Kert Park Praha – Hostivař 6:4 (kon.) | Kladno – Kovo Praha 3:2 (po pr.)
po prodl.
HBC Kladno
3:2 (1:2, 1:0, 0:0 - 1:0)
TJ Kovo Praha
Pátek 25.03.2022, 19:30 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 19. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:17:21)
     
    Byla to nakonec tuhá bitva, taková se opravdu moc nečekala. Kladno nakonec potvrdilo roli favorita, ale až v prodloužení. Kovo podalo sympatický výkon, rozhodně si získaný bod zasloužilo. Nakonec tenhle duel rozsekl Barnošák.

    Střely na branku v prodloužení: 5:0
     
    Konec zápasu.
     
    48:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DOMINIK BARNOŠÁK dostal přihrávku do středu pole a prostřelil Humlíčka. Parádní, jednoduchá akce rozhodla nakonec tenhle zápas. Domácí nakonec asi přece zaslouženě urvali pomyslný bod na svou stranu. Asistence: Radek Šíma, Michal Dědič.
     
    46:30
    Barnošák z pravé strany vykroužil až k bližší tyčce, odtud se snažil najít skulinku ve výstroji Humlíčka. Nevyhledal zkrátka takové místo.
     
    45:56
    Po kombinaci Kudely s Procházkou se musel mít Humlíček zase na pozoru. Ale nakonec uspěl, byť možná úplně nevěděl, jak míček vlastně vyrazil.
     
    45:43
    Humlíček musel vytasit první ze svých zákroků, nakonec si dokázal poradit i s následnou ránou Kudely. Kladno je v úvodu prodloužení lepší.
     
    45:01
    Začalo prodloužení.
     
    Poslední třetina žádnou branku nenabídla, a tak se bude muset prodlužovat. Rozhodně překvapivá záležitost, Kladno bylo jasným favoritem před tímto utkáním. Kovo ale dokázalo aspoň bodík urvat. Hrát se bude tři na tři. Uvidíme, komu tahle pětiminutová část zápasu vyjde lépe.

    Střely na branku ve 3. třetině: 8:5
     
    45:00
    Třetí třetina skončila.
     
    44:25
    Hosté v plném počtu.
     
    43:32
    Kovo se statečně brání. A jakmile někdo z hráčů zachytí míček, okamžitě ho pošle přes všechny čáry co nejdále od Humlíčkovy brány.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    42:45
    Velmi nepříjemné momenty bude prožívat Kovo. Rudovo vyloučení bylo hodně nešťastné. Sám hráč Kova se smutně držel za hlavu.
     
    42:25
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Ruda – 2 min., zdržování hry).
     
    42:20
    Už jen necelé tři minuty zbývají do konce tohoto zápasu, tedy do jeho základní části. Kladno je aktivnější, ale branky se dočkat stále nemůže.
     
    40:50
    Barnošák se nyní srazil s Humlíčkem v brankovišti. Rozhodčí nechali vše tak, jak se stalo, a k žádným trestům nesáhli. Evidentně nechtějí do tohoto klání zasahovat nějakým svým rozporuplným výrokem. Logicky.
     
    39:40
    Humlíček je opravdu pod těžkou palbou, Kovo se brání ze všech sil. Jak dlouho bude odolávat? Bojovný soupeř zkrátka ne a ne padnout.
     
    38:33
    Schnaubelt oběhl branku a dostal se do střeleckého postavení, jenže hradbu těl před sebou nepropálil. Kladno se tlačí do útočného pásma, kýžené odměny se ovšem zatím nedočkalo.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Špaček (Schnaubelt, Šíma), 20. Schnaubelt (Šíma, Špaček), 49. Barnošák (Šíma, Dědič) – 2. Hrdlička, 4. Bureš (Taufer, Kupf)


    HBC Kladno: Jirotka (Křemenák) – Dědič, Drechsler, Kudela, Lacina, Soukup – Barnošák, Důras, Kohout, Patera, Procházka, Rychlý, Schnaubelt, Šíma, Slavík, Špaček
    TJ Kovo Praha: Humlíček (Šach) – Bureš, Bydžovský, Hrdlička, Humlíček, Kabát, Kupf, Kyclt, Pírek, Ruda, Sitter, Taufer, Terč, Vršecký

    Rozhodčí: Gráca, Záhora