Pittsburgh – Columbus 5:1 (kon.) | Carolina – Tampa 3:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 7:4 (kon.)
Washington – St. Louis 2:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 6:3 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:0 (kon.)
Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.) | Dallas – Edmonton 5:3 (kon.) | Calgary – San Jose 3:4 (kon.)
Arizona – Seattle 2:4 (kon.) | Los Angeles – Nashville 6:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
6:3 (2:0, 2:2, 2:1)
Philadelphia Flyers
Středa 23.03.2022, 00:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Tyler BERTUZZI - 6:3
     
    58:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ani druhý pokus o hru bez brankáře hostům vůbec nevyšel. Ze středního pásma trefil prázdnou branku TYLER BERTUZZI. Asistence: Oskar Sundqvist a Marc Staal.
    57:09 Oskar SUNDQVIST - 5:3
     
    57:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Flyers zkusili hru bez brankáře a okamžitě inkasují. Při své debutu za Red Wings se do prázdné klece trefil OSKAR SUNDQVIST. Asistence: Pius Suter a Filip Hronek.
    51:23 James van Riemsdyk - 4:3
     
    51:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    V Detroitu to ještě bude pořádné drama! JAMES VAN RIEMSDYK vypálil pohotově z levého kruhu a trefil se přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: Cam Atkinson a Joel Farabee.
    38:51 Jakub VRÁNA - 4:2
     
    38:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Domácí přežili velkou šanci Flyers a sami udeřili. Larkin parádním pasem našel na pravém kruhu JAKUBA VRÁNU a ten dělovou ránou nasměroval puk do branky. Druhý gól pro českého útočníka v tomto utkání. Asistence: Dylan Larkin a Tyler Bertuzzi.
    27:56 Oskar LINDBLOM - 3:2
     
    27:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zápas v Detroitu se pořádně dramatizuje. Konecny pěkným pasem přes obránce vyslal do vyložené šance OSKARA LINDBLOMA a ten se střelou zápěstím nemýlil. Domácí rázem vedou pouze o jeden gól. Asistence: Travis Konecny a Kevin Hayes.
    21:32 Joel FARABEE - 3:1
     
    21:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté ale tentokrát na inkasovaný gól pohotově reagují. Domácím se nezdařila rozehrávka z vlastního pásma, ke kotouči se dostal JOEL FARABEE, jenž si ho vyměnil s Hayesem a poslal ho do odkryté klece. Asistence: Kevin Hayes a Travis Konecny.
    21:07 Lucas RAYMOND - 3:0
     
    21:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí dobrý vstup do druhé dvacetiminutovky přetavují ve třetí branku. Larkin našel na levém kruhu LUCASE RAYMONDA a ten se střelou z první nemýlil, puk zapadl ke vzdálenější tyčce. Asistence: Dylan Larkin a Gustav Lindström.
    09:15 Jakub VRÁNA - 2:0
     
    09:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Druhý puk v brance Harta! Bertuzzi zpoza branky poslal kotouč před brankoviště, kde se ho ujal JAKUB VRÁNA a pohotově zakončil. Asistence: Pius Suter a Tyler Bertuzzi.
    05:13 Joseph VELENO - 1:0
     
    05:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce a Red Wings se dostávají do vedení. JOE VELENO si v útočném pásmu pohrál s kotoučem, objel branku a po vyjetí napálil kotouč pod horní tyčku. Hart nedokázal zasáhnout, jelikož se v brankovišti srazil s jedním ze spoluhráčů. Asistence: Givani Smith a Filip Hronek.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 6. Veleno (Givani Smith, Hronek), 10. J. Vrána (P. Suter, Bertuzzi), 22. L. Raymond (Dylan Larkin, G. Lindström), 39. J. Vrána (Dylan Larkin, Bertuzzi), 58. Sundqvist (P. Suter, Hronek), 59. Bertuzzi (Sundqvist, M. Staal) – 22. Farabee (K. Hayes, Konecny), 28. Lindblom (Konecny, K. Hayes), 52. J. van Riemsdyk (Atkinson, Farabee)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Oesterle, Seider, M. Staal (A), Hronek, Walman, G. Lindström – Zadina, Dylan Larkin (C), L. Raymond – J. Vrána, P. Suter, Bertuzzi – Givani Smith, Veleno, Sundqvist – Erne, M. Rasmussen, Gagner.
    Trenér: Jeff Blashill

    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – York, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Connauton, Yandle, Seeler – Konecny, K. Hayes (A), Farabee – Tippett, Frost, Lindblom – Atkinson (A), P. Brown, J. van Riemsdyk – MacEwen, Willman.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Walsh, St. Laurent – Barton, Berg

    Diváci: 15 521
    bahis siteleri