Boston – Tampa 3:2 (kon.) | Carolina – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.) | Montreal – Florida 3:4 (kon.)
NY Islanders – Detroit 5:2 (kon.) | Minnesota – Vancouver 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Ottawa 2:5 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 2:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 5:2 (kon.) | Vegas – Nashville 6:1 (kon.)
Los Angeles – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Boston Bruins
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 25.03.2022, 00:07 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:50 David PASTRŇÁK - 3:2
     
    55:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Neskutečný výkon DAVIDA PASTRŇÁKA! Český útočník znovu prokázal fantastický výběr místa, když se před brankou Tampy dostal k odraženému kotouči a bez váhání jej poslal do sítě! Český útočník tak dovršil další hattrick – celkově už dvanáctý v NHL! Asistence: Taylor Hall.
    48:17 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    48:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Boston i podruhé dotahuje náskok svého soupeře. DAVID PASTRŇÁK si sjel na přihrávku zpoza branky, záhadně se otočil a dostal kotouč mezi beton brankáře a přední tyčI Asistence: Erik Haula.
    43:51 Steven STAMKOS - 1:2
     
    43:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa si bere zpátky své ztracené vedení! Po zakončení z mezikruží se kotouč odrazil zpět před branku a hostující tahoun STEVEN STAMKOS jej nekompromisně uklidil do sítě! Asistence: Brayden Point, Nikita Kučerov.
    29:55 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    29:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Boston dokázal najít odpověď na branku Tampy během dvou minut! Přihrávku do jízdy dostal důrazný DAVID PASTRŇÁK, který se natlačil před obránce a bekhendem vyrovnal! Asistence: Erik Haula, Hampus Lindholm.
    27:11 Brandon HAGEL - 0:1
     
    27:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se do vedení dostávají při vlastním oslabení! To je pro domácí Boston obrovský šok. Tampa předvedla rychlý přechod. Palát krásnou přihrávkou našel prostor mezi kruhy, odkud se prosadil BRANDON HAGEL! Asistence: Ondřej Palát.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Pastrňák (Haula, H. Lindholm), 49. Pastrňák (Haula), 56. Pastrňák (T. Hall) – 28. Hagel (Palát), 44. Stamkos (B. Point, Kučerov)


    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy (A), Carlo, Grzelcyk, Clifton, Forbort, H. Lindholm – DeBrusk, Studnicka, B. Marchand (C) – Pastrňák, Haula (A), T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – Lazar, T. Nosek, N. Foligno.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), Černák, Sergačjov, Bogosian, McDonagh – Kučerov, B. Point, Palát – Hagel, Stamkos (C), Killorn – N. Paul, Cirelli, Colton – Perry (A), Bellemare, Maroon.

    Rozhodčí: Chmielewski, Rehman – Smith, MacPherson

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri