpečnou dvojici Elias Pettersson a Bo Horvat. Canucks se z brankoviště neprosadili a stav zůstane nezměněn.
     
    39:00
    Neuvěřitelné! Johnny Gaudreau a Tyler Toffoli uháněli do přečíslení 2 na 1, Gaudreau předal na Toffoliho, Thatcher Demko se však skrz prázdné brankoviště neskutečně přesunul a zdá se že holí a za pomoci Quinna Hugese udržel kotouč před brankovou čárou! Zákrok večera!
     
    32:38
    Quinn Hughes a Elias Pettersson při vlastním oslabení, Petterson však v přečíslení nedokázal trefit těžký puk...
     
    32:12
    Přečíslení2 na 1! Rasmus Andersson odvedl obrovský kus práce, pronikl do pásma jako by se nechumelilo, uháněl směr Demko a v poslední možný okamžik předal skrz brankoviště na Matthewa Tkachuka, jenž však netrefil ideálně a napálil puk do betonu.
     
    31:41
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Luke Schenn – 2 min., nedovolené bránění).

    Luke Schenn naložil v brankovišti úplně zbytečně Andrew Mangiapanemu a půjde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    26:56
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Blake Coleman – 2 min., vysoká hůl).
    24:30 Elias LINDHOLM - 0:4
     
    24:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hokej nemá logiku! Canucks v úvodu třetiny řádili, prosadit se však nedokázali a tak přišla první střela soupeře a je to 4:0! Tyler Toffoli udržel v pádu kotouč těsně za modrou, předal na volného ELIASE LINDHOLMA, ten měl hromadu prostoru, pronikl po pravém křídle a dává na gól. Tohle může jednoznačně být klíčový moment celého zápasu! Asistence: Tyler Toffoli.
     
    22:28
    Tohle je obrovský tlak, už pálil Quinn Hughes, J. T. Miller nebo Travis Hamonic, tečí se prezentoval Conor Garland, Daniel Vladař však zatím drží.
     
    18:58
    Trevor Lewis v přečíslení 2 na 1! Thatcher Demko dokázal střelu z levého křídla vyrazit a udržet tak buk mimo branku.
    13:51 Rasmus ANDERSSON - 0:3
     
    13:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    3:0! Hned po Pettersonově nepodařeném útoku vyrazil dopředu soupeř, Matthew Tkachuk předal velmi šikovnou zadovkou na dojíždějícího RASMUSE ANDERSSON, jenž využil přehledu, který se mu nabídl, vybruslil do ideální pozice, vypálil a skóruje. Calgary jde do trháku! Asistence: Matthew Tkachuk a Dillon Dubé.
    07:49 Matthew TKACHUK - 0:2
     
    07:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames v úvodu zápasu naprosto dominují! MATTHEW TKACHUK se zjevil ve správný čas na správném místě, na levém křídle byl nikým nehlídán, dostal čas a prostor, zamířil a propálil vše co mu stálo v cestě včetně Thatchera Demka. Už je to o dvě branky! Asistence: Mikael Backlund a Dillon Dubé.
     
    07:35
    Dillon Dubé a další obrovská šance! Forward v bíločervené s číslem 29 si sjel do mezikruží, dostal se k němu kotouč, z první vystřelil, ale těsně minul prostor mezi třemi tyčemi.
    04:45 Noah HANIFIN - 0:1
     
    04:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames zaslouženě vedou! Červenobílí založili další rychlý útok, k puku se dostal NOAH HANIFIN, nabral rychlost a z levého křídla vyslal velmi dobře trefený pokus mezi ruku a tělo vancouverského brankáře. Kotouč podivně zaplachtil a skončil v síti, 0:1. Asistence: Calle Järnkrok.
     
    02:05
    Rasmus Andersson v obrovské příležitosti! Flames se hnali do přečíslení Andersson ski nabruslill na levém křídle, dostal kotouč a z první vyzval Thatchera Demka. Ten se však výtečně přesunul a přerušuje hru!

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 48. Highmore, 58. Boeser (Elias Pettersson, Q. Hughes) – 5. Hanifin (Järnkrok), 8. M. Tkachuk (Backlund, D. Dubé), 14. R. Andersson (M. Tkachuk, D. Dubé), 25. E. Lindholm (Toffoli), 47. J. Gaudreau (M. Tkachuk, R. Andersson)


    Vancouver Canucks: Demko (46. Halák) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, Hamonic, B. Hunt – Boeser, J. T. Miller (A), Pearson – Garland, Horvat (C), Elias Pettersson – Highmore, Lammikko, Motte – Chiasson, N. Petan, Podkolzin.
    Calgary Flames: Vladař (Markström) – Hanifin, R. Andersson, Kylington, Ch. Tanev, Zadorov, Gudbranson – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk (A) – Coleman, Backlund (A), T. Lewis – Mangiapane, Järnkrok, Toffoli – Lucic, Monahan (A), D. Dubé.
    bahis siteleri